MITÄ PÄÄLLE HÄIHIN?

Nämä kuvat Mr. Bear nappasi minusta matkalla kirkolle. Vähän harmittaa, kun kuvat ovat näin sumeita. Kerrankin olin laittautunut päästä varpaisiin häitä varten. Halusin kuitenkin jakaa nämä kuvat, koska varmasti monelle on ikuisuus kysymys, minkälaisella lookilla lähtisi häihin.
Itse tilasin kaksi samankaltaista mekkoa Nellyltä häihin. Aika oli kortilla niin luotin, että toisen mekoista on pakko olla hyvä. Naisen logiikka. 😀

Tilasin siis Nellyltä tämän ja päälläni olevan mekon. Yritin etsiä päälläni olevaa mekkoa Nellyltä, mutta en enää löytänyt sitä. Mekko taitaa olla loppuunmyyty, koska se oli alennuksessakin ostohetkellä. Nellyn tilauksessani mekon nimi oli ”Sleeveless Lace Skater Dress”, väri Nude Pink, hinta alennuksen jälkeen 52,50 euroa ja oma mekkoni on koossa 36.

Onneksi logiikkani pelasi ja mekko oli juuri täydellinen häihin. Juhlava, ei valkoinen, mukava päällä ja sopivan mittainen. Pelkäsin mekon olevan liian paljastava, mutta onneksi netttikaupan kuva väärensi kangasta ja mekko oli juuri hyvä.

Muun lookin halusin pitää yksinkertaisena, mutta juhlavana. Korviin sujautin luotto korvikseni, jotka olen joskus kello- ja kultasepänliike Westerbackilta hankkinut. Sormiin pujotin luottosormukseni Alexander Tillanderilta. Hiukset halusin rennolle ja hieman suttuiselle nutturalle niskaan. Nuttura osoittautuikin oikein oivaksi valinnaksi, koska iltapäivästä Helsingissä oli kovia tuulenpuuskia ja sadekuuroja. Rennossa kampauksessa eivät myöskään ironneet hiukset pistäneet niin pahasti silmään ja hiukseni olivatkin iskussa vielä aamukuudeltakin, kun saavuimme kotiin.
Kengät ja laukku olivat löyty Madeiran matkaltamme. Kengät ovat korkeudestaan huolimatta todella mukavat jalassa.
Laitoin alle vielä kotoa napattua selfietä mun meikistä. Tavallista enemmän meikkiä, mutta silti aika luonnollisen näköistä lopputulosta. Tekoripset korostamaan juhlavuutta ja huulikiilto huulilla, ettei look olisi liian raskaan ja pakkeloidun näköinen.

Mitä päälle häihin?
– Ei valkoista. Morsiamen väri.

– Ei myöskään mustaa, et ole menossa hautajaisiin.

– Ei tummanpunaista. Liian huomiota herättävä väri. 

-Ei liian lyhyttä tai paljastavaa.

– Ei liian arkista. Juhlaparia ja heidän päiväänsä pitää kunnioittaa.

– Mukava asu, jossa voit keskittyä hääparin juhlimiseen!
Tällainen oli oma häälookkini ja paras asuste oli ehdottomasti komea Mr. Bear käsipuolessa. 
Ilman häntä en varmastikaan olisi pysynyt pystyssä Suomenlinnan nupulakivikaduilla. 😀

Oletko itse viettänyt kesähäitä tai ollut vieraana tänä kesänä häissä? 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun