PICTURES FROM MADEIRA

 

Muutama kuva vielä Madeiralta. Paikka jonne aivan varmasti palaan vielä uudelleen. <3
Jotkut paikat vaan vievät sydämen kerralla. Madeira oli juuri sellainen paikka minulle. Paikallinen tarjoilija kehui Madeiran olevan mukava paikka marraskuussa, koska silloin kaupungissa järjestetään ilotulituskilpailut. Etenkin Kiinalaiset ja Venäläiset turistit suuntaavat tuolloin Madeiralle. Syksyisin ilma on vielä noin 20 asteista ja merivesi altaat ovat auki.

 
 


 

 

En niinkään ole kissa ihminen, mutta nämä kaksi tuimaa pikku kaveria sulattivat sydämeni. Madereilla oli jonkin verran kulkukissoja, mutta vähän verrattuna esimerkiksi Kreikan saariin Cossiin tai Roodokseen. Kulkukoiria oli jonkin verran, mutta koirat eivät taineet olla oikeita kulkukoiria. Koirilla oli aina pannat kaulassa ja olivat selvästi monessa paikassa tuttu ilmestys. Hassua oli huomata, että paikalliset usein päästivät omat koiransa keskellä kaupunkia vapaaksi ja antoivat omien koiriensa juosta ja leikkiä näiden kulkukoirien kanssa vapaana.

 

 
Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Ihanaa päivää. <3

4 kommenttia artikkeliin “PICTURES FROM MADEIRA

  1. Tuli ikävä madeiralle. Mun suosikki kohde kautta aikojen ! Kauniita kuvia!

  2. Mullakin on ikävä sinne, olis ihana, vaikka talvella lähteä. Sehän on myös loistava talvilomakohde. Oletko itse käynyt Madeiralla talvella ja kesällä vai minä ajankohtana? 🙂

  3. Kauniita kuvia! <3 Mielelläni katselen näitä kuvia ja kiva kun oli myös tekstiäkin 🙂

  4. Voi kiitos taas ihana kommentistasi, näitä vasta onkin piristävä lukea. <3
    Hyvä ettei vielä tule Madeira ulos, muutama postaus olisi vielä tulossa. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun