NUDEA JA FARKKUA

Perjantai jee, vaikka ei kyllä yhtään tunnu perjantailta. Ei tunnu yhtään miltäkään päivältä. Niin jotenkin nyt loma työ on sekoittunut viime aikoina. Oon ollu koko ajan menossa ja ollut mielettömän kiva kesä. Koulu alkaa ensi maanantaina ja odotan sitä, että saan jonkinlaiset rytmit mun elämään. Niin kivaa, kun kaikissa kissan ristiäisissä on ollutkin niin nyt alkais olla juhlat juhlittu. Kaipaan mun aamuja, jotka alkaa aikaisin ja puurolla. Ei aamuja, jotka alkaa kahdentoista aikaan päivällä. 😀
Paitsi vähän tuli kateus, kun koko Tampereen linja-auto asema oli täynnä Block festareille menijöitä. Mun festarikiintiö jäi tältä kesältä varsin vaisuksi. En kyllä tiedä, missä välissä mä olisin eri festareillä pyöriny, mutta aina saa haaveilla. Ens kesänä kyllä ehtii.
Lopetan tämän kesän hulinat huomisiin häihin. Huomenna vielä juhlitaan hääparia ja tanssitaan aamuun asti. En nyt ala vannomaan, että istun ihan kokonaan sitä seuravaa viikonloppua kotona, koska vannomatta paras! Yritän silti kuitenkin…

Tää asu on kuvattu jo alkukesästä, mutta jotenkin se vaan jäi julkaisematta. Hetken aikaa tuli jo olo, että oonko jo julkaissu nää kuvat ja piti tarkistaa!!, (huomaatteko rutiinien puutetta.)
Varmaan tän viileän kesän mun lemppari asua. Niin yksinkertaista ja helppoa. Korkea vyötäröiset farkut ja body. Oon aivan koukuttunut bodyihin. Oon syksyllä varmaan ihan hukassa, mitä pukea päälle, kun bodyissa tulee kylmä ja varpaat jäätyy kiilakorkoihin. Näitä kenkiä muuten saatte syyttää siitä, jos blogin asukuvien kengissä alkaa vilahdella vain kiilakorkoja. Ne on vain niin mukavia ja vitsi, kun ne tuo lisäpituutta tähän mini mimmiin.

Mun luottovärejä on ehdottomasti nuden ja vaalean vaaleanpunaiset sävyt. Monen luottoväri on musta. Mun luottoväri on nude. Se vaan toimii kivasti kaiken kanssa ja tuo vähän väriä. Tai kun nudea ei näy niin paljon kaupungilla, kun esimerkiksi mustaa. Ystäväkin heti bongas mut tässä takissa, vaikka ei tämä takki mikään räikein yksilö ole.

 
Ihanaa viikonloppua! Lähtekää ulos tai olkaa rauhassa kotona, nauttikaa. Tää mimmi lataa akkuja tän illan huomista varten! 😀

EDIT: Luin äsken nuo surulliset Turun uutiset. Koko päivän bussissa istuneena en ollut tiennyt tapahtuneesta ennekuin Mr. Bear kertoi siitä, kun tuli hakemaan minua asemalta. Näin hilpeän postauksen julkaiseminen tuntui jotenkin, jopa pahalta tälläisen tragedian jälkeen. Tänä iltana mun ajatukset on Turussa ja kiitollisuuden tunne rinnassa, ettei kukaan mun läheinen loukkaantunut. 
En osaa edes kirjoittaa mitään muuta järkevää, kuin että voimia kaikille sinne. <3

2 kommenttia artikkeliin “NUDEA JA FARKKUA

  1. Upea asu! Tämän kesän luottisväri on kyllä mullakin ehdottomasti nude pink, puuterivaaleanpunainen mikä lie. Tuollakin on tuhansia nimiä:'D Ihanat farkut! Mä löysin eilen unelmien revityt farkut mutta ei tietenkään ollut sitten kokoja, höh! Ja joo tuo Turun tapaus oli tosiaan ihan kamala juttu.:(

  2. Kiitos! Puuterinvaaleanpunainen on hyvä ilmaisu, hain tota sanaa. 😀 Höh revityt farkut on kyllä ihan parhaat. Toivottavasti löydät vielä oikeassa koossa ne ja sit vaan asuja niidenkaa kehiin! Mun omat on Ginasta ja siellä on kyllä mun mielestä poikkeuksellisen hyviä farkkuja. Niissä on mun mielestä hintalaatusuhde kohdallaan. 🙂

    Kyllä en jotenkin oo edes käsittänyt koko juttua, vaikka mediassa ollaankin puhuttu, että tuollainen on vain ajan kysymys Suomessa. 🙁

Vastaa

Siirry sivun alkuun