KOTONA

Risteilyltä kotona. Itseasiassa risteilyltä palasin jo tiistaina. Rojahdin suoraan sänkyyn kotiin päästyäni. Söin vähän ruisleipää ja laitoin Gilmoren tytöt pyörimään. Nukahdin ja heräsin, kun aurinko oli jo laskenut ja kotona oli ihan pilkko pimeää. Tiistai meni lähinnä nukkuessa ja Mr. Bearin kainalossa. Keskiviikko oli paluu kouluarkeen ja eilen parsittiin erästä kouluprojektia puoleen yöhön asti kasaan. Emme olleet jättäneet sitä viime tippaan, vaan tavoitteemme olivat korkealla. Viime yönä minulle nousi kuume ja nyt kirjoitankin tätä postausta peiton alta ja kotoa. Ehkä vilustuin risteilyllä tai toivottavasti tämä on jotain pientä, sillä nyt pitäisi puristaa loppu kouluhommat ennen jo häämöttävää joululomaa.

Tämä postaus on nyt sekalainen soppa kuulumisia ja kaikkea mitä minulla on mielen päällä. Aloitetaan risteilystä ja vitsi oli kyllä tosi kivaa! Oon niin onnellinen, että mulle on sattunut ihana luokallinen hyviä tyyppejä. Erityisen onnellinen oon, että oon löytänyt tosi ihanan uuden ystävän luokaltani. Sellainen, jonka kanssa ajatukset ja arvot ovat samanlaiset. Hänen kanssaan voin olla ihan oma itseni ja hänen kanssaan on aina ihana viettää aikaa niin koulussa kuin koulun ulkopuolellakin. Jotenkin sen oman henkisen ihmisen löytäminen koulusta tekee koulusta ja kaikista näistä opiskelijaristeilyistä sun muista riennoista entistä merkityksellisempää.

Kävimme pyörähtämässä Tukholmassa ja ostin sieltä tekonahkaiset super korkean housut, joista olen tosin innoissani. Lisäksi ostin toiset vähän siistimmät, mutta super mukavat mustat housut. Molemmat haluan esitellä blogissa mahdollisimman pian. Pienen etsiskelyn jälkeen löysimme myöskin Sephoran ja sieltä lähti myös pari juttua mukaan. Isänpäivä lahjakin tuli löydettyä laivalta.  Ehdottomasti omia koko kohtia risteilyltä oli Tukholmassa pyörähtäminen, buffetissa pitkään istuminen tyttöjen juttuja höpötellen (vaikka buffetin valkoviini maistuukin lähinnä tärpätiltä) ja hengailu omien luokkalaisten kanssa. Tuntui, että taas vähän paremmin pääsi tutustumaan.

 
Ja mitäs vielä mulla oli mielen päällä? 
No, että tää bloggaaminen on vaan alkanut tuntua enemmän ja  enemmän omalta jutulta. Niinpä olenkin tehnyt valinnan minkälaisen oikean kameran tulen ostamaan ja tulen sen hankkimaan pika puoliin. Itseä ainakin on jo pitkään nyppineet nämä heikkolaatuiset kuvat. Lisäksi yhä enemmän minua on alkanut kiinnostamaan blogin ohella vloggaaminen. Meillä oli koulussa viikko sitten perjantaina loistava puhuja Valtteri Sandberg, joka ainakin teki minuun suuren vaikutuksen. Koin aikamoisia ahaa elämyksiä hänen puheensa jälkeen ja tästä eteenpäin aion tavoitella omia unelmiani entistä enemmän ja muiden mielipiteistä välittämättä.
 
Tässä kuitenkin asukuvat asusta, joka oli minulla päällä ensimmäisenä risteilypäivänä ja toimi illallisasuna. Ihastuin tähän BikBokin kietaisupaitaan, kun näin sen myyjällä päällä ja minun oli pakko sovittaa sitä myös. Paita on ihana ja juhlavan satiinipinnan puolesta muuttuu kauniiksi hienommaksi paidaksi juhlaan tai toimii rennon tyyllikkäästi farkkujen kanssa! Nappi ostos siis. 
Olen muuten vihdoin löytänyt yhteisen sävelen hiuksieni kanssa ja monta vuotta kestänyt hiusten helliminen ja hoitaminen on alkanut tuottaa tulosta! Vielä kun ne jaksaisivat kasvaa viitisen senttiä niin ne olisivat omiin silmiini täydelliset. 
 
Pahoittelut myös viivästyneestä kommenttien vastailusta. Risteilyillä minulla ei ollut edes nettiä käytössä ja eilinen meni kouluhommien parissa. Vastailen kommentteihin tänään myöhemmin. Ihana olla kotona. Toivon, ettei viikonloppu mene kuumeessa, koska kaikenlaisia projekteja olisi satapäin kesken. Ihanaa torstaita!
kietaisupaita – BikBok
housut- Gina tricot
laukku – Louis Vuitton
sock boots – Mango 

2 kommenttia artikkeliin “KOTONA

  1. Ihana että laivailu oli hauskaa, enpä malta oottaa että nähdään sun ostokset!:D Ihanan tyylikkään ja asiallisen näköinen asu muuten:) Tsemppiä sinne ja toivottavast paranet pian ♥

Vastaa

Siirry sivun alkuun