NELJÄ KUVAA JA TUNNELMAA VIIKONLOPUSTA

Neljä kuvaa ja tunnelmaa viikonlopusta.
 
Innostuneisuus.
 
Uusi työ, uudet kuviot ja uusi into asioihin, koska kaikki on uutta. Myöskin uusi innostus lävistyksiin. Minulla on ollut jo ala-asteella kahdet korvareijät per korvi ja yksi rustolävistys oikeassa korvassani. Rustossa pidin monta vuotta kultaista sydäntä. Sydämen hukkuessa noin vuosi sitten on rustoni jäänyt ilman korua. Korvakorutkin harvoin eksyvät korviini ja viimeiset pari vuotta olen vain satunnaisesti käyttänyt alimissa reijissä korvakoruja. Ostin tällä viikolla heräteostoksena H&M :ltä paketin erilaisia pieniä ja sieviä korvakoruja ja olenkin nyt päivittäin käyttänyt korvakoruja. Yksi uusi lävistys haavekin olisi…
 
Rentoutuminen ja herkuttelu.
 
Pari vuotta sitten en olisi vielä uskonutkaan, että minusta on tullut valkohomejuuston ystävä. Elin varmaan 20-vuotiaaksi, kun en suostunut syömään mitään muuta, kuin Oltermannia ja Edam juustoa. Tämä viikonloppu on ollut todella työpainotteista on ollut varsin terapeuttista illalla käpertyä sohvalle herkkujen kanssa. Tämän viikonlopun herkkuteluhetkeen kuului valkohomejuusto, suolakeksit ja viinirypäleet. 
 
Stressaaminen ja opiskelu.
 
Matikkaa, matikkaa, matikkaa. Aina, kun on ehtinyt ja stressaamista kokeesta. Myöskin on tullut opiskeltua muutenkin, tehtyä läksyjä ja kaikkea keskeneräistä, sillä tasan viikon päästä tämä mimmi lähtee opiskelijaristeilylle. Viimeinen rutistus ennen hauskanpitoa ja vitsi tuo risteily tulee tarpeeseen. Ihana päästä tuulettumaan ja juhlimaan hyvällä porukalla.
 
Joulun tunnelma.
 
Oikeasti katsokaa tuota kuvaa. Se on otettu olohuoneestamme. Näyttää ihan kunnon talvelta ja kunnon talvi meillä olikin, kunnes sää vaihtui loskaan ja sitten sateiseen. Olo myös tuntui ihan talvelta, koska liukastuin torstaina ihan kunnolla. En tainnut viime talvena liukastua kertaakaan ja nyt liukastuin jo ennen kuin talvi pääsi kunnolla vauhtiin. Tästä muutaman päivän kauniista valkoisista päivistä minulla on nyt jalassani suuri liila mustelma muistona. 
#EDIT: Viides tunnelma: uupumus

 

Kirjoitin tämän postauksen eilen myöhään lauantai iltana, koska tiesin tämän päivän lähinnä sisältävän töitä ja opiskelua. Tänään aamulla tajusin, että eilen juhlittiin Halloweenia. En tiedä kuinka isot laput silmissä olen kävellyt koko viikon, koska unohdin Halloweenin ihan kokonaan. Yleensä olen ollut aina sitä juhlimassa jossain, mutta nyt on oikeasti pitänyt vaan keskittyä työ ja koulujuttuihin. Enpä oikeasti edes muista milloin olisin ollut näin zombi ja uupunut…

5 kommenttia artikkeliin “NELJÄ KUVAA JA TUNNELMAA VIIKONLOPUSTA

  1. Voi kiitos paljon. Just rauhoituin sohvalle pitkän päivän jälkeen ja komenttisi lämmitti mieltä! Sulle myös! 🙂

  2. Ihanan kevyt postaus, harmi että siellä ollaan uupuneita ja Halloween jäi välistä! Mutta tosiaan eiköhän nuo opiskelut oo nyt tärkeämmät kuin Halloween. Mä oon niin riemuissani tuosta lumesta, se tosiaan tuo mieleen joulun. Toivottavasti ne eivät hetkeen sula pois, ihanan valoisaa ja virkistävää ♥ Ihanaa nyt kun Halloween on juhlittu niin voi ruveta jouluhössöttämään, annan sen luvan itselleni:'D

Vastaa

Siirry sivun alkuun