UNOHDIN VAIMON SYNTTÄRIT

Eilen soitin sulle (parhaalle ystävälle aka vaimolle) hyvin sekavan ja väsyneen puheluun. Ei olla puhuttu viikkoihin, koska molempien aikuiselämä painaa päälle. Etenkin mun, myönnetään. Sulla oli vaimokulta synttärit ja mä  olin kokonaan unohtanut ne! Unohdin vaimon synttärit! Miten mä oon voinut unohtaa vaimon synttärit?! Okei mulla on ehkä maailman huonoin päivämuisti muutenkin. Ehkä ysiluokalla aloin muistaa, milloin Vappua juhlittiin… Mulla kesti hävettävän kauan myös oppia muistamaan Mr. Bearin synttärit. Vielä kun muistais paljon se täyttää… Senkin synttärit on nimittäin kohta. 😀
 
Tällä postauksella ei kyllä oikeastaan ollut mitään muuta sisältöä, kuin sanoa sulle, että anteeksi. Vaikka, et sä kyllä edes ollu pahoillaan tai suuttuneen kuuloinen eilenkään, kun soitin sulle viikon myöhässä olevat onnittelut… Olit vaan hei ”mä luin blogista, että sulla oli sitä ja tätä ja, että oot ollu kiireinen.” Silti. Onneks sä tunnet mut, että oon vaan tällainen kaheli ihminen, joka ajoittain lappaa liikaa lautasella kahdella kauhalla, ihan niinkuin säkin. Ollaan ihan yhtä kaheleita. 
 
Joka kerta, kun näen ystävän nimen pomppaavan Bloglovinin ilmoituksissa, kuten ”Vaimo read your post” mulle tulee hyvä mieli. Blogin yksi hyvä puoli on ehdottomasti se, että ystävätkin pysyy vähän kärryillä sun elämästä silloinkin, kun susta ei ole kuulunut mitään. Vaikka tosiaankaan ei se mikään ideaali tilanne ole.

 

 
Mun mielestä tää mun unohdus on ihan hyvä esimerkki kaikille, että aina voi onnitella ja muistaa toista, vaikka sitten myöhässä.  Mieluummin osoittaa, että välittää, kun vain antaa vaan olla jos  sattuu unohtamaan jotain tärkeää. Jokainen meistä on epätäydellinen ja tekee virheitä, mutta varmasti jokainen tarvitsee sen täydellisen ystävän. Ja, kun sellaisen löytää niin siitä kannattaa pitää tiukasti kiinni.  Osoittaa, että välittää eikä unohtaa. Ja jos unohtaa niin osoittaa, että välittää oikeasti tosi paljon.

 

Mun piti alunperin tulla kirjoittelemaan palkoista ja köyhyydestä. Nyt tuli vain jotain kirjaimellisesti rahaa tärkeämpää. Rahasta ja tuloista lisää huomenna. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

 
Oli pakko laittaa nämä kuvat tänne. Varsinkin toi ensimmäinen. Muistan, kun sua nolotti, kun menin pyytämään jotain ohikulkijaa ottamaan kuvan meistä. Täytyy kyl sanoa, että kannatti. Yksi kuva, mutta niin paljon hyviä muistoja. Pitkälle ollaan päästy myös tosta kuvasta, silloin meillä molemmilla tuntu olevan elämä aika rempallaan. Asiat on muuttunut paljon, mutta mä oon tässä sua varten. <3 

6 kommenttia artikkeliin “UNOHDIN VAIMON SYNTTÄRIT

  1. Niin ihana toi ensimmäinen kuva! Kannatti pyytää vieras ottamaan kuva! 🙂

  2. Vieläki vähän nolottaa, mut onneks mulla on joku joka on sanoo piutpaut mun estoille ja pyytää ventovieraita ottamaan kuvia. Oltais muuten missattu tääkin, ja jäljelle tosta päivästä ois jääny vaan toi inhorealistinen jeesussandaalikuva jossa mulla ei oo ees lakkaa isovarpaissa! Lauantaina nähään! <3

  3. Jep niin kannatti! Ja hauskaa, että vanhempi naishenkilö otti kuvan niin kuvasta tuli heti hyvä, vaikka hän ei ollut aikaisemmin älypuhelimella kuvaillut. 🙂

  4. Ja onneks mulla on myös järjen ääni siellä, kun keksin välillä kaikkea ihan hölmöä. 😀 Mietinkin, että tuleeko kommenttia Jeesus sandaaleista. Puollustelen niitä vähän, että ne palveli hyvin koko kesän ja me käveltiin silloin paljon. 😀

    Lauantaina nähdään, vihdoin ja juhlitaan! 🙂 <3

Vastaa

Siirry sivun alkuun