9 X HUONOA TAPAANI

– Meillä on käytössä pyykkitupa. Pyykkipäivänä pesen kerralla monta koneellista pyykkiä. Pyykkipäivänä energiani loppuu siihen, kun pyykit pitäisi viikata kaappeihin. Viikkaan aina heti puhtaat pyyhkeet, liinavaatteet ja Mr. Bearin vaatteet kaappiin. Sen sijaan omat vaatteeni saattavat jäädä palloksi lattialle pyörimään useiden päivien ajaksi.

– Kuolaan aina nukkuessani ja paljon. Kerran matkustaessamme lentokoneella Mr. Bearin kanssa nukuin puoliksi hänen sylissään ja heräsin vasta koneen laskeuduttua. Olin kuolannut hänen housuilleen läntin ja näytti ihan siltä, kun Mr. Bearille olisi käynyt vahinko.. Hups. 😀

– Jätän aina teepusseja lojumaan ties minne keittiöön. En ikinä muuten käytä tee pussia toista kertaa, joten en tiedä mistä tapani on saanut alkunsa. Ehkä lapsuuden ilo, eli keskiviikon Aku Ankan lukeminen koulun jälkeen on aiheuttanut jonkun samaistumisen Roope Ankkaan.

– Nenäliinat. En ole mitenkään säästeliäs paperin käyttäjä. Pyyhin melkein päivittäin kotona pintoja talouspaperilla, mutta.. Nenäliinat niitä ei vaan voi heittää roskiin. Niistän ja sullon nenäliinan laukun- tai takin taskuun tai kotona aina yöpöydän laatikkoon. Siivous päivänä yleensä tyhjennän laatikon nenäliinoistani. Viime siivouspäivänä niitä taisi olla löytyä yöpöydän laatikosta 8kpl…

– Toinen vähän samantapainen juttu on minulla meikinpoistolaput. Minusta tuntuu tuhlaukselta käyttää niitä vain kerran niin hyvin usein minut voi bongata iltaisin pyyhkimästä jotain pikku kulmaa käyttämättömällä meikinpoistoaine lapun kulmalla. Esim. saippua annostelijaa tai hajuvesipulloa.

– Vihaan tiskaamista. Olen muuten todella siisti ja pedantti ihminen, mutta tiskaaminen on minulle erittäin vasten mielistä. Ei ole ensimmäinen eikä edes toinen kerta, kun kotimme on muuten putipudas ja, kuin kuvalehdestä ja samalla keittiössä piilee suuren suuri tiskipino.

– Tämä tavallaan liittyy edelliseen asiaan, koska vihaan tiskaamista yritän minimoida tiskejä… Eli juon samasta vesilasista monta kertaa. Tämä usein kostautuu minulle säännöllisesti, kun kaadaan vahingossa vettä entiseen maitolasiin. Voiko maailmassa olla mitään ällöttävämpää, kuin vesi, jossa lilluu maidon palasia..?

– Kännykän akun liiallinen seuraaminen. Lataan kännykkää aina, kun siihen on mahdollisuus. Varsinkin jos olen lähdössä ulos niin pelkään hysteerisesti, että kännykän akku loppuu.
Esimerkiksi viiden minuutin bussimatkalla isken kännykän heti lataukseen bussissa (jos siihen on mahdollisuus) ja laitan kännykän lentokonetilaan (koska lataa nopeammin).

 

– Laitan ruokaa liian pienille lautasille. En tykkää suurista lautasista ja harvoin käytän esimerkiksi normaali kokoisia ruokalautasia. Syön kaikki ruokani pienemmistä kulhoista ja lautasista. Tämä ei ole niinkään huono tapa, vaan huono tapa piilee siinä, että välillä olisi hyvä valita se isompi lautanen. Ruoka nimittäin pysyy paremmin oikean kokoisella lautasella…

 

10 kommenttia artikkeliin “9 X HUONOA TAPAANI

 1. Hhihn muutamiin pysty samaistumaan! 😀 Todella hauskoja osa. Mulla auttoi muuten tuohon tiskivihaan se että ostin tiskihanskat tai kertakäyttökumihanskoja. Ei oo läheskään niin ällöttävää tiskata, vihaan muutenkin kastella käsiä koko ajan:D

 2. Harrastan itse en teepussi juttua, kun en juo teetä, mutta jätän aina kahvinpurut keittimeen. Ne vaan jotenkin unohtuu sinne! 😀

 3. Hauskoja juttuja susta! 😀 Mä vihasin myös tiskaamista ja meillä oli aina kamala tiskivuori odottamassa.. 😀 Mutta sitten onneksi saatiin astianpesukone! Juon kyllä edelleen usein samasta lasista vettä 🙂 Mulla on aina mukana myös tuo kännykän vara-akku, on tosi ikävää jos akku loppuu!

 4. Vitsi munkin pitää käydä sitten hakemassa kunnon kumihanskat… Taas alkava tiskipino odottaa keittiössä… 😀

 5. Tiskit on pahinta.. 😀 Mä oon meinannu ostaa myös, mutta pitäis tehä putkitöitä uudelleen, että sen sais piiloon tiskialtaan alle niin se jää nyt haaveeksi. Ei meinaan ole järkeä siinä projektissa. 😀 Ja tuntuu, että sellaiset ihan pienet on vaan rumia pöydällä ja ihan turhia, vaikka ei kyl tiskipinokaan kovin nätti sisustuselemetti oo..

  Kännykän akun loppuminen on pahinta..

 6. Kyllä hän peseekin ja viikkaa omat pyykkinsä. Puhuin omista pyykeistäni, jotka jätän lattialle. Ja, vaikka olin kirjoittanut "minä pesen" muodossa niin hänkin pesee pyykkiä. Keskimäärin, jopa varmasti enemmän, kuin minä. Huono tapani onkin, että kun minä pesen pyykkejä en saa niitä millään kaappiin asti. 😀

 7. Moi
  Joko ostit tiskihanskat? ja millaiset? .Varsinki jos ruoka ehtii kuivua nii oma hommansa sit tiskata

Vastaa

Siirry sivun alkuun