HUOMAAN, ETTÄ ON SYKSY…

Koska, hamstraan kotiini paljon viherkasveja. En ollut aikaisemmin itse kiinnittänyt tähän huomiota, kunnes Mr. Bear mainitsi huolen aiheensa siitä, että kotimme alkaa näyttää viidakolta. Hänen täytyy nyt vain elää toivossa siitä, että läheiselle rannalla ei huuhtoudu matkalaukkua täynnä erilaisia siemeniä ja viidakon odottavan häntä kotiin palatessaan niinkuin muumeissa kävi.
Viimeisen kahden viikon aikana nimittäin meille on nimittäin muuttanut yksi Bonzai puu, Mehikasvi ja kaktus.

Himoitsen kotiimme lisävalaistusta ja tunnelma valoa. Yhdet pienet valopallot olenkin ostanut ja ripustin ne sänkyjä reunustaviin verhoihin. Lisäksi palaneen yövalon lampun tilalle oli pakko saada astetta kirkkaampi uusi lamppu.

Alan käyttää huulipunia. Olen huulikiilto ihminen, mutta syksy saa minut himoitsemaan tummia huulipunia ja uusia huulimeikkejä. Toivon tosiaan, ettei Nyx olisi tullut Suomeen, koska heidän tuotteet vetävät minua erityisen vahvasti puoleensa.

Haluan mennä elokuviin. Elokuvissa on aina kiva käydä, mutta syksy tuo minusta niihin oman tunnelmansa. Haluan mennä katsomaan hyistä trilleriä ja jännittää elokuvateatterin muhkeassa penkissä karkkipussin ja kaverin kanssa. Ainakin katselulistalla on seuraavaksi Jennifer Lawrencen tähdittämä Mother!

Kiinnostun ihan eri tavalla ulkonäöstä ja ulkoisesta habituksesta. Esimerkiksi nyt aloitin kynsien kasvatusprojektin. Ja voitteko uskoa, olen lakannut kynsiäni viime aikoina ahkerasti ja uusinut lakkaa reippaaseen tahtiin. Minut kun yleensä tunnistaa käsistä kolme viikkoa sitten lakatulla ja kuluneesta kynsilakasta. Muutenkin alan miettiä: Kaipaavatko hiukset kampaajaa? Pitäisikö kokeilla jotain uutta hiusmallia? Onko vyötärölle kertynyt ylimääräistä?

Ja sitten, jotta pysytään tasapainossa… Mun alkaa tehdä mieli jäätelöä. Kesähän on tunnetusti jätskittelyn aikaa, mutta syön enemmän jäätelöä syksyisin ja talvisin, kuin kesällä. En tiedä miksi? Tämähän tuntuu hieman nurinkuriselta, kun ilmat kylmenevät, mutta silti mikään ei voita sohvaa ja peiton alle sujahtamista jäätelökulhon kanssa.

Vietän enemmän aikaa perheen kanssa. Kesällä taisin nähdä äitiäni kaksi tai kolme kertaa (asuu 5min kävelymatkan päässä). Jotenkin olin vain koko ajan menossa tai olimme eri aikoihin Pohjanmaalla Mumman luona. Noistakin kerroista yksi näkeminen tapahtui Kurikassa… Nyt olen käynyt vanhemmillani useasti ja viime lauantainkin vietin heidän kanssaan ja kävimme markkinoilla.

Innostun myös enemmän arkkivihollisestani eli ruuanlaitosta. En ole ikinä ollut mikään himokokkailija. Ruuanalaitto on ihan ok… mutta jos jostain saisi laitteen, mikä valmistaisi mielessäsi olevan ruuan nappia painamalla niin olisin varmasti teltan kanssa jonottamassa tätä ihme laitetta.
Nyt olen kuitenkin innostunut leipomaan piirakkaa ja panostamaan enemmän kotikokkauksiin.

Villasukat eksyvät kotona jalkaani. Minähän en siis käyty sukkia muuten laisinkaan. Lenkillä lähden aina ilman sukkia, koska mikään ei häiritse juoksua enempää, kuin rullaantuva sukka! Uudet nilkkuritkin ovat saaneet täydet pisteet, koska ne ovat mukavat ilman sukkia.

Ja pakko fiilistellä… Ihana istua kotona ja näpytellä blogia, kun ulkona sataa kaatamalla vettä. Mikään ei oo kotoisampaa, kuin sadepisaroiden ropina. 🙂

7 kommenttia artikkeliin “HUOMAAN, ETTÄ ON SYKSY…

  1. Miten ihmeessä pystyt lenkkeilemään ilman sukkia?! Tai käyttämään nilkkureita ilman sukkia???! :OOO

  2. Sukat rullantuu ja ne on epämukavia. Arvaa oonko ollu fiiliksissä, ku ostin vähän aikaa sitten sock bootsit ja ne on niin mukavat jalassa ilman sukkia… 😀

  3. Villasukat on täälläkin kotosalla käytössä<3 Tuo on muuten totta että sukat rullaantuu epämukavasti, etenkin nilkkasukat joita itse osaan ainoastaan käyttää. Mutta ei hitto en mä kyllä osais ilman sukkiakaan olla lenkkarit tai nilkkurit jalassa:'D

  4. Hauska postaus! 🙂 Mä tykkään myös viherkasveista ja olisi tarkoitus hommata niitä vielä muutama lisää! Syksy on jotenkin ihanaa aikaa, mäkin oon alkanut lukemaan taas kirjoja ja jotenkin on niin ihana olla kotona! Mä haluaisin myös nähdä tuon Mother elokuvan 🙂 Jos meet kattomaan sen ennen mua niin kerro blogissa oliko hyvä 😀

  5. Jos sun lähellä on Lidl niin mee tsekkaa sieltä. Oon tehnyt monta hyvää kasvi ystävä löytöä sieltä. Toki valikoima vaihtelee usein ja on pieni, mutta omissa kasveissa on ainakin ollut hyvä hintalaatusuhde. Toisin sanoen ne ovat vielä säilyneet hengissä täällä. 😀

    Joo ehdottomasti. Vielä en oo kerennyt sitä nähdä, mutta kovasti olis kyllä suunnitelmissa lähiaikoina mennä leffaan! 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun