VINYYLIHOUSUT

Hellou tulipa pieni blogihiljaisuus. Mulla on ollut koko vuoden paras viikonloppu takana. Sanon vaan lyhyesti, että taas ne palaset loksahti paikalleen. Nyt asiaan eli vinyylihousuihin. Kuka muu on koukussa tän hetken trendiin eli vinyylihousuihin? Mä kotiutin omat vinyylihousut Bikbokista ja oon kyllä ollut näihin enemmän kuin tyytyväinen. Bikbokin vinyylihousut istui heti mulle kuin hansikas! Ihan vain vinkkinä, että jos omaat vähän kurvikkaamman vartalon ja oot miettinyt vinyylihousuja niin kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa näitä Bikbokin versioita. Mun housut on kokoa xs ja, vaikka kuvissa ne näyttävätkin tiukkaakin tiukemmilta niin  ne ovat todellisuudessa, jopa hieman väljät. Viime aikoina olen jäänyt ihan koukkuun vinyylihousuihin ja olen yhdistellyt niitä eri tavoin niin koulu, treffi kuin vapaa-ajan asuihin.


Lauantaina näin pitkästä aikaa vaimoa, joka nappasi nämä kuvatkin. Tällä kertaa yhdistin kiiltävät vinyylihousut muhkeaan neuleeseen, korkoihin ja puffer takkiin. Omaan silmään tykkään todella paljon tästä asukokonaisuudesta. Tykkään yhdistellä hieman rohkeampia elementtejä klassisiin elementteihin. Helmissä on minusta aina konservatiivinen vivahde ja vinyylihousut ovat jotenkin ihanan roisit ja rohkeat. Toistensa vastakohdat. Pidän niiden yhdistelmästä, pidän vastakohtien yhdistelmästä. Lisäksi korkeat naiselliset korot ja rento puffer takki tuovat taas asuun lisää vastakohtia. Olen vastakohtien ihminen niin vaatevalinnoissa, kuin ihmissuhteissakin.

vinyylihousut – BikBok
neule – Zara
kengät – H&M
laukku – Zara
 
Ovatko vinyylihousut kolahtaneet teihin ja mitä pidätte asusta? 🙂

14 kommenttia artikkeliin “VINYYLIHOUSUT

 1. WOW mikä asu!! Aivan törkeän magee!! Mäkin oon katellu vinyylihousuja, mutta on miettinyt, että miten ne yhdistää. Täydellinen yhdistelmä ja inspiroiduin nyt niin paljon tästä yhdistelmästä!

 2. Nuo sopii sulle kyllä tosi hyvin! 🙂 Itselläni en tuollaisia housuja näkisi, mutta sulle sopii todella hyvin! <3

 3. Aika mageet pääntsit! Mä en voisi varmaan koskaan pukea tuollaisia, sillä ne kiiltää mun makuuni liikaa. Mutta ”en voisi koskaan käyttää” noin oon sanonut monesta muustakin vaatekappaleesta joita nykyään käytän himona mm perus nahkahousut ja leggarit..:’) eli ei koskaan pidä sanoa koskaan, perun siis edelliset sanani:’D ihanan rohkee asu, kyllä näyttää hyvälle <3

 4. Sulla on jossain postauksessa ollut tosi tiukat nahkahousut; Onko nahkikset enempi ihonmyötäiset?

 5. KIITOS. <3:) mun mielestä kiva yhdistää kiiltävät ja tiukat housut pörröiseen ja löysään neuleeseen! 🙂

 6. Kiitos. Joo kaikki trendit ei oo aina kaikille. Ei aina mullekaan ihan kaikki trendit iske, vaikka muilla voi kivoilta näyttääkin. 🙂

 7. Mä aina sanon vitsillä ystäville, että mitä överimpi ja mauttomampi sitä enemmän mun makuun. Nää housut kuvastaa mun mielestä aika hyvin tota lausetta just niiden kiiltävän pinnan takia. 😀 Mä katsoin vuosi sitten tälläisiä housuja vielä vähän sillein ei mun juttu ollenkaan tyylillä, joten tiedän tasan mitä tarkoitat! 😀
  Kiitos ihana<3

 8. Ehdottomasti on tai ainakin ne mun nahkahousut! 😀 Ne myös istuu paremmin lantiolta. Nämä housut ehkä kuvissa kiiltävyyden takia näyttävät kireämmiltä, mutta eivät todellisuudessa ole.

 9. Ehkä siisteimmät housut ikinä ja siisti asu muutenkin! Voisin muuten sponssata sulle ihan oikeat ratsastussaappaat, jos luulet että ne sopisi tyyliisi.

Vastaa

Siirry sivun alkuun