SYYS”LOMA”

Vitsi mua ärsyttää, kun aika on ollut niin kortilla, että en ole ehtinyt blogin pariin. Oon niin monena iltana napannut läppärin ja syliin avatakseni blogin, mutta huono omatunto on iskenyt. Mun nimittäin on pitänyt tehdä jotain ihan muuta, kuin bloggailla nimittäin opiskella. Opiskella matikkaa. Iso jee tähän väliin. En päässyt matikan kokeesta läpi (onneksi en ollut ainoa ja tuntuu, että puoli luokkaa on lisäkseni uusinnassa :D). Ja kokeen uusinta on ensi viikon keskiviikkona. 

Viime viikko oli ihan älyttömän kiireinen, kun olin töissä koulun päälle joka ilta Stockmannin Hulluilla päivillä. Kaikki, jotka on joskus Hulluilla päivillä töissä tietää millaista hulinaa se on. Oikeastaan itseasiassa tosi kivaa, kun työpäivät menevät hujauksessa ohi ja asiakkaita riittää. Samalla kuitenkin aika uuvuttavaa, kun puhut ja juokset koko päivän ympäriinsä, kuin hullu. Niin viime viikko valahti oikeastaan koulussa ja töissä. 
 
Tämä viikko on ollut koulusta syyslomaa, mutta täytyy sanoa, että kaipaan jo nyt tästä lomasta koulun penkille. Otin töitä koko viikoksi ja vitsi kun ei vähään aikaan ole ollut töissä niin pidempi työputki oikeasti tuntuu. On kyllä ollut kivaa olla töissäkin, vaikka onkin väsyttänyt. 
 
Tämä ja viime viikko ovat olleet tosi moni sävyisiä muutenkin. Paljon kaikkea ihanaa on tapahtunut. Joku ehkä muistaa, että olen haaveilut pienestä keittiöremontista. Mr. Bear otti töistä syyslomaa ja uudisti keittiömme uuteen uskoon ja loppu tulos on ihana. Eilen opiskelin matikkaakin keittiössä, koska keittiö on vain nyt niin ihana. <3
Lisäksi vähän lisää höpinöitä töistä. Kävin viime viikolla työhaastattelussa uuteen työpaikkaan. Sain eilen puhelun, että olin saanut paikan! Olen uusista töistä super innoissani, koska työpaikka vaikuttaa juuri täydelliseltä tähän elämäntilanteeseen. Odotan ensimmäistä työpäivää oikeasti tosi innoissani niin ihana päästä oppimaan uutta. 
 

Päädyin nyt avaamaan läppärin, sillä tekosyyllä, että valitettavasti joku tyhmä flunssapöpö iski ja makaan tällä hetkellä sängyssä. Kävin päivällä lääkärissä ja syyslomani, muuttui kerta heitolla sairaslomaksi. Joka tapauksessa olen aina ollut sitä mieltä, että lomasta pitää aina ottaa ilo irti oli se millainen tahansa. Pääsinpä vihdoinkin blogin pariinkin kirjoittelemaan!

Joku kyselikin olenko lopettamassa blogini? En todellakaan ole. Harmittaa, kun tästä on viime aikoina muodostunut enemmänkin päiväkirja, kuin blogi. Joka päivä tällä ja viime viikolla on tehnyt mieli kuvata ja kirjoittaa, mutta, koska bloggailuni on vielä harraste pohjalla on pakko valita mihin sitä kuluttaa päivästä aikaa. Koulu tulee nyt aikalailla ensin. Tein kovan työn päästäkseni kouluun ja saadakseni haluamani koulutuksen on minun tehtävä koulussa töitä. Sentakia tämä ja ensi viikon alku on pyhitetty matikalle ja niille töille.

Minulla oli kovat suunnitelmat syyslomalle tehdä, kouluhommia blogipostauksia varastoon, nähdä kavereita ja tehdä suursiivous kotona. No olen toteuttanut listastani ensimmäistä kohtaa. En voi edes kehua auttaneeni keittiöremontissa, koska Mr. Bear toteutti sen aivan yksin. En saanut edes lähteä Ikeaan mukaan ja remontin ajaksi minut laitettiin kirjastoon opiskelemaan ja salille. Hieno tapa muuten välttää remonttiriidat parisuhteessa ja vahvistaa luottamusta. Pakko vain luottaa, kun ei tiedä mitä kotona tapahtuu ja, mitä siellä nikkaroidaan…

Mistäs vielä höpöttelisin teille ja mitä on ollut mun mielellä viime aikoina? Ainakin rahankäyttö on riistäynyt käsistä. Syksy on siitä ”kamalaa aikaa”, että samalla, kuin kaupat pursuavat kaikkia ihania  uusia syksyvaatemallistoja ja samalla kesän jäljiltä alesta voi tehdä löytöjä. Arvatkaa kumpiin olen sortunut viimeaikoina? No molempiin tietysti. Löysin omasta mielestäni tosi coolit farkut H&M :stä mielipiteitä herättävään Kylie Jenner tyyliin. Muistatteko, kun kesällä tuunasin vanhat farkkuni samaan tyyliin? Lisäksi nyt keittiön uuden ilmeen myötä tekisi mieli uusia keittiön kodinkoneita uuteen ilmeeseen sopivaksi. Onneksi, vaikka ne ovatkin hintavampia investointeja niihin ei tunnu pahalta laittaa rahaa. Uutta uunia tai jääkaappia kuitenkin käyttää joka päivä ja ne olivat muutenkin olleet jo ostoslistalla. Nyt suuri kysymys onkin maltanko olla esittelemättä uutta keittiötä ennen uusia kodinkoneita. En usko, että olen niitä kuitenkaan ihan heti ostelemassa.

Kuun alussa aloitimme ystäväni kanssa ostolakon. Jokaisesta lankeamuksesta kaupoille tulisi tarjota toiselle lasiviiniä. Tulimme tänään siihen tulokseen, että molemmat ovat shoppailleet vain entistä enemmän. Olemme molemmat toisillemme valkoviini pönikät velkaa… Aloitamme opiskelijaristeilyn jälkeen uuden lakon. 😀

Tässä postauksessa ei valitettavasti ollut mitään punaista lankaa. Oli vain pakko päästä kirjoittelemaan ja tyhjentämään päätä. Tämä ja viime viikko ovat sisältäneet, vaikka ja mitä, vaikka kaikkea en halunnutkaan kirjoittaa. Tästä postauksesta olisi tullut pieni romaani muutoin. Olkaa kuulolla säännöllisen epäsäännöllisestä postaustahdista huolimatta, sillä uusi yhteistyökumppanikin on tarttunut minulle matkaan. Tästä lisää myöhemmin. Kauniita unia. <3

Kuvat kesältä, koska hengailen tällä hetkellä peittokasan alla miehen t-paidassa kuumemittari kainalossa ja olo ei ole mitä mahtavin. 

6 kommenttia artikkeliin “SYYS”LOMA”

  1. Kivoja nää sun näistä päiväkirjan omaiset postaukset. Monet blogit on vaan pelkkää mainospostausta toisensa perään. Kiva lukee ihan arkisia asioita ja nämä on myös tosi samaistuttavia! Mieluummin laatua, kuin huonoja, lyhyitä ja tekemällä tehtyjä postauksia joka päivä. Pidä kii tyylistäs! 🙂

  2. Hulinaa siellä taitaa riittää!:D Nyt vaan kovasti tsemppiä sinne matikkaan ja muuhun kiireeseen;) Ihanan luonnollisia kuvia susta tässä, musta jos ottaa samantyyppisiä niin näytän aina ihan jäykälle, tai siis silleen etten oo yhtään rento:D

  3. Kiva, että tykkäät. Tuntuu vain, että oon vain höpötelly niitä näitä viime aikoina. Kiitos sanoistani, oikeasti merkkaa paljon. <3

  4. Joo kyllä… 😀 Kiitos kaikki extra tsempit otetaan vastaan, varsinkin matikkaan. Yritän keskittää kaikki tsempit sinne, jotta se menee vain läpi.. Mä tykkään olla kameran edessä tai sillein välillä vaan on sellainen fiilis, että joka tilanteesta voisi räpsiä kuvan ja yleensä, sillä fiiliksellä tulee näitä huolettomampia ja luonnollisia kuvia. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun