VÄSYNYT

 
Kuluneen viikon fiilis: väsynyt. Tosi väsynyt. Väsynyt, mutta onnellinen. Ollut niin kiireisiä viikkoja monta peräkkäin, että olin ihan ihmeissäni, että tänään on perjantai. Vihdoin. Perjantai ja ei töitä. Vapaa viikonloppu! Sunnuntaina olisi lähtö Kaljaasiin, opiskelijaristeilylle. Tänään ja huomenna on vielä viimeinen rutistus ja yritän saada kaikki keskeneräiset kouluhommat loppuun. Sunnuntaina voi sitten lähteä hyvillä mielin Kaljaasiin. Nämä kuvatkin koulukaveri nappasi minusta kesken koulupäivän. Näytän näissä kuvissa tosi väsyneeltä. Mietin, että viitsinkö näitä edes julkaista, mutta asukuvia ei ole hetkeen vilahtanutkaan blogin puolella niin päätin, että miksipä ei. Tykkään tästä asusta nimittäin tosi paljon. Korkeat pitkävartiset saappaat, hame, neule, pitkä villakangastakki ja suuri muhkea huivi ovat oma syksyn ja talven luottoasuni.
 
Koko viikkoon en ole jaksanut hirveästi meikkailla ja kuvissa tukkakin on miten sattuu, koska kuvaustilanteessa tuuli todella paljon. Valmiiksi pörröiset hiukseni olivat ihan vallattomat. Tuntuu, että stressi ja kylmä ilma ovat vaikuttaneet viime viikkoina ihoni kuntoon. Ihoni on ollut viimeaikoina todella kuiva, mutta onneksi kuivuus oli minun tapauksessani nopeasti selätetty kuorinnalla ja teho kosteutuksella. Sain blogin kautta testiin minulle uusia MayBeauty kasvonaamioita. Tänään voisin kokeilla uutta naamiota ja vielä teho hoitaa ihoani, jotta kasvojen iho olisi mahdollisimman kunnossa risteilyllä. Hyvin voivaa ihoa on huomattavasti helpompi meikatakin, kuin kuivaa hilseilevää ihoa. Voi olla, että opiskelijan risteilyn jälkeen olo ainakin hetkellisesti vielä väsyneempi niin ainakin sitten iho on kirkas. Postailen teille kokemuksia naamioista, kun olen ehtinyt kokeilla niitä vähän enemmän. Tällä hetkellä fiilis on väsynyt, mutta helpottunut. Ihanaa, kun on viikonloppu ja pääsee lataamaan akkuja. Kaikesta väsymyksestä huolimatta olo on ollut onnellinen, tuntuu, että asiat ovat mallillaan.
 
Ihanaa viikonloppua! 🙂

6 kommenttia artikkeliin “VÄSYNYT

  1. kiva asu, vaikka näytät kyllä väsyneeltä! Kohta pääset rentoutuu laivalle, hauskaa reissua! 🙂

  2. Odotan lisää asukuvia. Etenkin ig kuvan uuden hameen kanssa! 🙂

  3. Joo niin näytän. 😀 Kiitos paljon! 🙂 Menin eilen illalla kymmeneltä nukkumaan, joten huomaa vastausaikani sinulle. Lisää unta kiitos. 😀

  4. Ehdottomasti niitä lisää tulossa. Tänään pitäisi pyytää Mr. Bear kuvaamaan uusia asukuvia. 😀

  5. Mäkin näytän tosi väsyneeltä tähän vuodenaikaan, taitaa olla ihan yleistä:D Siis marraskuuhan on muutenkin pimein vuodenaika mun mielestä, kyllä se vaan vaikuttaa joihinkin ihmisiin vahvasti. Mutta siitä huolimatta älä jätä kuvia julkaisematta, ihana asu ja sopii just jotenkin koulupäivään ihan superkivasti <3 Mä joskus kaipaan kouluaikoja sen suhteen kun sai aina laittautua ja pukeutua, mun työssä ei voi pukeutua, voi vaan pistää nassun nätiksi ja tukan kiinni kivasti:'D Hauskaa risteilyä!:)

  6. Hyvä, että joku muukin. Sun kuvissa, että kyllä näytä yhtään väsyneeltä, vaan päinvastoin!
    Mä oon löytänyt pukeutumisen ihan uudestaan, koska koulussa ei ole mitään tiettyä pukukoodia niinkuin mun vanhassa työssä ja se on ihanaa! Mutta tuntuu, että viimeaikoina rahaa on myöskin kulunut vaatteisiin ja olo on ollut liiankin inspiroitunut. Mä en osaa tehä mun tukalle hirveästi mitään ja olis ihana oppia ees een väärinpäin tehdyt ranskalaiset letit. 😀

    Kiitos!<3 Toivotaan mun pankkitilin takia, ettei reissusta synny Tukholman ostokset videota…. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun