ESMARA BY HEIDI KLUM

Vihdoin ja viimein kauan hypetetty ja paljon mainostettu Esmara by Heidi Klum mallisto pullahti uunista ulos Suomessakin. Onko viime viikkoina voinut välttyäkään karismaattisen Heidin ”Let´s Wow” sloganilta ja sormien napsautukselta? 
Ensimmäistä kertaa, kun näin Esmara By Heidi Klumin mainoksia pidin niiden raikkaasta ja letkeästä  tavasta mainostaa malliston vaatteita. Itse vaatteisiin en juurikaan kiinnittänyt hirveästi huomiota. Perus puseroita ja farkkuja ajattelin. Ainoa mikä jäi mieleeni oli Heidin itsellä päällä oleva Leopardi jakkupuku. Eläin printin ikuisessa viha rakkaus syklissä elävänä tuo jakkupuku jäi kutkuttamaan mieltäni. 
 
Tällä viikolla pitkän aamulenkin päätteeksi päätin käväistä Lidlissä hakemassa aamupala aineksia. Kuljin Lidlin käytäviä pitkin, kunnes silmiini bongahti pilkahdus leopardikuosio jättimäisestä vaateröykkiöstä. Vaateröykkiö osoittautui Esmara by Heidi Klumin mallistoksi ja pakkohan sitä oli päästä hypistelrmään.
 
Mukaani tarttui nämä leopardikuvioiset housut ja paljetti bomber. Kotona sovitin housuja ja ne istuivat täydellisesti. Silti jäin miettimään tulisiko housuille käyttöä, mutta 13,99€ hinta houkutti pitämään housut.
 
Pari kertaa housuja käyttäneenä voin todeta, että olipa hyvä ostos. Mukavat ja hyvin istuvat housut. Nämä voisin napata vielä mustina, mutta taitaa olla toiveajattelua, että näitä kauaa tulee enää Lidlissä vastaan. 
 
Mitään erikoista en näe tässä Heidi Klumin mallistossa siltikään. Pantterikuosipyörä on keksitty jo aikoja sitten. Jotkut tuotteet ovat edullisia esimerkiksi nämä housut, mutta eivät nämä malliston tuotteet nyt kovinkaan paljon eroa H&M :n vaatteista hinnan tai laadun perusteella. 
 
Ehkä mikä onkin ollut Lidlin (ja osittain tämän Esmara by Heidi Klumin malliston) tarkoituksena ylipäänsä on ollut tuoda asiakkaat lähelle myös Lidlin muuta valikoimaa, kuin ruokaa. Itse en nimittäin ole ostanut Lidlistä ruuan lisäksi muuta, kuin kynsilakan poistoainetta ja sukkahousuja. Syynä vain se, että ostohetkellä en muista, että sieltä saa muutakin, kuin ruokaa.

 

Housut – Esmara by Heidi Klum paita – Gina tricot Takki – Mango Laukku – Louis Vuitton

Mitä mieltä sinä olet Heidi Klumin uudesta mallistosta Lidlille?

6 kommenttia artikkeliin “ESMARA BY HEIDI KLUM

  1. Mä olen myös halunnut käydä vilkaisemassa Lidlissä tuota mallistoa, mutten vaan ole saanut aikaiseksi:D Saa nähdä edes saanko, mieleni halajaa kuitenkin enempi ihan perus vaatekauppoihin kuten BikBok ja Gina:') Mutta kyllä, haluaisin niin käydä tsekkaamassa tätä paljon kohuttua mallistoa! Yhden kivannäköisen bleiserin oon jo blogissa bongannut minkä voisin ostaa:D

    Kivat pöksyt ja sopii mielestäni sulle todella kivasti! Itsellä on myös viharakkaussuhde leopardikuosiin. Ennen rakastin himona sitä, nykyään käytän sitä ehkä vähän varovasti:) Mitään leopardikuviota ei vaatehuoneestani enää löydy, paitsi yksi mekko mitä rakastan. Ja korot.:')

  2. Laukkaa Lidliin ja mieluiten vähän syrjäisempään sellaiseen niin sinua vielä onnistaa ! 🙂

  3. Kävin eilen pyörähtämässä BikBokissa ja siellä oli, vaikka mitä kivaa. Ja mietin juuri, että niissä osteleminen on paljon mukavempaa, kun ns. kaikki liikkeen asiakkaat ovat samalla asialla. Lidlissä tuntui vähän jopa hölmöltä katsella vaatteita ja tunti olevansa tiellä, kun ihmiset tulivat suurien ruokakärryjen kanssa joka puolelta. 😀

    BikBokissa oli muuten paljon erilaisia leopardirikuosisia uutuusvaatteita. Ja jotenkin itse en halunnut edes katsoa niitä, kun juuri ostin tämä housut. Tästä kuosista saan helposti itse yliannostuksen. Se on välillä kiva arjen piristäjä, mutta ajatus siitä, että sitä alkaisi suuremmalla mittapuulla hiipiä kaappiini pelottaa. Leopardikuosi on mielestäni samaan aikaan kaunis ja klassinen, mutta kuitenkin myös överi ja halpa. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun