VIELÄ KUN KESÄÄ OLI JÄLJELLÄ

Tää kesä oli ehkä historian lyhyin. Nämä kuvat napattiin elokuun puolivälissä ja silloin oli jo niin kylmä ettei edes lämpimän päivän alku-illasta tarjennut istua ulkona terassilla. Näin spontaanisti hyvää ystävääni ja täytyy sanoa, että mikä siinä on, että yleensä spontaanit ideat ovat niitä parhaimpia. Kesällä tulee oltua miljoona kertaa spontaanimpi, kuin talvena. Yritän jatkaa spontaaneita ideoita myös iltojen pimetessä ja viiletessä!
Tässä asussa huomaa syksyn hiipineen mieleen, koska asu on aivan musta. Asun värit ovat siirtyneet syksyyn, mutta muuten asu on aika kevyt! Oikea loppu kesän asu, silloin kun oli vielä kesää jäljellä.

 
Nahkatakki – Veromoda
Jumpsuit – Milanosta
Laukku – Lancel
 kengät – H&M
Pahoittelut heikosta kuvanlaadusta!

8 kommenttia artikkeliin “VIELÄ KUN KESÄÄ OLI JÄLJELLÄ

 1. Aivan ihana asu. Tämä kesä meni kyllä ihan liian nopeasti ohi. 🙁

 2. Aivan ihana look, mitkä kengät 8) ♥ Nahkatakkikateus. Oma luottoni meni rikki ja nyt joka paikassa näkyy sellaisia kevyitä lyhyitä crop nahkatakkeja ja mä en vaan löydä mistään kyllä sellaisia. Mistä te nuita ostatte:DD

 3. Törmäsin sun blogiin nyt ensimmäistä kertaa ja pakko kommentoida että vau! Ihanasti kirjoitat ja tykkään erityisesti tästä sun blogin ulkoasusta<3 Aivan ihana myös tää tän postauksen asu, koko musta on aina tyylikäs ja voisin kuvitella itsenikin päällä vastaavan asun 🙂

  Elli

 4. Nää kengät on ollu mun kesän THE ostos. Teki pahaa viedä ne kellariin. 😀 Just kommentoin, että Zarassa bongasin saman kaltaisia, kuin tämä. Tämä takki on siitä kätevä, että sitä voi pitää talvellakin asusteena talvitakin alla. Se ei ole omaan silmään niin ulkotakin näköinen. 🙂
  Silmät ja korvat tarkkana ja Ebaysta vois kans löytää!

 5. Hei, kiitos kommentistasi. Kiva, että löysit tänne. Eksyn aika usein sun blogin pariin, ihania asuja ! <3
  Koko musta on aina hyvä. Toimii kesät talvet. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun