SEURAA SYDÄNTÄ

 

Tää postaus tulee nyt suoraan mun sydämestä, koska mä oon nyt tosi onnellinen. Ehkä tää yltiöpäinen onnellisuus johtuu siitä, että tänään on ollut tosi onnellinen päivä. Lähdin tosiaan tänne Kurikkaan yllättämään mummaa syntymäpäivien johdosta. Aika moni sanoi mulle, ettei kannata lähteä yhden päivän takia tänne (matkoihin bussilla menee reilu 6h suunta). Onneksi lähdin, vaikka mä lähden jo huomenna takaisin niin tää yks päivä on antanut mulle niin paljon.
Oon saanu vaan olla mulle tärkeän ihmisen kanssa ja saanut hänet tuntemaan olonsa tärkeäksi. Tehnyt hänet onnelliseksi. Saattaa kuulostaa vähän hassulta, mutta mun tosiaan tänään jo 84-vuotias mumma on mun elämän tärkein ihminen ja paras ystävä. En oikeastaan pysty edes kirjoittamaan kuinka tärkeä hän on ilman, että silmät alkaisi kostumaan. Niinpä listasin muutamia asioita, mitä me ollaan tänään yhdessä puuhailtu.

 
Tänään me ollaan:
 
– Juotu päiväkahvit ulkona ja skoolattu mustikkaviinillä kera macarons leivoksien. 
 
– Istuttu ulkona monta tuntia juttelemassa ja nauttimassa lämpimästä kesäpäivästä. Puhuttu kaikesta maan ja taivaan välillä.
 
 Poimittu vadelmia suoraan puskista suuhun ja pikarillinen myös jälkiruuaksi. 
 
– Tehty kasvohoito ja poistettu nenistämme mustapäät mustapäälaastarille. Voin kertoa, että mumman laastari oli aika karun näköinen ihan kuin lopputulos olisi ollut, kuin photoshopattu mainoskuva. (Epäreilua, minulla ei tunnu laastarin irrottavan oikein mitään.)
 
– Juotu iltateet myöskin ulkona ja nautittu ilta auringosta.
 
 
– Katsottu Midsomerin Murhat ja syöty juustonaksuja (tämä on jonkin sortin epävirallinen traditio.)
 
– Oltu vain hiljaa yhdessä. Mumma kutoi sukkaa ja minä väkersin blogia.
 
-Vastaanotettu yllätys vieraita (oli mummalla synttärit tai ei, meille on aina joku tupsahtaa kylään.)
 
– Syöty riisipuuroa, koska sen sesonki on aina tässä talossa.
 
– Juteltu lisää ja lisää. Meillä ei taida ikinä loppua aiheet kesken.
 
– Ja viimeisenä niin kornilta kuin se kuulostaakin, nautittu elämän pienistä hetkistä. Kuunneltu sitä kun on vain niin hiljaista. Katseltu ympärillemme, kuinka kaunista on vielä ennenkuin talvi peittää kaiken. Mietitty, kuinka joitain hetkiä ei saa rahalla. Nautittu…
 
 
 
 
 
Huomenna palaan takaisin kotiin vähän ehkä haikein mielin. Olisin voinut jäädä tänne vielä muutamaksi päiväksi, vaikka Mr. Bearin viereen onkin kiva käpertyä joka ilta nukkumaan. Onneksi seurasin omaa sydäntä ja tulin tänne. Aina ei pidä tehdä niitä järkeviä ratkaisuja, joskus ne ei järjellä tehdyt ratkaisut antavat vain niin paljon sitä jotain, mistä voi ammentaa itselleen hyvää oloa. 
Ja onneksi oon aloittanut tämän blogin pitämisen! Nytkin oli vaan niin kiva tulla kirjoittelemaan tänne omia fiiliksiä. 
Nyt tää mimmi menee nukkumaan, että jaksan huomenna herätä aikaisin ja voin vielä viettää mumman kanssa mahdollisimman paljon aikaa ennekuin pitää lähteä.
 
 
 
 
Kauniita unia 

8 kommenttia artikkeliin “SEURAA SYDÄNTÄ

  1. Niinhän sitä täytyykin tehdä sitä miltä sydämmessä tuntuu 🙂 Minäkin olisin ottanut ja lähtenyt, ei se matka nyt loppujen lopuksi niin paha ole ja moni menee yhden päivän takia vaikka minne pitkälle johon on matkaa! 8) Ihanaa, tässä postauksessa huokuu kyllä onni ja huomaa kyllä kuinka tärkeä ihminen sulle on kyseessä. ♥

  2. Vitsi teidän päivä kahveineen, juustonaksuineen ja riisipuuroineen (<3 !!!!) kuulosti täydelliseltä ja sun mumma kuulostaa ihanalta ja viisaalta tyypiltä. Just sellaselta jollasen kanssa jokaisen ihmisen pitäis kerran ainaki elämässään tavata ja jutella. Mä ainaki haluisin! t.Mummo ja hullu vaimo

  3. Niin pitää. Ja ainakin menomatka meni tosi nopeasti. Nyt just paluumatkalla ja uskon, että se menee ihan yhtä nopeasti. Blogi on hyvä matkaseura. 😀

    Kaikista tärkein <3

  4. Kiitos ihanasta kommentistasi. <3 Niin se olikin täydellinen päivä. Kannatti tulla, vaikka nyt istunkin bussissa jo kotimatkalla. Oon oppinu mummalta niin paljon elämästä ja varmasti hän on jotenkin eniten muovannut juuri minusta minut. Oon myös niin onnekas, kun hän on esimerkiksi hoitanut minua aina lapsena koko kesäloman ajan. Muistan, että oli niin ihanaa, kun sai olla kesäisin monta kuukautta putkeen viettää aikaa hänen kanssaan Kurikassa. 🙂

  5. Onko sulla huulitäytettä? Sun huulet on jotenki tosi täydellisen näköiset tossa viimeisessä kuvassa.

  6. Kiitos kehuista, mutta ihan omat huulet on. Vielä en ole huulitäytteillä alkanut leikkiä, mutta kokeilla kyllä kiinnostais. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun