BVLGARI OMNIA PARAIBA

 
 
 
 
 
Olen vihdoin löytänyt sen oman luotto tuoksun nimittäin Bvlgari Omnia Paraiba. Pitkään se oma tuoksuni oli Miss Dior Blooming bouquet. Monta pulloa tuota tuoksua menikin ja vieläkin kylpyhuonettani koristaa pieni tippa Miss Dioria omassa pullossaan. Vanhassa luotto tuoksussani ei ollut mitään vikaa ja vieläkin se tuoksuu minusta ihanalta. Ongelma onkin, että moni muukin nainen tuntuu ihastuneen tuohon tuoksuun. Tuoksusta tuli liian suosittu ja en halunnut tuoksua samalta, kun joka toinen vastaantulija. Tiedättekö sen miesten hajuveden missä pullo muistuttaa miehen vartaloa? Jean Paul Gartier merkkinen tuoksu? Se on ehdottomasti miesten vastaava versio Miss Diorista. Joka toinen mies nimittäin tuoksuu juuri tuolta. Viime risteilylläni nauratti, kun miesten ostoskoreissa oli poikkeuksetta nuuskaa, kaljaa ja tietenkin tuo tuttu turkoosi miesvartaloinen lasinen hajuvesipullo. 
 
Blvgari Omnia Paraiba tuoksuu minusta aivan samalta, kuin näyttääkin. Nimittäin turkoosilta. Ihastuin tähän tuoksuun viime kesänä ja tämä taitaakin olla itseasiassa kesätuoksu. Itse viehätyn kevyistä tuoksuista ja talvellakin monesti käytän näitä niin sanottuja kesätuoksuja. Ne vaan monesti iskevät minuun paremmin tuoksu maailmaltaan, kuin vahvemmat tuoksut. Blvgari Omnia Paraibassa tuoksu vaan kolahti kovaa jo ensi nuuhkaisulta. Omnia Paraiban pullon ulkomuoto tuo sininen lenkki ei aluksi miellyttänyt ollenkaan, mutta nyt olen tykästynyt tuoksun pulloonkin. Minulle ainakin tuoksun pullo on tärkeässä roolissa, kun tuoksua valitsen. Hassua, sillä eihän pullon ulkonäöllä ole mitään tekemistä itse hajuveden tuoksun kanssa. En silti ikinä ostaisi hajuvettä joka tulisi rumassa pullossa. 
 
Bvlgari Omnia Paraiba tuoksuu mainoslauseidensa mukaan Brasilian kukilta ja passion hedelmältä.  Alkutuoksussa on pomeranssia, passionhedelmää. Sydäntuoksussa on passionkukka ja gardenia kukkaistuoksua. Lopuksi pohjatuoksussa kaakaopapujen, kookoksen ja vetiver ruohon tuoksua. Minun piti oikein googletella, mitä oikein vetiver onkaan. Sain vastaukseksi, että se on hieman miehinen tuoksu, jota voi verrata santelipuun tuoksuun. Oli mitä oli minulle Bvlgarin Omnia Paraiba tuoksuu täydelliseltä, ei yhtään miehiseltä… ja minulle tärkein kriteeri miltä Omnia Paraiba tuoksuu  on uniikilta. En ollut ikinä aikaisemmin tuoksuttanut mitään vastaavan tuoksuista tuoksua aikaisemmin.
Mikä on sun ”Omnia Paraiba”? Onko sulla yksi vai useita luotto tuoksuja? 🙂

4 kommenttia artikkeliin “BVLGARI OMNIA PARAIBA

  1. Kevyt postaus ja olin yllättynyt postausvalinnasta. Postailet yleensä niin syvällisiä postauksia tai asukuvia. Kiva postaus ja täytyypä tutkia tuota tuoksua, kun se tulee vastaan. 🙂

  2. Oi hitsi, kuulostaa (ja näyttää) hyvältä toi sun hajuvesi. 🙂 Mäkin oon tykästyny vähän suositumpiin tuoksuihin, mutta oma lemppari on Calvin Kleinin Eternity Aqua! Löysin sen ihan vahingossa joskus reilu kolme vuotta sitten ja sen jälkeen, kun oon kokeillut muita hajuja, niin ei oo löytynyt ton voittanutta. <3

  3. Vaihtelu virkistää ja tämä oli niin ihana hajuvesi, että oli pakko tulla hehkuttamaan! 🙂

  4. Uu se on hyvän tuoksuinen! Mun hyvä ystävä käyttää sitä. Tykkään muuten Calvin Kleinin pullojen ulkomuodosta. Mulla on itsellä ollut joskus aikoja sitten niiden joku kesätuoksu, missä oli liukuvärjätty keltaisesta siniseen oleva taskumatin muotoinen pullo. Se oli ihana ja tuoksui niin hyvältä! 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun