VIIDAKON KUNINGATAR… JA AJATUKSIA ULKONÄÖN PARANTELEMISESTA

Nykynaisien pitää jokapäivä selvitä erilaisten ulkonäköpaineiden parissa.
Pitäisi olla laiha, mutta ei liian laiha lauta. Lihaksia, mutta ei liikaa, jotta ei näytä mieheltä. Luonnollinen, mutta huoliteltu. Meikata, mutta ei liikaa. Pukeutua seksikkäästi, mutta ei näyttää tyrkyltä. Kyllä te tiedätte. Sentakia julistakin, että nykynaiset ovat viidakon kuningattaria. Maailma voi olla välillä aika suuri ulkoisten paineiden viidakko, mistä joka päivä pitää selvitä pää pystyssä.

Välillä tuntuu, että sosiaalinen media tyrkyttää niin vahvasti milloin mitäkin kauneus trendiä, ettei kukaan ole siltä turvassa. Mä oon pohtinut nyt vahvasti monen kuukauden ajan huulten täyttämistä. Oon tullut siihen tulokseen asian suhteen, että en vieläkään osaa päättää haluanko mä ne muhkeammat huulet siksi, että koen omien huulien olevan jotenkin huonot vai siksi, että koska koko ajan muhkeita pusuhuulia pulpahtelee joka paikasta niin oon sentakia alkanu pitää omia huulia jotenkin liian pieninä.
No joka tapauksessa olen päättänyt, että en ennen kuin osaan vastata tuohon kysymykseen itselleni en piikin alle ole menossa. Ja jos vastaus on kyllä jälkinmäiseen kohtaan ja mieltymykseni johtuu pelkästä tämän hetkisestä buumista jätän silloinkin ehdottomasti kokeilut kokeilematta.

Ennen tätä huulibuumiakin mietin, että alahuuleni voisi olla vähän isompi niin huuleni olisivat omiin silmiini sopusuhtaiset. Silti ennen asia ei mietityttänyt minua näin paljon. Olin unohtanut koko jutun ja ollut täysin tyytyväinen omiin huuliini.

 

Minusta ulkonäön parantelemisessa ei ole mitään vikaa ja jokainen vetää itse rajat siihen, mikä on itselle luonnollista tai kaunista. Minä en tuomitse muita esimerkiksi huulien täytöstä, vaikka en ikinä neulan alle tulisi menemäänkään. Silloin tiedän vain, etten tarvitse sitä itse. Minulle tuollainen muutos olisi iso asia, vaikka kuinka puhutaankin, ettei lopputulos olisi pysyvä.

Vaikka kirjoitankin nykynaisten olevan viidakon kuningattaria ja puhun samassa postauksessa mietteitäni huulien täytöstä en tarkoita, että nykynaisten juuri pitäisi olla niitä muutaman vuoden takaisia tosi-tv viidakon tähtösiä. Eli ei pelkät muhkeat pusuhuulet eivät tee sinusta silmissäni nykyajan viidakon kuningatarta. Jos yhdistät ne killer asenteeseen ja seuraat omia kauneusihanteitasi niin sitten se olet sinä, ehdottomasti!

Jokainen päättää miten puikkelehtii kauneusihanteiden viidakossa. Mitkä ovat niitä juttuja, jotka itse mieltää kauniiksi omassa ulkonäössään ja mitkä tekee onnelliseksi. Nykyajan viidakon nainen arvostaa itseään ja on sujut nahoissaan! Arvostaa itseään ja omaa ulkonäköään oli se sitten, vaikka hiusten pidennyksillä, lävistyksillä, botoxilla yms. boostattu tai olit sitten ihan täysin naturelli.
Onhan ne kaikki kuitenkin ratkaisuja jotka sinä teit, jotta sinä olisit tyytyväinen itseesi, jotta sinä tuntisit olosi kauniiksi.

 
Viidakon Tarzan täällä moi 😀

4 kommenttia artikkeliin “VIIDAKON KUNINGATAR… JA AJATUKSIA ULKONÄÖN PARANTELEMISESTA

  1. Wow ihana itsetuntoa nostattava kirjoitus jälleen! Sulla on ihania tekstejä ja vitsi jaksat kirjoittaa tiheään. Mun aamujen pelastus. Kuppi kahvia ja sun blogi! <3
    -Ninni 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun