LOMA LOOK

 

Matkoilla tulee aina pukeuduttua jotenkin värikkäämmin tai rohkeammin. En tiedä johtuuko se ”mä oon lomalla” asenteesta vai mistä. Mun mielestä suomalaiset mustan suosijatkin pukeutuu matkoilla useasti väreihin ja printteihin. Näitä leopardikuvioisia housuja esittelin teille aikaisemmin tässä postauksessa ja vähän pohdinkin, että miksi en pysty luopumaan näistä housuista, kun en melkein koskaan käytä niitä. Nappasin nämä lentokoneeseen päälle niiden mukavuuden takia ja yllätykseni ne pääsivät lomalla moneen otteeseen päälle.

Tässä olimme matkalla aamupalalle läheiseen kahvilaan ja siitä suoraan merivesialtaille viettämään päivää, joten vetäisin leohousut uimapuvun kaveriksi. Tukka oli juuri herätyllä nutturalla ja aurinkolasit peittämässä meikittömiä kasvoja. Rentoa loma lookkia tosiaankin…

Tällä samalla asukokonaisuudella en lähtisi Suomessa rannalle niin, että siinä välissä edes eksyisin huoltoasemalle hakemaan kahvia. Koen kuitenkin tämän uimapuvun turhan niukkana asusteena sen suurempiin sosiaalisiin tilanteisiin. Tämä on siis selvä esimerkki lomapukeutumisesta! 😀

 
Uimapuku RiverIsland
Housut Zara
Sandaalit Halonen
Aurinkolasit Gina tricot
 
 
Oletko sinä lomalla rohkeampi pukeutuja? 

10 kommenttia artikkeliin “LOMA LOOK

 1. Ihanat pöksyt!! Aivan ihanat siis, just täydellinen look lähteä lomalla ulkomailla kahville ja suunntata sitten rantsulle tai muualle:D Joo Suomessa ei missään nimessä kehtaa pukeutua niin että uikkarit/bikinit on yläosana, siis mitä katseita siitä tulee vaikka kävelisit rantakadulla jossain..
  Sitten saa aika usein jäätäviä katseita ihan kaiken ikäisiltä naisilta jos vähänkin pukeutuu erilailla tms nimim. kokemusta on:D Kai täällä ihmsiet on varmaan siinä arjessa all the time tai muuten vaan suomalaiset…

  Voisi kai sanoa että rohkeampi pukeutuja olen, itse asiassa pääsen yleensä lomalla toteuttamaan enemmän pukeutumista, koska ainakin meillä täällä Kuopiossa tuntuu että jos vähänkin pukeudut erilailla niin saat kummaksuvia katseita:D Muualla saa toteuttaa isteään enemmän niin ettei päät käänny ja saa kuiskauksia perään. Enhän mä nyt hirveesti rajoita kotonakaan oman tyylini toteuttamista mutta että esim biksujen yläosa yläosana asussa on se mikä rantalomalla on ehdoton ja mitä suomessa ehdoton nounou.:D

 2. Pahoittelen, että tästä asusta puuttuu tiedot, mistä kaikki on hankittu. Piti tosiaan alkaa laitella niitä, mutta unohdin lisätä ne aamulla postaukseen. Olin kirjoittanut tämän jo valmiiksi aikaisemmin.
  Lisään tiedot tähän ja koulupäivä postaukseen ja koitan muistaa tämän jatkossa. Kiitoksia kaikille, jotka jaksavat kommentoida. Luen kaikki kommentit ja otan mielelläni juuri tuollasia parannusehdotuksia vastaan. 🙂

 3. Kokemusta löytyy tästäkin päästä. Hohhoijaa kun ihmiset välillä jaksaakin provosoitua toisten pukeutumisesta, vaikka eihän se ole keneltäkään pois joku haluaa vähän pukeutumisellaan räväyttää..
  Toivon, että tähän tulisi vähän muutosta. Ja esimerkiksi tykkään tosi paljon vloggaaja Sinin (nastypalm) tyylistä, koska se on niin erilainen ja uniikki. 🙂
  Ja joo mitä pienemmältä paikkakunnalta oot sitä enemmän kieroon katsotaan. En haluaisi yleistää, mutta kokemusta Kurikasta on. 😀
  Mun loman kohokohtia on kun voi pukeutua erilaisemmin, koska yleensä ilmasto ja ilmapiiri sen sallivat 😀

 4. Hmm en osaa sanoa. Tänään tuli postaus, joka ei ole varsinaisesti ihmissuhdepostaus, mutta ei niin kevyt, kuin asukuvapostaukset. : ) Laitan toiveesi korvan taakse. Luonnoksissa on nimittäin jotain ideoita jo muhimassa. 🙂

 5. Todella rohkee ja ihana asu! <3 Leopardikuvio on aina ollut mun mieleen ja noi housut on todella siistit! 🙂

 6. Voi kiitos ihana!<3

  Mä tykkään tosi paljon leopardi kuviosta. Se on jotenkin näyttää, mutta ei liian räikeää. Tajusin juuri, että tuli kaksi postausta peräkkäin, jossa on leopardi pökät jalassa. Ensin tämä ja sitten seuraava postaus, jossa leopardikuvio löytyy treenihousuista! 😀
  Leopardikuviollinen joku takki voisi olla magea. Esim talvi tai syystakki. Vähän erottuisi muista talvella. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun