MADEIRAN VANHAKAUPUNKI

 
 

Madeiran vanha kaupunki oli ihastuttava paikka! Joka suuntaan mutkitteli pieniä kapeita kujia. Kaikki talot olivat maalattu eri värisiksi ja ikinä ei tiennyt minkä uuden houkuttelen ravintolan löytää, jos poikkesi uudelle tuntemattomalle kujalle. Vanhan kaupungit talot olivat suloisen matalia kaikki ja vanhakaupunki muistutti kovasti Tallinnan vanhaa kaupunkia. Vanha kaupungin sydämessä oli rykelmä ravintoloita ja koimme oikein positiivisia ruokakokemuksia muutamassa niissä. Niin paikalliset, kuin turistitkin viettivät niissä iltaa. Usein ravintola ryhmittymän keskellä pienellä aukiolla oli elävää musiikkia, mikä oli ihan jees. Muutaman kerran joku paikallinen kansan musiikkiryhmä kiersi perinne asut päällä hoilaamassa lauluja ja no sanotaanko näin, että olihan sekin kokemus..

Mr. Bear nappasi nämä asukuvat, kun olimme matkalla juuri syömään. Illalla oli niin kuuma, että päätin laittaa illalliselle shortsit.
Kuvissa näyttää jalkoni värin vääristyneen, mutta ne ovat oikeasti vain palaneet…
Koko selkänikin oli palanut vielä pahemmin ja sentakia vedinkin pitkähihaisen päälle. En ymmärrä miten onnistuin palamaan niin taidokkaasti, sillä suihkuttelin koko ajan aurinkorasvaa ja se oli kertoimella 30!

Ihon värini on todella vaalea ja naurattaa, että vaikka kuinka sainkin rusketusta matkalla niin kaikki kommentoivat minun olevan ihan valkoinen. No olenhan minä oikeasti aivan valkoinen verrattuna Mr. Beariin joka näytti jo toukokuun alussa siltä, että olisi ollut kaksi viikkoa ottamassa Aurinkoa aavikolla. Hänen rusketuksensa loman aikana syveni niin paljon, että loman loppua kohden paikalliset tulivat puhumaan hänelle Portugalia. Tätä tapahtui oikeasti tosi useasti.

Ajattelin, että koska nyt on tulossa aika paljon matkapostauksia niin, jotta tästä ei tule pelkkä Madeiran matkablogia niin yritän postailla sekä matka juttuja, mutta myös muita juttuja. Ettei teillä ala tulemaan ihan Madeira korvista ulos. Mulla olis vielä nimittäin muutama kesä asu Kurikasta, kesän listaus postauksia (mitä itse tykkään lukea muista blogeista super paljon), Lontoo postauksia ja tottakai mieleen popsahtelee koko ajan vielä uusia postausideoita. Lupasin kirjoitella teille Lontoon matkastamme, mutta jätän Lontoo jutut suosiolla siksi aikaa, kunnes Madeira on käsitelty. Muuten blogi poukkoilee Madeiran, Kurikan, Lontoon ja nykyhetken välillä.

Oon muuten ehkä lähdössä Kurikkaan yli huomenna, jos mun alkava flunssa menee ohi. Ei uskalla ottaa yhtään riskiä, että mummaan tarttuisi flunssa. Eli lähden, jos tää helpottaa huomiseksi. Elän toivossa, sillä nyt vaan on ollu kurkku kipeä.
Miehen hyvä ystävä menee naimisiin lauantaina ja vähän jännitän, että ehtiikö mun tilaama mekko tulla ennen häitä. Fiksuna tilasin sen perjantaina. Eli hyvällä säkällä lähden Kurikkaan keskiviikkona, mun häämekko toivottavasti saapuu sillä välin kotiin, tulen takaisin perjantai illalla, totean, että mekko on huono (tai se ei ehtinyt tulla) ja häät on lauantaina. Hmmm eli koittakaapa pysyä tän järkiveikon perässä matkassa, koska en välttämättä pysy itsekkään.

Taas postaus venyi kilometrin mittaiseksi… Alan nyt lähteä töihin! Kivaa viikon aloitusta kaikille.<3

 
 Kivasti toi ovi saa mun jalat vielä hehkumaan entistä enemmän… 😀

4 kommenttia artikkeliin “MADEIRAN VANHAKAUPUNKI

  1. Upeeta, mäkin haluan reissuun jo äääh!:D Enää tasan kolme viikkoo, okei ei pitäisi laskea vaan nauttia tästä suomenkin kesästä ja onhan reissua ennen kaikkea kivaa tulossa täälläkin 8) Ihana asu ♥

  2. Kolme viikkoa menee nopee. Sulla on muuten täydellinen ajoitus reissuun. Pääset nauttii loppukesästä Suomessa ja sit vielä jatkaa aurinkoa ulkomaille. Siellä imeä kunnolla aurinkoa ja energiaa.
    Kiitos <3

Vastaa

Siirry sivun alkuun