SEKSIKÄS OLO

 

Body – BikBok TV Lauren

 
Niinkuin olen  kirjoittanut viime aikoina olen ollut tosi väsynyt. Olen näyttänyt tosi väsyneeltä ja en ole oikeastaan kiinnittänyt ulkonäkööni hirveästi huomiota. Tukka on saanut olla pesemättä ponnarilla ja verkkarit ovat eksyneet useasti jalkaan. Olo ei ole ollut yhtään hehkeä saati sitten seksikäs. Minulle seksiksyys lähtee sisältä. Luontainen olemus on joillakin vain tosi seksikäs, vaikka he olisivat ilman meikkiä tai ihan sama missä vaatteissa. Viime aikoina en ole tuntenut oloani seksikääksi, koska olen laiminlyönyt omia kauneuden hoitorutiinejani ja peilistä on katsoneet väsyneet silmät.  Ei ole ollut seksikäs olo, ei sitten tippaakaan.
 
Eilen pitkästä aikaa meikkasin normaalisti. En siis kiireessä pruutannut meikkivoidetta seinään tai piirtänyt vahingossa kulmavärillä viiksiä… Viime aikoina on muuten tapahtunut paljon meikkivahinkoja kotonani. Ikuisen kivipuuterin käyttäjä myös siirtyi irtopuuteriin, koska sehän on jo valmiiksi jauhoa eikä sitä voi rikkoa. Toisin kuin kivipuuterini, jotka ovat muuttuneet lattialta annosteltaviksi irtopuutereiksi… Toissa iltana olin kuorinut ihon suihkussa ja levittänyt iholle kestosuosikkiani Doven Derma Spa Summer Revived. Pitäisi tehdä päivitetty postaus Doven päivettävästä voiteesta, koska se on edelleen vain toimii! Nyt takaisin tarinaan! 
 
Yleensä meikki ja ihon kuoriminen tekee jo ihmeitä ja saan, sillä sen seksikkään olon takaisin. Nyt sitä ei ollut missään, vaan peilistä katsoi harmaa peikko. Sovittelin kotona risteilylle pakkaamia vaatteitani, mutta mikään ei oikein miellyttänyt minua. Tuntui, ettei mikään istunut tai näyttänyt hyvältä.
 
Olisi siis pakko lähteä kauppakeskukseen vielä pyörimään ja paniikki shoppailemaan risteily vaatteita. Kiersin kauppoja, mutta oikein mikään ei tuntunut sopivalta. Sitten menin BikBokkiin ja sovitin kuvan bodya. Mietin onpa seksikäs olo. Seksikäs olo, jota en ollut tuntenut vähään aikaan palasi, kuin taika iskusta. Tämän postauksen nimi olisi voinut olla yhtä hyvin taika body, koska heti näin itseni uudelleen. Iho näytti kauniilta, meikki korosti kivasti omia kasvojen piirteitäni ja, jopa monta päivää pesemätön tukka asettui kivasti, koska taika body sitoi koko paketin yhteen. Kiikutin onnellisena tuon maagisen taika bodyn kassalle. 
 
Kun tulin kauppakeskuksesta kotiin niin aloin uudelleen sovitella jo sovitettuja risteilyvaatteita. Yhtäkkiä kaikki samat vaatteet alkoivat näyttää hyvältä ja istua päälle. Oliko tämä taikaa vai saiko taika bodyni tämän aikaan?
 
Seksikkyys  tai seksikäs olo ei ole minulla koskaan lähtenyt vaatteista, mutta välillä vaateiden avulla on kiva boostata omaa seksikkyyttä tai löytää niiden avulla oma seksikkyys uudestaan. Saatan kokea oloni todella seksikkääksi Mr. Bearin t-paidassa kotona liihottaessani. Joskus sitä saattaa olla niin ajatuksissa tai väsynyt, että unohtaa oman seksikkyyden tai sen miten seksikäs olo palautetaan takaisin. Välillä on hyvä löytää se oma taika body tai, vaikka istuvat farkut, joissa olo tuntuu seksikkäältä. 
 
 
Nyt alan hoitaa loppu pakkailuja ja tää mimmi olis valmis Kaljaasiin! 🙂

12 kommenttia artikkeliin “SEKSIKÄS OLO

 1. Kiva postaus. Välillä ajattelee, että vain itse painii samojen ongelmien kanssa.
  Kaunis look ja hauskaa risteilyä!

 2. Joo-o siis voin samaistua! En yleensä vaatteiden avulla saa sitä seksikkyyden tunnetta, vaan se lähtee muualta, mutta on se vaan fakta etttä joskus uusi vaatekappale saa sen tunteen aikaan. Uudet vaatteet muutenkin virkistää mieltä mulla kummasti. Mä en ole vielä bodyihin lämmennyt ja en vaan tykkää tai voisi edes harkita käyttäväni moista vaatekappaletta. Toisaalta sitten oon joutunut jättämään monet ihanat vaatteet kauppaan koska ne ovat olleet bodyja:'D Pitäisi vaan uskaltaa kokeilla, tuo näyttää ihan älyttömän hyvälle ♥ Ihanaa viikkoa Siiri <3

 3. Oot kyllä oikeessa, seksikkyys ei lähde vaatteista, mutta niillä voi löytää sen 🙂 Hassulta kuulostaa tuo lause haha 😀 Mäkin muuten ostin irtopuuterin, koska rikon aina kaikki kivipuuterit, joten nyt ei tarvii sitäkään pelätä kun meikkaa 😀

 4. Mä oon ihan rakastanut bodyihin. Varmaan pitää laittaa joku rajoitus niiden ostoon kohta. 😀
  Kokeile. Ja aina tarvitsee sen oman näköisen vaatteen, mikä mallin ja värin puolesta näyttää hyvälle. Minä joskus vannoin, etten käytä korkeita farkkuja ja ne eivät yhtään istuneet minulle. Piti vaan löytää omanlaisia ja itselle istuvia korkeavyötäröisiä housuja ja nyt kaappi pursuaakin niitä.
  Hatut on mulle yksi sellainen asia, mitä haluaisin käyttää ja bongailen aina kaupungilla tyylikkäitä hattuja! 😀

  Kiitos Kata<3

 5. Irtopuuteri on ehkä mun meikkikornerin uusin ja paras keksintö! Lisäks tykkään, että saan sillä tosi kevyen lopputuloksen. Oma iho on pintakuiva niin helposti tulee puuterilla pakkeloitua se kuiva pinta esiin. Irtopuuterilla en onnistu tässä! 😀

 6. Onpa kaunis body, sopii todella hyvin siulle! 🙂 Mielenkiintoinen aihe, mukava lukea pohdintaa ja omia kokemuksia. ^^ Täällä myös yksi irtopuuterin käyttäjä, toimii kyllä hyvin vaikka välillä meinaa sotkua tulla… Varsinkin jos meikkaa autossa kyydissä ollessa. 😀

 7. Kiitos paljon. 🙂 Mä en oo vielä irtopuuterilla saanut sotkua aikaan tai en ainakaan pahempaa, kuin kivipuuterilla. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun