ASIAT, JOITA EN TEHNYT ENNEN JOULUA

To do before Christmas kuulostaa minusta paljon mielekkäämältä, kuin esimeriksi asiat, jotka täytyy hoitaa ennen joulua. Sanamuodosta huolimatta nämä asiat kuitenkin minun täytyy hoitaa ennen joulua olivatpa ne asiat sitten kivoja tai ei. Joten olkaapa hyvä, minun ”to do before Christmas” listani!

 
To do before Christmas!
 
Pestä sohva. Meidän kuuden hengen valkoinen nahkasohva on ihana, mutta, jotta se pysyy ihanana jatkossakin sitä pitää hoitaa hyvin. Hoidolla tarkoitan perusteellista nahan kuurausta ja rasvausta.
 
Pakottaa Mr. Bear talvitakki kaupoille. Tämä on listan ehdottomasti haasteellisin ja vaativin kohta.
Mr. Bear täytti juuri vuosia ja hänestä on alkanut tulla enemmän ja enemmän vanha jäärä!
 
Karsia omia talvitakkeja… Perustelen takki määräni, sillä, että Suomessa on hyvä olla paljon erilaisia takkeja vaihtuviin sääolosuhteisiin… mutta talvitakkeja on kertynyt silti aika paljon. Kauheaa, kun kaksi takki himotusta vahvasti palaa mielessä, mutta jostain on luovuttava ennen kuin ostan yhtäkään talvitakkia!
 
Puristaa viimeiset koulujutut kunnialla pakettiin. Onneksi voiton puolella ollaan!
 
A lot of work! Ja tarkoitan nyt ihan oikeita töitä, koska kuuden viikon joululoma antaa opiskelijalle ihanan mahdollisuuden tienata vähän rahaa.
 
Ostaa uusi meikkivoide. Mulla on tällä hetkellä kolme meikkivoidetta, jotka on ihan loppumaisillaan ja, joita joka aamu kaavin vuoron perään naamaan. En pidä meikkivoiteen ostamisesta, sillä en ole ikinä löytänyt sitä minulle täysin sopivaa meikkivoidetta. Sellaista meikkivoidetta, josta olisin saanut ahaa elämyksiä!

Lähettää joulukortit ajoissa tai ylipäänsä muistaa lähettää ne. Mummalle olen aina muistanut lähettää, mutta olisi kiva muutamalle muullekin iäkkäämmälle sukulaiselle muistaa laittaa kortti. Ja äidille ihan vain siksi, koska se ei muuten usko, että olen saanut aikaiseksi kortteja lähettää.

Ainiin ja hei joululahjat tietysti pitää muistaa hankkia!

EDIT: Kirjoitin tämän listan viikko sitten ja voin rehellisesti jo nyt kertoa, että sohvan pesu jää ensivuodella. Mr. Bearia on yritetty patistaa talvitakkikaupoille päivittäin. Pässi mikä pässi. Kävelkööt, vaikka ilman paitaa kaduilla sitten. Luovutan. Koulujutut sain pakettiin. Aika viime tipassa, mutta kuitenkin paketissa on! Töitä on ollut kivasti ja se selittääkin blogi hiljaisuutta. Meikkivoiteen hain eilen. Sitä ennen huitelin Garnierin BB-voide testereillä, jotka tekivät kauniin läikikkään ja oranssin lopputuloksen. Joulukortit niin kaunis ajatus, mutta taas jäi ensi vuoteen. Ehkä tää joulukorttien ei lähettäminen on joku mun oma jouluperinne? Tätä on jatkunut siitä asti, kun muutin pois kotoa. Joululahjat on puoliksi hankittu ja isken vielä huomenna kaupoille ja hankin ne viimeisetkin.  Kun tänään  tämän postauksen luonnoksen löysin niin aluksi mietin, että apua a) ahdistaa, kun niin paljon tekemättömiä asioita ja b) ei tätä kehtaa julkaista.    Kuitenkin monelle joulu on juuri kasa stressiä ja tekemättömiä asioita. Yritetään valmistella sitä täydellistä Joulua ja stressataan hullun lailla. Lopuksi Joulusta ei edes muisteta mitään tai vaan toivotaan, että olisipa se jo ohi. Unohdetaan Joulun merkitys. Mä odotan Joulua tänä vuonna tosi paljon. Jouluna mennään Mr. Bearin äidin ja isäpuolen luokse. Odotan, että pääsen vain olemaan ja syömään. Tiedän, että Mr. Bearin äidin luona on suuri joulukuusi, miljoona kynttilää joka paikassa, joulusauna ja aivan ihanaa ruokaa. Kuitenkin, vaikka siellä ei olisi mitään näistä olisi se minulle ihana Joulu, koska tältä Joululta odotan vain rentoutumista ja läheisten kansa yhdessäoloa.  Ehkä tämä minun ei toteutunut To do before Christmas listani osoittaa, ettei aina tarvitse jaksaa ja joskus pitää valita mihin keskittyy. Toivon, että jokainen voisi nauttia Joulusta eikä tarvisi miettiä olenpa huono, kun en saanut tätäkään aikaan. 

16 kommenttia artikkeliin “ASIAT, JOITA EN TEHNYT ENNEN JOULUA

 1. Munkin piti siivota ja tehdä pientä kodin kunnostusta kotona, mutta koira sairastui ja se meni kaiken edelle. Aina ei ehdi. Nyt pääasia, että koiralla parempi olo.<3

 2. Ei se mitään vaikkei kaikkea aina saa tehtyä 🙂 Joulu on kyllä välillä melko stressaavakin aikaa, kun pitäisi tehdä niin monia juttuja :/ Mä olen vuosia haaveillut piparikakkutalon rakentamisesta, mutta taitaa sekin jäädä ensi vuoteen 😀 Tuntuu, että sen tekeminen olisi turhan raskasta! Pääasia joulussa kuitenkin on, että viettää sen läheisten kanssa mukavissa tunnelmissa <3

 3. Voi ei! Onneksi sun koira parantui! Se on tosiaankin pääasia, viettäkää yhdessä ihana joulu. Koiran rapsuttelu ja lenkittäminen on parasta. <3

 4. Ainiin piparit! Niitäkin piti ehtiä leipoa. No nekin nyt jäi. 😀
  No niin on. Ihanaa joulun odotusta sulle, Niina 🙂

 5. mulla vielä muutama koulujuttu pitäs saada tältä vuodenlta kasaan!! Ja mä oon joka vuosi yrittänyt myös kun muutin pois porukoilta lähettää joulukortit mut aina vähä jääny… 😀 Joulussa on kuitenkin tärkeitä juuri se rentoutuminen ja yhdessä olo, joten ei se haittaa vaikka sohvan pesu jää ensivuodelle!:)

 6. Ihana kirjoitus Siiri! Tykkään niin kovasti kun olet niin aito etkä pelkää myöntää epäonnistumisia ym. Toivottavasti sulla ja kumppanillasi sekä perheelläsi tulee olemaan ihana joulu. Toivon, että blogisi jatkuu yhtä aitona ja ihanana myös ensi vuonnakin <3
  ps. seurailen myös sun instagram-päivityksiä ja pakko todeta, että olet todella kaunis nainen! 🙂

 7. Hhahaa mä sain miehen viime talvena viimein talvitakkikaupoille, mutta arvaa pitääkö hän sitä ikinä päällä!!! Hyvin harvoin, ei varmaan ikinä! Toivotaan että sielläkin saatais tuo asia eteenpäin, jos ei niin jos kerrankin valittaa kylmästä, niin tiedät mitä sanoa;)

  Mulla on vaivaiset kaksi päivää joulua, odotan kovasti niitä ja sitä rentoutumista<3 Duunia saakin sit painaa ennen ja jälkeen joulun. Itse asiassa mulla oli tässä ennen joulua vaan torstai ja lauantai töitä, mutta eilen sain sitten muillekin päiville duunia ja torstaiksi jopa pitkä päivä. Rupesin stressaamaan ehdinkö nyt sitten tehdä kaikkea, sillä olin turvautunut nyt näihin vapaisiin:'D nice.. Ihanaa joulun odotusta<3

 8. Hyvä etten oo ainoa joka feilaa joulukorttien lähettämisen. 😀 No ei tosiaan haittaa, en onneksi ole sitä edes jouluna täällä tuijottelemassa. Sen ehtii ensi vuonna. Tsemppiä loppu koulujuttuihin! <3

 9. Sanos kuule muuta. En ymmärrä mihin tää aika on mennyt! Ja tuntuu, että mitä enemmän vuosia tulee sitä nopeampaa aika menee. 😀

  Ihanaa joulun odotusta sinulle, Ane<3

 10. Voi ei mikä ihana kommentti! <3 Ihan paras vapaapäivän aloitus lukea noin ihana viesti. 🙂 Uuden vuoden lupauksena voin antaa, että blogi jatkuu samanlaisena! 🙂

  Ihanaa joulua myös sinulle! <3

 11. Ajattelen näin, että jääpä enemmän kaappitilaa mun takeille, koska mulla löytyy noita takkeja on sitten joka lähtöön.. Eilen taisin vielä Zarasta sortua yhteen takkiin.. Alennusmyynteihin mulla ei oo mitään asiaa, sillä tuo oli jo toinen talvitakki tälle vuodelle. Ja vielä sellainen täydellinen pörrötakki houkuttaisi. 😀

  Mulla on vähän sama juttu. Onneksi tänään on vp ja ehdin hoitamaan (toivottavasti) viimeisetkin joulujutut! Voi miksi olen jättänyt nämä näin viime tippaan tänä vuonna…
  Nautitaan noista vapaista mitä meillä on, sitten ihan kunnolla. ja sitä ennen koitetaan puristaa työt purkkiin! :)<3

 12. Sulla on ihanan rehellinen blogi! Miten en oo ennen tullut eksyneeksi tänne :') Vitsi miten ihania kuviakin täällä ja kaunis kirjottaja <3 Jään mielenkiinnolla seuraamaan :-*

Vastaa

Siirry sivun alkuun