TÄYDELLINEN KOTIASU

Oon aina ollu jollain tapaa kateellinen niille ihmisille, jotka jaksaa myös kotona pukeutua mukaviin, mutta samalla matchaaviin asuihin. Musta olis ihana liihotella kotona pitsisissä aamutakeissa, pörrö tossuissa ja mukavissa, mutta kauniissa alusvaatteissa. Totuus on, että kun tulen kotiin revin vaatteet päältäni pois ja hamuan Mr. Bearin kaapilta ekan ison mukavan t-paidan. Niitä t-paitoja käytän mekkoina tai yhdistelen tyylikkäästi kulahtaneisiin Addun verkkareihin. Lookin kruunaa sotku nuttura ja talvisin eri pari sukat. 
 
Olen jo pitkään kaivannut jotain mukavaa, mutta ei niin homsuista koti asua. Lisäksi viime aikoina kylmyys on vaihtanut t-paidat Mr. Bearin college paitoihin, joka on tehnyt kotityylistäni entistäkin spurgumman. Ja mitä väliä miltä kotona näyttää, eikö niin? Ja kyllähän se oma mies tietää mitä sen vaatekasan alta löytyy, mutta silti. Välillä olisi kiva olla astetta tyylikkäimpiä, mutta mukavia kotiasuja. Niinpä olin innoissani, kun bongasin tämän setin BikBokista puoleen hintaan. 
 

Tunnistatko itsestäsi enemmän kotiasuhifistelijän vai toimiiko täysin vapaa ja rento look? 🙂

Pörröiset hima hiuksetkin näyttävät astetta paremmalta, kun kotivaatetus on kohdillaan. ; )

6 kommenttia artikkeliin “TÄYDELLINEN KOTIASU

  1. Uuu ihana koti asu! Mä kyllä tykkään panostaa myös kotivaatteisiin. Ne tuo jotenkin oman extra kivan fiiliksen kun on kotona 🙂 – Henriikka

  2. Mä joskus panostan, joskus en:'D Oon miettinyt samantyylisen kotiasun ostoa mutten ainakaan vielä ole tullut ostaneeksi. Palelen niin paljon että tuollaiset housut ois ihanat kotona ♥

  3. Mulla on kotona yleensä päällä jotkut mukavat verkkarit tai vastaavat housut sekä toppi/t-paita 🙂 Mulle ei ole sillee väliä miltä näytän kotona, kunhan on mukava olla. Tuo sun kotiasu on kyllä todella kiva! 🙂

  4. Mä voisin sanoa samaa, mutta mulla se panostaminen on tainnut viime aikoina olla se kerran kuussa.. 😀
    Joo nää oli super hyvä ostos. Jotkut pehmeät tohvelit olis kanssa ihanat. 🙂

  5. Mulle tulee välillä sellainen olo, että olisi kiva sitä toista osapuolta varten olla siistimmän näköinen kotona. Vaikka tiedän, ettei sillä hänelle ole oikeasti väliä. Enkä kyllä ikinä ole kotipukeutumisestani mitään kommenttia saanut. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun