KYLLÄ KAIKKI VIELÄ JÄRJESTYY

Ilmassa tuoksuu kirpeältä ja raikkaalta ei talvelta, mutta erilaiselta.
Muutokselta. Syksyltä.
Oon usein sanonut, että mun vuosi alkaa syksystä. Nyt oikeasti tuntuu siltä enemmän, kuin moneen vuoteen. Enemmän kuin pitkään aikaan. Muutama vuosi on kulunut ja kaikki syksyt ovat olleet toivoa täynnä, mutta olen ollut hieman eksyksissä. Tai en edes eksyksissä, jotenkin vain jummannut paikallani. Olen odottanut syksyltä muutoksen tuulia ja aina vähän pettynyt, kun tuulet eivät olekaan tuoneet muuta, kuin sadetta.
Viime syksynä ahdistikin, kun tuntui, siltä ettei mikään muutu. Viime syksynä jo halusin kouluun ja en päässyt. Silloin se tuntui pahalta, mutta näin viime syksyä miettien se oli ehkä vain ihan hyvä.

Viime syksy on ollut elämäni raskain ajanjakso. Pettymys koulun suhteen. Parisuhteessa myllersi oikein kunnolla ja kävimme yhdet elämäni raastavimmat riidat läpi. Rumia totuuksia tuli ilmi. Mummani oli todella huonossa kunnossa. Espoo ahdisti. Olo tuntui irralliselta. Kaikki vaan kasaantui ja tuntui raskaalta, kyllä te tiedätte. Jokaiselle tulee sellaisia elämänjaksoja joskus vastaan.

Nyt ne muutoksen suuret tuulet ovat vihdoin tulleet. Koulu on alkanut. Uudet ihmiset, uusia paikkoja ja uusia rutiineja. Uusia haasteita ja uusia tuulia! Odotan syksyä niin lämmöllä ja innolla.
Olo on muutenkin tosi rauhallinen, vaikka elämässäni puhaltaa tällähetkellä tosi monia hajanaisia ja epäselviä asioita.
Fiilis on sellainen, että vanhat kliseet ovat menneet päähäni.
”Kyllä kaikki vielä järjestyy.” ”Jokaisella asialla on tarkoituksena.” ”Kyllä ne palat vielä loksahtavat paikalleen.””Kyllä ne asiat muuttuu.”

Viime syksynä, kun joku edes sanoi minulle noita kliseitä teki mieli vaan painaa jotain sensurointi ”PIIP” ääntä ja olla kuulematta koko juttuja.

 

Halusin kirjoittaa tästä aiheesta, koska varmasti monella on nyt samanlainen olo, kuin minulla viime syksynä. Olo tuntuu lohduttomalta ja kaikki asiat ahdistavat. Haluan vain kirjoittaa sinulle, joka tunnet näin tälläkin hetkellä… Ole vahva.
Et varmasti ole yksin ahdistuksesi kanssa, vaikka muiden elämät tuntuisivatkin pelkältä ruusuilla tanssimiselta omaasi verrattuna.
En aio kirjoittaa tähän mitää kliseitä. Toivon vain, että jaksat yrittää! Yritä itsesi takia.
Huonolla hetkellä muistele, vaikka minua ja ajattele, että tälläinenkin ihan tuikitavallinen tyttö selvisi omista haasteista, niin mikset sinäkin!

 
Treenitrikoot  Nelly (Nlysport)
Kengät  Nike Airmax
T-paita Nike
Takki – ?

Rapsutukset suloisimmalle kuvauskaverille ja halit kuvaajalle. 🙂

4 kommenttia artikkeliin “KYLLÄ KAIKKI VIELÄ JÄRJESTYY

 1. Ihanan tsemppaava teksti, tämän kun olisin sanaut eteeni viime vuonna keväällä kun itse putosin pohjalle:D Varmasti olisi hieman auttanut, se oli kyllä yks elämäni rankin kevät. Syksy tosiaan tuntuu munkin mielestä siltä että uusi vuosi alkaa siitä:) Nyt tosin ollut niin samantyyppisiä syksyjä elämässäni monta vuotta kun ei opiskelemaan ole menny.

 2. Ihana postaus ja tosi kiva kuulla, että saat nyt kokea ne muutosten tuulet!

  Mulla oli tosi samanlaisia fiiliksiä viime syksynä: opiskelut oli etänä Helsingissä, en ollut vielä ihan täysin kotiutunut Jyväskylään ja mun arki oli kotirouvailua: hengailin kavereiden kanssa, kävin salilla, siivoilin kotona, luin tentteihin… Mutta ens viikon jälkeen alkaa maisteriopiskelut Jyväskylässä, meillä on nyt ihana, tilavampi koti ja oon nyt kyl ihan jyväskyläläistynyt eli muutosten tuulia täälläkin. 🙂

 3. Voi ei, onneksi kuitenkin selvisit siitä!<3
  Ei syksyjen samanlaisuuskaan haittaa. Olin ennen viime syksyä tosi onnellinen, vaikka en ollut koulussa enkä edes halunnut kouluun. Olin silloin tosi tyytyväinen työhöni ja säästelin asuntoon. Ja löysin sen sopivan kumppanin rinnalleni.
  Koulu ei ole tie onneen, mutta minulle tuli sellainen olo, että nyt olen siihen valmis. Ja nyt voin sanoa, että koulu tekee minut onnelliseksi. On juuri koulun aika. 🙂

 4. Voi kiitos ihanan <3

  Toi kotirouvailu on ainakin omalla kohdallani ollut se tavallaan kivoin ja samalla raskain osuus. Oli kivaa hetkeksi olla huolettomasti kotona ja tehdä vähemmän töitä. Kuitenkin jossain vaiheessa sekin alkoi itseäni puuduttamaan. 😀

  Wow maisteriksi! Mäkin haluan maisteriksi. Kiva kuulla, että olet jyväskyläläistynyt. Arvostan ihmisiä, jotka uskaltaa lähteä. Itsellä olisi tosi suuri pelko hakea toiselle paikkakunnalle, vaikka varmasti juuri muutto muualle tekisi minulle erittäin hyvää. 😀

  Onnea uusiin tuuliin ja haasteisiin. <3

Vastaa

Siirry sivun alkuun