TAVALLINEN VIIKONLOPPU 5/5

Muistan, kun aloitin blogin (iik siitä kohta yksi vuosi) niin postailin useinkin tälläisiä ”Viime päivinä” tai ”Viikonloppu kuvina” postauksia. Tykkäsin kirjoittaa niitä, koska pääsi jaarittelmaan kaikesta maan ja taivaan väliltä. En oikein tiedä, miksi lopetin näiden postausten kirjoittamista, koska ne keräsivät kivasti blogille seuraajiakin.
Nyt halusin tulla vaan kirjoittelemaan neljän kuvan avulla omasta tavallisesta viikonlopustani, joka oli kaikessa yksinkertaisuudessa täydellinen.

Viikonloppu starttasi tietysti perjantailla ja koululla. Koulun jälkeen kiirehdin kotiin vaihtamaan vaatteita ja lähdin näkemään lempityttöäni. Meillä oli selkeät suunnitelmat mennä syömään ja lasillisille. Ehdotin Naughty Brgr :a ja sinne suuntasimme. On tässä vähän tullut Espoolaistuttua, koska en osannut mennä suoraa tietä ravintolaan, vaikka olenkin käynyt siellä useamman kerran aikaisemmin. Pienen haahuilun jälkeen löysimme perille ja nauratti, kuinka läheltä, mutta kuitenkin kaukaalta olimme ravintolaa etsineet. Hyvä minä. 😀
Söin Nauhty Bugr :n Nauhty hampparin eli Rotukarjan pihvi, cheddar- juustoa ja st. agur-sinihomejuustoa, rucolaa ja pekonihilloketta. Nam oli hyvää! Tätä olen kerran syönyt aikaisemmin ja hampurilainen maistui siihen asti hyvin, kunnes huomasin siinä olevan sinihomejuustoa. Varmasti, jos en olisi tiennyt asiasta olisi, silloinkin hamppari mennyt loppuun asti. Pitkän aikaa välttelin tätä ja söin heidän Nyc cheese burgeria, mikä on erinomaisen hyvää sekin. Nyt jotenkin vain tuli sellainen olo, että olen iso tyttö ja tilasin Naughtyn. Ehkä makuaistini on hieman aikuistunut, koska nyt se upposi todella hyvin. En myöskään ole pekonin ystävä, mutta tässä pekoni hilloke on enemmänkin makea kuin suolainen elementti. 5/5.
Hamppareiden ja Helsingin parhaiden bataattiranujen jälkeen suuntasimme vielä Sangria kannulle jatkamaan iltaa ja sen jälkeen kotiin. Ilta oli ihana, koska vihdoin pääsimme kunnolla höpöttelemään tyttöjen juttuja seura oli mitä parhain.<3

Toisessa kuvassa on vilaus tulevasta asupostauksesta. Ristin tämän asun kesän lopetus asuksi. Kai se on vain hyväksyttävä, että syksy tuli ja kevyemmät vaatteet voi kiikuttaa kellariin.
Tänään kulutinkin päivää kellaria siivoamalla ja syysvaatteita etsiessä. Miten paljon onkaan tavaraa kellariimme näin lyhyessä ajassa kertynytkään. Kolme kassillista rojua lensi suoraan roskiin!

Autoselfie. En edes muista milloin olisimme viimeksi viettäneen viikonloppua paljon näin Mr. Bearin  kahdestaan, jos Madeiran matkaamme ei lasketa. Oikeasti varmaan viimeksi toukokuussa! Emme edes tehneet mitään kovinkaan erikoista, mutta olipa ihana vain olla toisen kanssa. Viettää aikaa yhdessä ja mikä parasta herätä aamulla aikaisin ilman minkäänlaisia oloja lauantain riennoista. Ihan tavallista yhdessä oloa. Autoilua, hengailua ja sitä yhteistä aikaa.

Viikonlopun kohokohta oli ehdottomasti elokuviin meneminen. Kävimme katsomassa Logan Luckyn, jota tähditti mm. Channing Tatum, Daniel Graig ja Katie Holmes. Elokuva oli minusta tosi viihdyttävä ja kaksituntinen leffa hurahti nopeasti ohi. Huumoria ja toimintaa sopivassa määrin. 5/5

Sunnuntai menikin siivotessa ja äidin luona vieraillessa. Olinkin nähnyt äidin viimeksi alkukesästä Kurikassa. Pitäisi käydä äidillä useammin. Olen kesällä nähnyt mummaakin enemmän, vaikki äiti asuu viiden minuutin päässä ja mumma viiden tunnin ajomatkan päässä.

Tavallinen viikonloppu tuntuu nyt olevan paras aloitus uudelle viikolle!

4 kommenttia artikkeliin “TAVALLINEN VIIKONLOPPU 5/5

  1. Kuullostaa ihanalta viikonlopulta, mutta vähän huolestuttavaa, jos näet poikaystävääsi noin harvoin :0

  2. Mä tykkään lukea juuri tälläisiä kuulumispostauksia! 🙂 Tuollaiset viikonloput on ihan parhaita. Tämmösiä postauksia ehdottomasti voi tehdä lisää!

  3. No me asumme yhdessä, että kyllä sitä toista tulee nähtyä päivittäin. 😀 Erilaisille työ ajoille ei voi mitään ja siksi välillä yhteinen aika on kortilla. Tarkoitin tuolla oikeastaan sellaista kahdenkeskistä oloa eikä esim yhdessä kesä riennoissa ramppaamista, mitä on tullut koko kesä yhdessä harrastettua. 🙂

  4. Teki kyllä juuri tuollainen viikonloppu hyvää ! 🙂 Pitäisi ottaa tavaksi, koska näitä on tosi kiva kirjoitellakin. Ja näissä pääsee jotenkin aika lähelle mun elämää, vaikka tekstin sisältä ei kovin sykähdyttävää olisikaan. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun