CORSET BELT

 
 

Ensi kerran keväällä corset belttejä bongattuani ajattelin, että taas yksi trendi, jota en vaan ymmärrä. Meni pari viikkoa ja minulle tuli suuri hinku löytää oma corset belt. Kolusin kaikki kaupat läpi, mutta tottakai trendiin liian myöhän herättyäni ne olivat joka puolelta loppu. Lontoon matkalta onnistuin Zaran lentokentältä löytämään kuitenkin omani ja vitsi se on ollut käytössä. Yhdistän eniten corset belttiä valkoisen kauluspaidan pariksi, mutta löysän trikoisen t-paidankin kanssa se näytti kesällä hyvältä. Nyt olisi ihana löytää ohut löysä neule ja parittaa se corset beltin kanssa.
Tämä samainen asu on ollut monta kertaa päällä niin treffeillä, töissä, kuin illan vietoissakin ja joka kerta se sai kehuja ja mikä parasta oloni siinä mahtava.

Huomasitte varmaan blogin päivittyneen ulkoasun? Oon pitkään kasaillut syksyn bucket listaa ja blogin ulkoasun päivittäminen oli yksi asia listaltani. Perjantaina vietimme Mr. Bearin kanssa rauhallista koti-iltaa sohvalla Netflixin parissa. Kymmenen aikaan illalla keksin, että nyt alan tuumasta toimeen blogin ulkoasun kanssa. Keskenhän projekti jäi, kun silmät alkoivat lupsua kiinni. Lauantai meni ulkona aamupalaa syödessä Mr. Bearin kanssa, päivällä sängyssä lojuen ja illalla hyvää ystävää illallisen merkeissä nähden. Iltani jatkui vielä illallisen jälkeen Mr. Bearin ja hänen kavereidensa luona. Ilta venähti aamuun ja selvisimme riennoistamme, vasta eilen iltapäivällä kotiin. Eilinen menikin tästä syystä aikalailla nukkuessa ja koko päivä vilahti ohi. Joten olkaa kärsivällisiä yritän pakertaa blogini mahdollisimman mukavaksi teille sekä minulle mahdollisimman pian!

 
 
Corset Belt – Zara
Takki – RiverIsland
Kauluspaita – Gina Tricot
Kengät – H&M

4 kommenttia artikkeliin “CORSET BELT

  1. Kiva ulkoasu ja kiva kun oot alkanut laittaa postauksiin tuotteiden merkkejä ! : )

  2. Sitä pyydettiin niin monta kertaa ja onneksi nyt oon alkanut muistaa sen. Onhan se kiva tietää, mistä kaikki on 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun