LANDEMUIJA

Sä voi ottaa mimmin pois Etelä-pohjanmaalta, mut et Etelä-pohjanmaata pois mimmistä.
Oon viettänyt niin monta kesää, Joulua, pääsiäistä, hiihtolomaa, syyslomaa ja muuta lomaa Mumman luona Kurikassa, ettei mikään paikka tunnu yhtä kodilta, kuin hänen kotinsa. Pohjanmaalla liikun kaikkialle pääosin pyörällä. Polkaisinpa lähi baarinkin illan eräänä iltana pyörällä. Nämä eivät ole baari vaatteeni, ne olivat silloin farkut, toppi, sandaalit ja kevyt Adidaksen talvitakki. Sen verran tyylikäs kombo oli, että niillä vaatteilla ei varmaan edes pääsisi stadin yökerhoon sisään. 😀

Nämä kuvat ovat muutama viikko sitten tehdyltä Kurikan reissulta. Päällä tän kesän lemppari paita BikBokista ja Zaran shortsit. Ja paras asuste maaseudulla eli äidin vanha Jupiter pyörä!

Olin kirjoittanut tämän postauksen teille valmiiksi, mutta pakko kai se on todeta vielä erikseen, että oon landemuija. Sillä arvatkaapa missä istun? Bussissa matkalla Kurikkaan. Tosiaan oli tarkoitus jo  eilen lähteä matkaan, mutta no kaikkea tuli (flunssa iski) ja päätin lähteä tänään matkaan. Tulen jo huomenna takaisin, koska viikonlopun suunnitelmissa on juhlia häitä. En ole aikaisemminkin tehnyt tälläistä päivän visiittiä Kurikkaan, mutta tänään on tärkeä päivä.
Nimittäin rakkaista rakkain mummani täyttää 84-vuotta! Mitään erityisiä juhlamenoja ei ole ja koko matkani on hänelle yllätys. Paras lahja 84 vuotiaalle on varmasti juuri se yhdessä olo ja se, ettei tarvitse olla yksin. Seuraa ja yhdessä oloa. Siksi niin turhaalta kuin se varmasti monesta tuntuukin matkustan tänään 6 tuntia Kurikkaan ja lähden jo huomenna iltapäivällä kotiinpaluumatkalle. Mietin tätä asiaa itse niin, että lähden risteilyllekin vain yhdeksi päiväksi. Ja kerrankin on vapaata nyt, että on mahdollisuus viettää synttäreitä yhdessä niin miksi ei. Tässähän nää bussimatkat menee hyvin bloggaillen! 🙂

Hmm näyttääkö tukka vähän siltä, että pitäisi polkaista suoraan kampaajalle? 😀

6 kommenttia artikkeliin “LANDEMUIJA

  1. Kiva postaus. Tuli jotenki hyvä mieli, kun vaikutat kuvissa niin onnelliselta. 🙂

  2. Voi kiitos. <3 Sä et tiedä, kuinka hyvä mieli mulle tuli, koska mulla on aina ollut aika viharakkaus suhde mun hiuksiin.

Vastaa

Siirry sivun alkuun