LEARN TO LOVE YOUR BODY

 
Learn to love your body kuulosti korvaani mukavemmalta kuin sama suomeksi kirjoitettuna. Otsikko kertoo jo kaiken, mistä aion nyt kirjoitella. Oikeasti seuraava lause kannattaa ottaa onkeen: rakasta kehoasi. Jos et rakasta ja päivät tekisi mieli viettää jenkkakahvoja puristellen niin ota onkeen seuraavasta, opettele rakastamaan kehoasi. 
 
Oikeasti mäkin oon viettänyt varmasti useita tunteja peilin edessä puristellen omia kylkiä ja miettien miltä kapeammat reidet näyttäisivät. Nyt viime aikoina olen puhunut blogissani siitä, kuinka olen yrittänyt siistiä ruokavaliota ja sulatella muutamia kesällä kertyneitä kiloja. Minusta dieeteissä ei ole mitään vikaa. Minusta ei ole mitään vikaa tavoitella sitä omaa unelma vartaloa, mutta monesti unohdamme mihin se oma kehomme on oikeasti tarkoitettu. 
 
Kehomme pää tarkoitus on pitää meidät hengissä. Sen sijaan, että miettisimme koko ajan pitäisikö laihtua muutama kilo tai miten voisimme  kasvattaa peppua voisimme olla tyytyväisiä terveydestä. Olisi hyvä muistaa, että kehomme pää tarkoitus on kuitenkin toimia kunnolla. Jalkojen liikuttaa meitä eteenpäin ja lihasten tukea elimistöämme. Pitäisi olla iloinen siitä, että on terve. Terveyttä usein ei osata arvostaa kunnolla. Niin monta kertaa olen kuullut sanottavan ”en osannut arvostaa terveyttä, ennen kuin sairastuin.” Välillä pidän itsekin hyvää terveyttä itsestään selvyytenä. Sitä se ei kuitenkaan ole. Sentakia olisi välillä hyvä muistaa se oman terveyden tärkeys. Olla tyytyväisiä siitä, että ylipäänsä pystyy lähtemään aamulla lenkille. Nauttia siitä juoksulenkistä ja arvostaa sitä, että ylipäänsä pystyy juosta. Ei miettiä vain poltettuja kaloreita. 
 
On hyvä asettaa omia tavoitteita. Minäkin asetan niitä. Kerranhan tässä vaan eletään, miksi eläisin ainoan elämäni miettimällä asioita, mitä haluan, kun voin tehdä töitä omien tavoitteiden eteen ja saavuttaa ne. Jos se pyöreämpi peppu tai litteämpi vatsa miellyttää omaa silmää niin ehdottomasti niitä tulisi tavoitella! Olisi kuitenkin hyvä muistaa muukin elämä ja kuinka pieni asia loppupeleissä ne vatsamakkarat ovat.
 
Haluan olla tyytyväinen jo nyt omaan kehooni ja rakastaa sitä tällaisena. En rakastaa kehoani vasta sitten, kun ”viisi kiloa on pudotettu”. Jokaisen tulisi olla tyytyväinen omaan kehoon, sillä jokainen keho on uniikki ja juuri sinua varten rakennettu. On sinusta kiinni miten sitä muokkaat, mutta joka tapauksessa arvosta sitä mitä sinulla on. Kenellekään muulla ei nimittäin ole sitä ja se juuri tekee sinusta uniikin. 

Learn to love your body <3

 

6 kommenttia artikkeliin “LEARN TO LOVE YOUR BODY

  1. Pitäisi nimenomaan arvostaa sitä terveyttä, koska se ei ole itsestäänselvyys. ♥ Hyviä ajatuksia 🙂

  2. Oot kyllä niin oikeassa! 🙂 Pitää muistaa olla onnellinen ja elää samalla kun tavoittelee niitä unelmia <3 Sulla on kyllä todella kaunis kroppa! Mä oon myös opetellut tykkäämään itsestäni sellaisena kuin olen 🙂

  3. Haluan alkaa arvostamaan kunnolla terveyttä jo nyt, eikä vasta sitten kun on mummo tai jos sairastuisi. <3

  4. Voi kiitos ihana<3 Hyvä että oot, se on kaikista tärkeintä. Itsellä on niin parempi olo, kun on sinut omissa nahoissaan. Ja sun ehdottomasti pitääkin olla, koska siellä on toinen mielettömällä ja uniikilla kropalla varustettu mimmi! <3 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun