TERKUT MADEIRALTA

 
 

Terkkuja ja pusuja Madeiralta!
Mun suunnitelmat tulla päivittää blogia kariutu meidän hotellin aivan olemattomaan nettiyhteyteen. Postauksia olin tosiaan kirjoitellut valmiiksi, mutta en tietenkään ollut ajastanut niitä. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis! 😀  Hotellin netti on aina aamulla toiminut sen max 7min, kunnes yhteys on kadonnut. No tekee mulle varmaan ihan hyvää olla ilman nettiä, koska kotona oon oikeesti ihan liikaa puhelin kädessä.

Täällä on ollut ihanaa. Oikeastaan ihan mielettömän ihanaa. Oon ihan rakastunut tähän paikkaan ja aika on mennyt tosi nopeasti. Oon maistanut jo paikallista herkkua eli paistettua kalaa banaanilla. Tykkäsin siitä tosi paljon ja ihan varmasti on vielä pakko syödä sitä uudestaan. Aurinko on paistanut ja tänään ollaan oltu merivesialtailla ottamassa aurinkoa koko päivä. Mr. Bear vetelee juuri nyt pikku päiväunia hotellilla ja itse näpytän tätä postausta lähikahvilassa.

 

Huomenna olis tarkoitus tehdä jonkilainen retki. Ehkä katsomaan delfiinejä tai läheiselle autiosaarelle, missä on kuulemma kaunis hiekkaranta. Me ei olla hirveesti (lue ollenkaan) tehty täällä suunnitelmia loman ajaksi ja ollaan muutenkin tehty just sitä mitä huvittaa. Oltu oikeasti lomalla.

Vähän harmittaa, kun ei pääse bloggailemaan, koska tää hotellin netti on oikeasti yks iso vitsi. Pahoittelen kuvan laadusta, mutta toi kuva oli ainoa minkä sain ladattua koneelle ja bloggeriin. Nyt kirjoitan tätä postausta loppuun puhelimella kahvilassa. Ja oon kirjoittanut tätä jo tänään kolmeen otteeseen hotellilla. 😀

Hotelli on muuten aivan ihana ja tosi viihtyisä. Hotelli-aamupala, meidän ihana parvekkeellinen suuri huone ja uima allas alue on ollu ihan parhaita. En kyllä vaihtais niistä mitään pois, en edes siihen nettiin!

Elän toivossa, että pääsen päivittelemään blogia vähän paremmin täältä. Mutta nyt se olis moikka, koska tästä bloggailusta kännykällä ei tuu yhtään mitään.

Moi  moi 🙂

8 kommenttia artikkeliin “TERKUT MADEIRALTA

  1. Upeat bikinit ja mikä ihastuttava hymy ♥ Hei mä kannatan kyllä sitä netittömyyttä reissussa! Ite kyllä tykkään päivittää instagramia ja sitten saatan ajastetut postaukset ilmoittaa instassa, mutta muuten haluan nauttia ulkomaanlomista ilman nettiä kun sitä tulee tosiaan harrastettua kotona niin tiuhaan tahtiin:'D Mutta insta on kyllä pakollinen päivittää aina ei voi muuta:'D

  2. Kiitos. Bongasin ne täältä paikallisesta urheilukaupasta. Tais maksaa 15 euroa. Tykkään tosta pirteästä väristä. 🙂

  3. <3 <3 On tehny kyllä hyvää. Instagram on mullakin yleensä aika must. Tykkään päivitellä reissufiilis kuvia, mutta nyt sekin on jäänyt. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun