WEEKEND FESTIVAL

 

Perinteeksi muodostuneet Weekendit jäivät tänä vuonna välistä, koska nyt olen tällähetkellä Madereilla ottamassa aurinkoa altaalla, kun tätä postausta näpyttelen. Ihan hyvä syy siis.
Ajattelin, että olisi hauska tulla jakamaan vanhoja kuvia aikaisemmilta Weekendeiltä. Näissä kuvissahan vilahtelee myös vanhoja festarilookkeja. Selvästikin minun mottoni on ollut viime Weekendeillä enemmän on enemmän. Uv-maali, isot inkkarikorvikset, chokerit ja farkkushortsit on ollut se juttu. 😀

 
 

Te, jotka tänään suuntaatte Weekendeille niin nauttikaa ! 🙂 

2 kommenttia artikkeliin “WEEKEND FESTIVAL

  1. Ihana throwbackki täällä!;) Festaripostaukset ♥ Fiilis on kyllä muikee näissä ja oot kyllä ehdottomasti panostanut hyvin festaripukeutumiseen!:D Itsekin halusin panostaa siihen enemmän mutta teltassa yöpyminen ei anna kovin hyviä mahdollisuuksia aina siihen:'D

  2. kivoja kuvia! tuli kuume lähtee itekin joskus, vaikka toi musa ei oikein iske. : DD

Vastaa

Siirry sivun alkuun