KUULUMISIA

 
Taas mennyt pari päivää huomaamattani ja tästä muidusta ei oo blogin puolella kuulunu pihaustakaan. Rakastan syksyä, kun aina palaan omiin rutiineihini ja saan jotenkin kaikista asioista kiinni. Nyt olen saanut kaikesta muusta kiinni paitsi blogin päivittelystä. On ollut jotenkin tosi vaikea sopia asukuvatreffejä, kun joka päivä on ollut tekemistä iltaan asti. Ja nyt kun tuota valoa ei enää kovinkaan paljon ole iltaan mennessä. Sääli sillä viime aikoina pukeutuminen on ollut minusta ihanaa ja olen löytänyt paljon kivoja asu komboja. Pari uutta vaatekappalettakin on tullut kaupoista kotiutettua ja 3+1 päivillä lähti ihan käsistä ja uusia hiustuotteita löysi tien kotiini.
 
Mun viime viikko meni rehellisesti salilla ja koulussa. Viime viikkoon mahtui kuudet salitreenit ja meitsi on ollut yhtä hymyä. Saan vaan niin paljon energiaa salilta. Sali on mulle niin omaa nollausaikaa ja just sitä omaa aikaa myös. Lauantaina eksyin töihin pitkästä aikaa ja vitsi oli kiva olla töissä. Nautin kyllä siltä enemmän nyt koulusta, mutta oli ihana nähdä vanhoja työkavereita. 
Lauantaina ollessani töissä Mr. Bear laittoi viestiä, että lähdettäisiinkö extempore kaverin mökille. Ja olinkin salaa haaveillut mökkiviikonlopusta niin mökillehän lähdettiin. En käynyt edes kotona töiden jälkeen, vaan Mr. Bear pakkasi mökkiviikonloppukamat mukaan ja haki minut suoraan töistä ja sitten kurvasimme kohti Heinolaa. Niinpä sitä korkkarit ja työvaatteet vaihtuivat verkkareihin ja lenkkareihin alta aika yksikön. Mökki irrottelu tuli tarpeeseen kiireisen viikon jälkeen ja eilinen menikin autokaista ruokaa syödessä ja peiton alta leffoja kurkkien. 
Viime viikkoon kaiken kaikkiaan mahtui:
 
– Koulua, koulua, koulua ja tietysti läksyjä.
 
– Kuudet salireenit.
 
– Pitkä parin tunnin lenkki ystävän kanssa.
 
– Kissan hoitaminen ja väliaikainen pikamuutto kisun omaan kotiin.
 
– Reittioppaan kaatuminen ja avuttomuuden tunne, kun on vieraassa paikassa eikä kyseisestä paikasta osannut aluksi pois ilman reittiopasta. Tuntui aika hassulta olla jumissa lähellä, mutta kaukana samaan aikaan! 😀
 
– Itsensä palkitseminen aivan yli hintaisella Stockkan sushilla. Kuvan annos maksoi Pepsi Maxin kanssa yli 9€. Eikä ollut edes niin hyvää, kuin muistin.
 
– Töihin meneminen tauon jälkeen. 
 
– Shoppailumanian iskeminen. Nyt on tullut ostettua kahdet uudet kengät, kahdet housut, neule ja takki lyhyen ajan sisällä.
 
– 3+1 päivillä hullaantuminen. Päädyin sinne ihan vahingossa, kun kulutin aikaa ennen bussin lähtöä. Menin seuraavalla bussivuorolla ja 65€ köyhempänä.
 
– Nurin kurisen kuulloista, kun olen kertonut ensin tuhlailleeni.., mutta silti säästörutiinit ovat palailleet ja olen tietoinen omasta rahankäytöstäni. Esimerkiksi shampoo ja hoitoaine olivat molemmat yhtä käyttökertaa vaille finaalissa ja olin ajatellut Hulluilta päiviltä täydentävän varastoja joka tapauksessa. Ja kaikki edeltä mainitut vaatteetkin olivat alennuksessa. 
Olenkin pyöritellyt yhtä postaus ideaa nimenomaan alennus shoppailuun liittyen… : )
 
– Kaljaasin fiilistelyä. Ensimmäinen opiskelijaristeily starttaa Marraskuun alussa ja ainakin oman hyttini mimmiporukalla (itseni mukaan lukien) on jonkilaista asukriisiä ilmassa.
 
– Lihahimojen herääminen. Tykkään yleensä aika kevyestä ruuasta, mutta yksi päivä vedin sekä lounaaksi, että päivälliseksi 200 gramman naudan pihvin.
 
– Uuden (eli vanhan) unirytmin palauttaminen. Aikaisempia herätyksiä, aikaisemmin nukkumaan ja kokonaisvaltaisesti enemmän unta. 
 
– Yhden yön mökkireissun.
 
– Saunomista ja järvessä pulahtamista.
 
– Matikan kokeesta stressaamista.
 
Sellainen oli mun viikko ja tällaisia kuulumisia tällä kertaa. Nyt ikävä kyllä palaan vielä tuohon listan vikaan kohtaan ja kertailen vielä matikkaa ennen nukkumaan menoa. Kauniita unia. <3
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia artikkeliin “KUULUMISIA

  1. Kiva kuulumispostaus 🙂 Tämä vähenevä valo kyllä hankaloittaa asukuvien ja muutenkin kuvien ottamista. Jos työpäivä vähänkin venähtää, pian on jo liian hämärää kuvailulle, buu!

  2. Mökit on parhaita. Hassua, kun ajat ovat muuttuneet. Nuorempana en olisi mökille lähtenyt mistään hinnasta ja nyt tosiaankin toivon, että tulevaisuudessa voin hankkia oman kesämökin. 😀

  3. Kuulumisia on ihana myös kirjoittaa. Yhtä terapeuttista, kuin oman päiväkirjan kirjoittaminen. 🙂 Niin hankaloittaa. Unohdan aina kesällä kuinka oikeasti pimeää syksyllä onkaan. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun