HYMY ON PARAS ASUSTE

Hymy on paras asuste.
Se ei maksa mitään ja se sopii kaikkien asujen kanssa. Monesti se myös tarttuu muillekin. Mulle varmaan hymyileminen on aika luonnollista (voiko niin edes sanoa?).
Tai se vaan tulee, jos joku ottaa musta kuvaa. Hymyilen ja nauran paljon muutenkin pitkin päivää. Huumori on mun elämän suola. Rakastan mun miestänikin sen takia, että se jaksaa aina naurattaa mua päivästä toiseen. Välillä, kun hän on kiukkuinen ja tuima, jollekin ei minusta johtuvalle asialle niin itsekseni hymyilen, koska mua huvittaa miten joku voikin olla niin tuiman näköinen.

En oo aina tykänny hymyillä. Pienenä mulla oli vinot hampaat, jota oijottiin monta vuotta. Vihasin mun hammasrautoja ja oikomiskäyntejä. Kaikista kauheinta oli ottaa hammaista kipsimallit. Hampaat purtiin muottiin kiinni (mietin aina lapsena jääkiekkopelaajien hammassuojia). Muotti aines maistui pahalta, jotenkin tosi teolliselta ja vannon, että jos sairaala olisi maku niin se maistuis just siltä muottiaineelta. Onneksi kuitenkin äiti huolehti, että pidin kaiken maailman hammasrautoja joka yö. Ilman äitiä olisin varmaan pienenä heittänyt yöraudat mäkeen alta aikayksikön.

Vihasin muuten niitä hammasrautoja niin paljon (vaikka minulla ei esimerkiksi etuhampaissa ikinä ole näkyviä kiinteitä rautoja ollutkaan), että kieltäydyin hymyilemästä luokkakuvissa. Tai kyllä pieni Siiri hymyili, mutta ei niin, että hampaat olisivat näkyneet. Se oli varmasti jonkin sortin monivuotinen kosto äidille, joka aina sanoi ”Hymyile kuvissa, että kauniit hampaat näkyy”.
Varmaan lapsena ajattelin, että jos en hymyile niin, että hampaat näkyvät äiti jossain vaiheessa luovuttaa hammashoidon kanssa. 😀
Äitilleni siis suuri kiitos suorista hampaista, sinnikkyydestä ja kärsivällisyydessä tän pässin kanssa!

Sanotaanko nyt näin, ennen kuin joku leimaa mut 90-luvun kauhukakaraksi, että hymyilin lapsenakin paljon, mutta hampaat piilossa. Hymyni on siis vaan levinnyt. Mummona varmaan hymyilen niin leveästi, että tekohampaat putoaa suusta.

 

Eikä asusta sen enempää, koska ei se minusta kovin kummoinen ole. Tai siis kiva asu ja miellyttää omaa silmääni, mutta ei perus vaaleat farkkushortsit, vanhat turkoosit Raybanit, raita body ja valkoiset Niken Air maxit sen enempää esittelyä tarvi. Oman huomion kiinnittää eniten se, että hymyilen joka kuvassa. Eikä kuvien joukosta löytynyt yhtäkään kuvaa, jossa en olisi hymyillyt.
Olin kirjaimellisesti onneni kukkuloilla, kun gondolihissillä matkustimme Madeiran korkeuksiin.Toppi (body) – Zara
Shortsit – Bershka
Kengät – Airmax
Aurinko lasit– Rayban
Aurinkoista päivää, hymyillään satoi tai paistoi! 🙂

8 kommenttia artikkeliin “HYMY ON PARAS ASUSTE

  1. Kivat kuvat. Voitko laittaa tähänkin silti erikseen mistä mikäkin on hankittu. Pliide.<3

  2. Kiitos muru. <3 Mutta se on kyllä niin totta. Välillä näkee varsinkin naisia kauniissa ja tyylikkäissä vaatteissa ja suu mutrulla. Sellaisia ihmisiä ainakin itsellä on vaikeampi lähestyä, kuin iloista ja hymyilevää henkilöä. 🙂

  3. No minäpä laitan. Tämä postaus oli kirjoitettu jo aikaisemmin ja taas unohdin lisätä vaatetiedot. Sori… <3

  4. Siis sun postaukset on sellaisia asia-pläjäyksiä että huh, en voi kun nostaa hattu. Niin ihania asioita ja siis sun blogia kun lukee niin hymy tulee väkisin huulille, kirjoitat niin upeita asioita jotka pistää miettimään ja siis, sun blogisi tuo aina iloa päivääni kun tän avaan! <3 Todella kiva simppeli look ♥

Vastaa

Siirry sivun alkuun