TÄMÄN HETKEN FIILIS

Istun sohvalla. Gilmoren tytöt pyörii ja uunissa paistuu joulutortut. I know joulutorttuja jo nyt, mutta mun teki niitä mieli ja ajattelin ettei Mr. Bear myöskään pistä pahaksi itse tehtyjä leivonnaisia työpäivän jälkeen. Oli pakko avata blogi ja tulla kirjoittelemaan ajatuksia ja päästämään ulos tämän hetken fiilistä. Koko päivän olo on ollut niin inspiroitunut ja onnellinen. Rakastan tätä elämänvaihetta mitä elän nyt. Koulua, uusia kavereita, uutta työtä ja uusia haasteita. Tämän hetken fiilis on siis onnellinen.

Tänään meillä oli koulussa luento ulkomaille vaihtoon lähdöstä. Pari vuotta sitten en olisi ollut aiheesta yhtään innostunut. Vaihtoon lähtö olisi tuntunut jopa vähän pelottavalta ajatukselta. Nyt tänään luentosalissa istuessani mietin, että totta hemmetti haluan lähteä vaihtoon. Kuinka ihanaa olisi tutustua uuteen kulttuuriin ja mahdollisesti oppia uusi kieli. Tavata uusia ihmisiä ja nähdä niin paljon kaikkea uutta. Ulkomaille vaihtoon lähtö ei tuntunutkaan enää pelottavalta, vaan suurelta mahdollisuudelta.

 

Koulusta kotiin lähtiessäni istuin bussissa ja mietin kuinka hyvin asiat nyt ovatkaan ja, kuinka nopeasti oikeasti aika menee. Muistan, kun muutin Töölöön ensimmäiseen kotiini 37,5 neliöiseen kaksioon ja olin haltioissani elämästä. Tuolloin vannoin, etten ikinä muuttaisi takaisin Espooseen. Tammikuussa tulee tasan kaksi vuotta Espoossa asumista ja vitsi aika on mennyt nopeasti. Alunperin jopa ajattelin muuttavani täältä heti pois, kun tuo kaksi vuotta asumista tulee täyteen. Omistus asuntoa, kun ei saa vuokrata ennen kuin asunnossa on asuttu kaksi vuotta. En usko, että olemme kuitenkaan muuttamassa tammikuussa pois, mutta kiva, että nyt on mahdollista muuttaa jos niin haluamme. Töölöön muuttaessani tuntui, että koko elämä on edessä ja tiedättekö mitä? Nyt vasta tuntuukin siltä.

En tiedä vielä ihan mitä haluan tehdä isona, mutta minulla on suuria unelmia sen suhteen. Vähän se kuva on jo alkanut hahmottua. Voihan se kuva vielä moneen kertaan muuttuakin, mutta ei se haittaa. Uskon, että jokaisella asialla on jonkinlainen tarkoitus. Olen myös oppinut rakastamaan omaa kehoani ja olemaan ylpeä omasta vartalostani. Lopettanut itseni kiusaamisen vaa´alla (tästä aiheesta vielä syvällisempää postausta erikseen). Muutenkin oppinut rakastamaan niitä omia virheitäni ja saanut hurjan paljon enemmän itseluottamusta.

Tottakai elämässäni on uusia vaikeuksia ja ainahan on jotain esteitä matkalla, mutta elämä tuntuu silti nyt aika varmalta. Sellaiselta, että mitä haasteita nyt edestäni löydänkään niin varmasti selviän niistä. Minusta ei tunnu siltä, että olen löytänyt paikkani elämässä, mutta minusta tuntuu, että olen matkalla omaan paikkaani. Minun ei vielä edes tarvitse löytää sitä lopullista paikkaani elämässä, koska en vielä tiedä millainen se paikka on. Haluan pitää vielä kaikki ovet avoinna mahdollisuuksille ja elämän uusille seikkailuille. Minua ei ahdista tuleva, odotan sitä, mutta ennen kaikkea haluan nauttia nykyisyydestä. Tästä hetkestä ja varmuuden tunteesta. Tämän hetken fiiliksestä.

Kuvat viime talvelta. Olisipa nyt yhtä paljon lunta! 

4 kommenttia artikkeliin “TÄMÄN HETKEN FIILIS

  1. Mua hieman harmittaa kun en lähtenyt vaihtoon koulussa ollessa (toisaalta itse en olisi uskaltanut varmaan lähteä, oon niin läheisriippuvainen:'D) joten käytä ihmeessä tuollainen mahtava tilaisuus oikeasti hyödyksi! En malta oottaa kuulla lisää jos päätät lähteä;) Ihanaa lukea tekstejäsi kun huomaa oikeasti että oot onnellinen, ihanaa viikonloppua Siiri ♥

  2. Oli pakko kommentoida… tapasin tavallaan sut tänään. Luulin että oot tosi ylimielinen, ku olit aika viimeisen päälle pukeutunut, mutta… kun kuuntelin sun juttuja ja katoin sua sun miehen seurassa vaikutit tosi kivalta ja sydämelliseltä 🙂

    Ehkä joskus uskallan tulla juttelee jos törmätään vielä .. 🙂

  3. Mua vähän pelottaa myös, että miten sitä sitten menee, kun läheiset on täällä. Tai esimerkiksi mummaa en sitten näkisi puoleen vuoteen ja se tuntuu aika kamalalta ajatukselta, kun hän on jo 84 vuotias. 🙁

    Joo mä oon tosi onnellinen ja tuntuu hyvältä kirjoittaa se tai sanoa se ääneen<3 sulle kans tai ainakin mahtavaa sunnuntaita, kun vkl taas karkasi käsistä. 🙂

  4. Apua, nyt aloin miettimään kuka olet ja missä me tavattiin. 😀 Koko viikonlopun aikana tullut niin paljon uusia kasvoja nähtyä. Reissattiin Mr. Bearin kanssa kekkereistä toisiin. 😀

    Ihanaa, että sulle jäi tollainen kuva. Olisit vain tullut juttelemaan kasvokkain. Ensi kerralla, kun kohtaamme niin tuu vetää mua hihasta! :)<33

Vastaa

Siirry sivun alkuun