KIKO COSMETICS

 

Törmäsin Madeiralla minulle ihan uuteen kosmetiikka brändiin. Nimittäin Kiko Cosmeticsiin ja tästä olikin pakko tulla teille kirjoittelemaan. Kävelin Kiko cosmeticsin liikeeseen ja mikä minuun heti kiinni huomion oli laaja väriskaala kaikkia tuotteita ja päätähuimaavaan edulliset hinnat! Hinnoista hurmaantuneena ostin muutaman tuotteen testiin. Ostin kaksi huulikiiltoa/huulirasvaa, huulikiillon, meikkivoidesiveltimen ja kasvojen korostukseen tarkoitetun siveltimen.

Ensiksi kunnian maininta täytyy antaa noille huulikiilloille, joita myyjä mainosti minulle huulikiillon ja huulirasvan sekoituksena. Hintaa näillä oli 2.40€/kpl ja onneksi ostin niitä kaksi kappaletta. Näitä olenkin käyttänyt nimittäin päivittäin. Näillä saan kauniin kiillon huulilleni ja samalla ne kosteuttavat huuliani.

Seuraavan kunniamaininnan saa countour sivellinen. Sivellin maksoi alle 10 euroa ja vitsi se on hyvä. Meikkamiseni on helpottunut ja nopeutunut kummasti tämän siveltimen käyttöönoton myötä. Siveltimällä saa varjostukset juuri sinne kohtaa kuin haluaa ja lisäksi, sillä on hyvä häivyttää lopputulosta. Loisto ostos.

Myöskin huulikiilto on osoittautunut loistotuotteeksi. Hinta 6.90 euroa. Huulikiilto ei tahmaa ja pysyy huulilla pitkään. Ehdottomasti tämän brändin huulituotteita aion hamstrata, kun seuraavan kerran Kiko cosmetics liike tulee minulle vastaan.

Kynsilakka maksoi euron ja se on ollut ihan perus ok tuote. Lakka pysyy sen kaksi päivää hyvänä ennenkuin alkaa lohkeilla pois. Edullisen hinnan takia tämä annettakoon kynsilakalle anteeksi. Ainoa tuote mille en lämmennyt oli meikkivoidesivellin. En tiedä johtuuko se siitä, että olen liian tottunut Beauty Blenderiin vai, että sivellin olisi jotenkin erityisen huono. Olen silti käyttänyt meikkivoide sivellintä, mikäli olen halunnut meikkivoiteesta todella heleän ja kevyen lopputuloksen.

Suosittelen tutustumaan lisää Kiko Cosmetics :n, mikäli törmäätte brändin tuotteisiin. Varsinkin jos etsit jotain tiettyä juhlaa tai lookkia varten tuotteita voit hyvinkin löytää niitä edullisesti Kikolta.
Kiko Cosmetics :n tuoteperhe on varsin laaja ja meikkien lisäksi Kiko tarjoaa monipuolisesti siveltimiä ja muita kosmetiikkatuotteita. Itseäni jäi kummittelemaan vihreän värinen peitevoide tummille silmänalusille ja highlighter sivellin.

Onko sinulle Kiko Cosmetics tuttu merkki? Ja jos on niin löytyykö hyviä tuotesuosituksia?

4 kommenttia artikkeliin “KIKO COSMETICS

  1. Kivoja. Meen Espanjaan lomalle viikon päästä. Pitää katsoa jos sieltä sais noita. 🙂

  2. Ehdottomasti. Mun ystävä tuli juuri Barcelonasta ja siellä ainakin hän oli törmännyt Kiko cosmeticsiin. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun