MITEN SAADA BIKINIVARTALO HETI?

 
 

Minäkin lueskelin ja lueskelen jatkossakin innokkaana ohjeita miten saada bikinivartalo.
Tykkään treenata ja en ole vielä tavoitteissani, mutta olen sangen tyytyväinen ja ylpeä kropastani jo nyt. Se on minun kroppa ja sen ei tarvitse miellyttää ketään muuta, kuin minua!
Niinpä paras ja nopein tapa saada bikinivartalo heti onkin vain vetäistä ne kivoimmat bikinit päälle!

Mitä sitten jos maha on turvonnut? Tai jos tavoitepainoon on vielä viisi kiloa? Onko se syy antaa kivan kesäpäivän ja rantakelin lipua ohitse?
Jokainen saa päättää ratkaisunsa itse, mutta minulle se ei ole. Varsinkin, kun Suomessa niitä rantapäiviä saatta olla se viisi kappaletta koko kesän aikana.
Minä en ole tavoitteissani vielä, mitä sitten. Miksi vain täysin tikissä olevaa kroppaa saisi esitellä? Kaikki ovat oikeutettuja vetämään bikinit päälle, oli se rasvaprosentti sitten mikä tahansa! Kaikilla on bikinivartalo, kun ne bikinit heittää päälle. Ei ole olemassa vain yhtä vartalotyyppiä, jolle bikinien käyttö olisi sallittu.

How to get a bikini body? Just put on a bikini! 🙂

18 kommenttia artikkeliin “MITEN SAADA BIKINIVARTALO HETI?

  1. Tulipas tästä postauksesta hyvä mieli. Vitsi Mä vedän ite bikinit huomenna päälle ja lähen rannalle! -Sirpa

  2. Sulla on niin ihanan tsemppaavia nämä postaukset! Oon täysin samaa mieltä, jokainen on täykky juuri sellaisenaan;) Onpas ihanat bikinit ja sähän näytät neiti taas niin upealta!

  3. No Huhhuh. Oikeasti sulla paras asenne ikinä ja näytät mielettömältä! 🙂

  4. Öö helppo sun sanoa ku tollaiset geenit, että pylly, tissit ja muutenki perus naapurin bimbo look. Jos sitä ylipainoa on 100 kiloa niin meneppä itse rannalle pikku bikineissä!

  5. IHANIA KUVIA JA IHANA POSTAUS <3 Liityn ehdottomasti lukijaksi!
    – Milla

  6. Hmm tää kommentti on aika negatiiviseen sävyyn kirjoitettu (tajusin tän mun bimbo aivoilla, jotka voi päätellä mun naapurin tyttölookista johtuen ;D)
    Mun täytyy kyllä sanoa, että joo periaatteessa ymmärrän sun pointin, että varmasti se kynnys tuntuu isommalta, mutta jos ihmisellä on huono itsetunto valmiiksi niin vaikka sitä ylipainoa ei edes olisi niin hän voi nähdä itsensä peilistä satakiloisena. Ja minusta oli sitä ylipainoa, vaikka noin paljon se ei saisi estää itseään tekemästä asioita. Kiitos kommentistasi, toivottavasti ymmärsit mun vastauksen. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun