KAMELEONTTI PUKEUTUJA

 

Mulla on selkeä oma tyyli, mutta jos mun pitäis määritellä mun tyyliä kuvailisin sitä naisellisena ja rohkeana. Tämä asu ei kuitenkaan ole mitenkään naisellinen eikä rohkea. Oonkin aika kameleontti pukeutuja ja pukeudun hyvin paljon fiiliksen mukaan. Mut saattaa yhtä hyvin bongata maanantai aamuna juhlavassa mekossa tai salitrikoissa enkä välttämättä ole edes sinne salille menossa. Näiden kuvien kuvaushetkellä lähdettiin hyvän ystäväni kanssa extempore kahville ja kaupoille pyörimään.

Kuvien paita on ystävän vanha paita, jota tähän asti olen pitänyt vain kotona. Farkkutakkini on vanha ystävä, joka oli jo menossa kierrätykseen, mutta sai ainakin tämän vuoden vielä jatkoaikaa kaapissani. Farkkutakissani ei ole mitään vikaa, jotenkin vain vähän suurempi ja vaaleampi denim miellyttäisi enemmän silmää. Sellaista en kuitenkaan tänä kesänä bongannut, joten tällä mentiin.

Tämä asu on jotenkin tosi epätyypillinen valinta mun tyylille, mutta silti tuntuu omalta.
Tykkään pukeutua todella naisellisesti ja laittautua, mutta yhtälailla tykkään pukeutua super rennosti ja jättää puunamisen vähemmälle. Mun tyyli taitaakin olla aika sillisalaatti, mutta se on sillisalaatti, jonka mä oon itse tehnyt. Tykkään kokeilla rohkeasti erilaisia tyylejä (paitsi hiustyylejä, tää tummablondi pehko on mun juttu :D).
Olen kameleontti pukeutuja, joka vaihtaa tyyliä taustan, päivän, mielen ja sään mukaan.
Olen kameleontti, jonka lempiruoka on sillisalaatti.

Onko sulla selkeä oma tyyli vai tykkäätkö kokeilla erilaisia tyylejä ja lookkeja?

2 kommenttia artikkeliin “KAMELEONTTI PUKEUTUJA

  1. Täälläkin yksi joka pukeutuu melkeinpä laidasta laitaan!:D Välillä on helmaa ja korkoa, välillä sit tennaria ja bomberia 😉 Mulla on vähän leveähkö löysä fakkutakki ja itse taas haluaisin tuollaisen tyköistuvamman. Pidän siis siitä löysemmästäkin mutta välillä haluaisin pitää myös tuollaista tiukempaa 8) Ihana look, ihania kuvia ♥

  2. Vaihteluhan virkistää ja on kiva aina pukeutua eri tavalla ja leikkiä tyyleillä. 😀 Mulla tää on niin vanha, että oon jo täysin kyllästynyt tähän. Koko kesän etsin uutta löysempää farkkutakkia ja en löytänyt mistään. En edes Lontoosta ja siellä luulisi kaupoista löytyvän. Ehkä hautaan tän mun pakkomielteen ensi kesään ja keskityn nyt syystakkeihin.

    Kiitos taas, ihana! <3

Vastaa

Siirry sivun alkuun