MITÄ ET TIENNYT MINUSTA

Valitettavasti kuva on kesän matkalta ja kirjoittelin postauksen kotisohvalta enkä rantatuolilta. 😀

Pidän ketutus päiväkirjaa.
Tämä päiväkirjani on vain minua itseäni varten ja en ikinä lue edes itse myöhemmin, mitä olen sinne kirjoitellut. Nyt seuraakin syy miksi, koska se on täynnä vain negatiivisia asioita. Sydänsuruja, riitoja ja kaiken maailman ärsytyksiä niin parisuhteessa kuin muissakin ihmis-suhteissakin. Välillä on hyvä vain kirjoittaa tuohtuneet ajatukset ylös sen sijaan, että kiihtyneenä laittaisi niitä esimerkiksi tekstiviestillä toiselle.
Olen löytänyt tämän kullanarvoiseksi keinoksi käsitellä omia tunteita varsinkin jos omaa temperamenttisen ja äkkiä kiihtyvän luonteen.En muista miten tästä täysin tuli tapa. Aloitin varmaan kirjoittamaan ajatuksiani kalenteriin, mutta päätin alkaa kirjoittamaan tunteitani omaan paikkaan. Muistan ainakin kerran kun kalenteri oli auki ja mies oli vilkaissut nopeasti kalenteriani ja, siellä luki kissan kokoisin kirjaimin hänestä ”MYÖHÄSSÄ TUNNIN, EI HELVETTI!!!”. Hupsista.
 
Politiikka kiehtoo minua. Amerikan presidentin vaalit olivat minusta parasta viidettä ja olisi ollut niin mielenkiintoista olla vaalivalvojaisten aikana New Yorkissa! On ollut myös erittäin mielenkiintoista seurata Amerikan tilannetta vaalien jälkeen.
 
En juo kahvia. En sitten missään tilanteessa. Olen huomannut, että varsinkin Etelä-Pohjanmaalla missä kahvipöytä tiikerikakkuineen on melkein kirkko alttariakin pyhempi, on välillä erittäin kiusallista ja loukkaavan tuntuista kieltäytyä kahvikupista. Monet sukulaiseni odottavatkin, että ”Milloin kasvan aikuiseksi ja alan juomaan kahvia.” Sitä odotellessa… T. Siiri 24 v…
 
Elän ilman sähköä. No ei, mutta en ihmettele, vaikka joku päivä niin kävisikin…
Olen äärinmäisen tarkka taloudestani. Maksan aina laskut ajallaan ja laitan rahaa säästöön pahan päivän varalle, mutta sähkölasku (paperinen sellainen), kun kilahtaa postiluukustani on sen maksaminen erittäin vaikeaa. Ensiksi siirrän laskun jollekin tasolle, miltä se seikkailee usein toiselle tasolle, mistä se tipahtaa jonnekin piiloon. Tyhmintä on, että sähkölaskuni on ehdottomasti pienin laskuni, joten luulisi, että se olisi helppo maksaa samantien pois. Viime (muistutus) sähkölaskustani oppineena vihdoin sain aikaiseksi siirtää sähkölaskun E-laskuksi!
 
Minulla on kotona tankotanssitanko. Tämän kyllä joku saattaakin tietää, jos on bongannut tangon jostain kuvasta… 🙂

Tällaisia juttuja tällä kertaa. Oli ihan pakko laittaa tekstiin kuva matkalta, koska järkytyin aamulla kouluun lähtiessäni kuinka pimeää oli. Toivottavasti tätä viikkoa piinannut sade loppuisi kohta!

4 kommenttia artikkeliin “MITÄ ET TIENNYT MINUSTA

  1. Hahhah toi ketutuskirja! Mä pidän tavallaan samanlaista, mutta kännykän kalenteriin. Sitten kuun vaihtuessa poistelen kaikkia edellisen kuukauden vitutusviestejä pois sieltä. XD

  2. Mun eräs ystävä on pitänyt tai ehkä pitää vieläkin samanlaista. On kuulemma ehkäissyt monet riidan syttymiset 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun