FUKSIAISET

Moikka, tulin kirjoittelemaan tälläiset pikamoit tänne blogin puolille. Ensiksi haluan kiittää kaikkia, jotka kommentoivat edelliseen postaukseeni. Kiva saada tietää teidän näkemyksiä asiasta ja nähdä erilaisia kantoja tähän aika paljon tunteitakin herättävään lapsi asiaan! Vastaan kaikkiin kommentteihinne ajan kanssa, illemmalla. Nyt nimittäin kohta puoliin pitäisi alkaa kerätä luita koulun penkille…

Eilen oli tosiaan fuksiaiset ja vitsi oli hauska päivä, vaikka olo ei ehkä nyt olekaan se virkein! 😀
Ihan loistava tapa lisätä luokkahenkeä ja vitsi mä oon onnellinen kuinka kiva luokka mulla on! Kaikki mun luokkalaiset on aivan ihania tyyppejä ja vitsi mä odotan, mitä kaikkea me yhdessä koetaankin näiden opiskeluvuosien aikana. En olisi voinut parempaa luokkaa voinut saada. <3

Oikeastaan mulla ei ole nyt enempää asiaa ja halusin tulla vaan kiittämään eilisille kommentoijille ja jakamaan pari fiilistely kuvaa fuksiaisista.
Minusta on aina kiva saada tietää teidän mielipiteitä, olivatpa ne mielipiteet sitten aika erilaisia kuin minun. Oikeastaan juuri kommenttien takia olenkin jäänyt aikalailla koukkuun tähän koko bloggaukseen. Olen aina tykännyt herättää keskustelua ja jopa ne negatiivis sävytteisetkin kommentit ovat minusta virkistäviä. Minulle ne ovat nimittäin merkki, että ainakin joku siellä ruudun toisella puolella jaksaa lukea minun rakkaudella väännettyjä postauksiani.

 

Bloggauksen ehdoton suola on nimittäin te lukijat ja kaikki blogini parissa aikaa viettävät. Minusta on äärinmäisen kutkuttavaa seurailla, mistä postauksista tykätään ja mistä ei. Näin voin kehittyä itse paremmin kirjoittajana ja bloggaajana. Kritiikki on tärkeä lähde, koska on arvokasta saada palautetta blogini sisällöstä. Eriävät mielipiteet ovat aina mielenkiintoista luettavaa minulle itselle, koska ne saavat minut aina ajattelemaan, kuinka paljon erilaisia mielipiteitä maailmasta löytyy. Mietin myöskin taustoja näille mielipiteille.
Negatiiviset kommentit taas muistuttavat minua, mitä kaikkea tänne nettiin kanttaa kirjoittaa. Ja ne toimivat välillä hyvänä muistutuksena siitä, että muistan turvata omaa yksityisyyttäni. Olen todella avoin henkilö ja nämä toimivat hyvänä muistuksena, kuinka liika avoimuus voi kostautua.

Ja miten taas kävi.. Minun ei oikeastaan pitänyt enää kirjoitella teille mitään, vaan alkaa kuivailla tukkaa kouluun ja lähteä. Ja taas sormet kirjoittivat tekstiä toisensa perään.
Nyt sanon moikat ja toivottelen teille kaikille super ihanaa viikonloppua! Ja plus pahoittelut hieman aiheesta toiseen hyppivästä postauksesta, johon otsikko fuksiaiset taisi tiivistyä vain näihin kahteen kuvaan. 😀

Ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia artikkeliin “FUKSIAISET

  1. Hahhah toi eka kuva! Kunnon panostus. Harmittaa vieläkin kun kuumeen takia missasin omat fuksiaiset. 🙁

  2. Hyvä meninki ! Ja onnittelut vielä kouluun pääsyn johdosta! : )

  3. Meidän luokalla oli rantaloma teema. 😀 Voi harmi, onneksi opiskelija elämässä niitä hauskoja kemuja kyllä aivan varmasti riittää! 🙂 Kaljaasia odotellessa. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun