THROWBACK

Ekaa kertaa mun elämässä toivoisin ettei olisi perjantai, koska iik matikan koe lähestyy. Olo on edelleen flunssainen, mutta kuume on hellittänyt. Huomenna haluan kyllä mennä töihin. Koko viikonloppu on pyhitetty toivottavasti töille ja matikalle. 
Oli niin ihana eilen tulla kirjoittelemaan blogiin niin oli pakko tänäänkin blogin pariin. 
 
Nämä kuvat ovat kesän Madeiran reissulta ja itseasiassa löysin paljon kuvia Madeiran reissulta, jotka eivät ole blogiin päätyneet. Reisulla tuli otettua niin paljon kuvia, että siirsin osan kuvista koneelle ja sinne olin ne unohtanutkin. Nyt säät ovat kylmenneet ja matkapostaukset tuntuvat kaukaiselta toiveajattelulta, mutta ajattelin silti jossain vaiheessa niitä tänne blogin puolelle laittaa. Madeirahan on loistava matkakohde talvellakin. Siispä kesän Madeira throwback kehiin kuvien ja ajatusten kera.
 
 
 
kengät – Zara
mekko – Seppälä
farkkutakki – H&M
laukku – Louis Vuitton
 
 
Eilen puhuin täysin reisille menneestä ostolakosta, mutta arvatkaapa mitä tekisi mieli myös ostella? Matka… Jonnekin lämpöiseen. Olisi ihana karata talvella matkalle. En ole ikinä lähtenyt talvea pakoon minnekään lämpöön. 
 
Entisessä elämässäni minulla oli mies, joka aina karkasi talvella jonnekin eksoottiseen paikkaan talvisin. Ensimmäisen kerran, kun kohtasimme otti hän seuraavana päivänä suunnaksi Thaimaan ja viipyi siellä kolme kuukautta. Tapasimme kuitenkin uudelleen tuon matkan jälkeen. Me emme ikinä seurustelleet ja meillä ei ikinä ollut mitään seurustelusuhdetta, vaikka tapasimme parin vuoden ajan. Joka syksy ilmojen viiletessä ja talven tullessa hänellä oli uusi eksoottisempi kohde mihin hän lähti reppureissaamaan. Hän oli kuin muumien Nuuskamuikkunen. 
 
Minä en tuolloin reissannut. Säästin vain sinnikkäästi omaa asuntoa varten. Nyt kuitenkin voisi olla oikea aika lähteä pienelle talven reissulle. Ei minusta ole moneksi kuukaudeksi reppureissaajaksi Thaimaaseen, mutta jonnekin lämpöön olisi ihana lähteä ja tietysti yhdessä Mr. Bearin kanssa.
Ihanaa viikonloppua ! <3

4 kommenttia artikkeliin “THROWBACK

  1. Ihana mekko ja upeat maisemat. Harmi, kun Seppälää ei enää ole ! 🙁

  2. Mustakaan ei olisi ehkä moneksi kuukaudeksi mihinkään reppureissaamaan, pidän enemmän ns. hotelleista ja sellaisesta että saa elää lomalla ns. leveesti:'D En tiedä ymmärrätkö mitä meinaan mutta siis niiin:'D Mä olen useasti käynyt talvella viikon jossain, itse asiasssa enimmäkseen vaan Kanarialla. Tänä vuonna tuskin pääsee lähtemään, joskus haluan ehdottomasti tammikuussa Thaimaaseen kahdeksi viikkoa! Ihania kuvia:) Eilen manasin just Suomen lämpötiloja taas ja itkin miehelle että haluan lämpöön.:'D

  3. Sanos muuta. Kurikassa taitaa Seppälässä henki vielä pihistä, mutta aika loppu suoralla se näyttää olevan. : (

  4. Ymmärrän täysin, sillä ihan sama juttu! 😀 Mä hauun olla lomalla lomalla enkä reissussa… Ui toi Kanaria kuullostaa hyvältä ja itseasiassa vähän googlasin sitä, jos sinne joskus talvella lähtisi. Varsinkin tämä aamu oli kirjaimellisesti jäätävä, kun auton lasitkin olivat paksun jään peitossa. :0

Vastaa

Siirry sivun alkuun