IHANAA JOULUA

 
Halusin tulla toivottamaan kaikille blogin seuraajille ihanaa Joulua! Me heräiltiin aamulla ja rehellisyyden nimissä täytyy kertoa, että pakkailin vielä aamulla muutamia lahjoja pakettiin. Sitten oikeastaan suoraan hyppäsimme autoon ja lähdimme Mr.Bearin äidin luokse Joulua viettämään. Joulu aamun kruunasi mieletön auringonpaiste ja kunnon joulufiilis hiipi tämänkin kiireisen mimmin mieleen. Koko joulukuu nimittäin meni niin nopeasti, että vähän piti tänään ihmetellä tuliko se joulu jo nyt? Eilenkin olin koko päivän töissä ja, kun viimein pääsin kotiin kokkailin itselleni juhla Mama kasvisnuudeli aterian, jonka kruunasi omenalimonadi ja etikka sipsit. Sytytin kynttilät ja makasin peiton alla sohvalla sipseistä nauttien. 
 
 
 
Mun jouluaatto asu oli päivällä tehty uusista ihastuksista nimittäin näistä Mangon ruutupöksyistä. Viehätyn ruuduista jo syksyllä, mutta en löytänyt mieleistäni vaatekappaletta. Toissa päivänä ihania ruutu vaatteita löysin Mangon aleista peräti kaksin kappalein. Nämä housut ja ihana A-linjainen mekko. Toivottavasti saisin teille niistä asukuvia mahdollisimman pian. Kuvan neule on vanha luotto neuleeni H&M :stä ja se on näkynyt blogissa aikaisemminkin. Pidän sen kristallein koristellusta teksistä ”Honey it’s cold outside”. Tämä on minun virallinen jouluneuleeni.
 
Nyt saunan jäljiltä tukka on vedetty tumman punaisella sametti donitsilla kiinni ja housut ovat vaihtuneet punaruudullisiin flanelli yöpaidan housuihin ja kohta neulekin vaihtuu saman sarjan flanelli paitaan. Suuressa joulukuusessa valot ja koristeet kimaltaa kilpaa Mr. Bearin äidin tuhannen eri tuikku viritelmän kanssa. Keittiöstä leijailee hyviä tuoksuja ja käsi käy nappaamassa joulukaramellin kulhosta. Joulufiilis alkaakin olla ihan joulukuusi/viisi.
 
Ihanaa Joulua! <3

14 kommenttia artikkeliin “IHANAA JOULUA

  1. Ihanaa joulua sullekin nyt näin vähän jälkijunassa:) <3 Ja hei huippua vuoden viimestä viikkoo!! Hurjaa miten se aika rientää!:D

  2. En toivota enää hyvää joulua, kun se alkaa olla jo ohitse, mutta Onnellista Uutta vuotta, koska se on ihan nurkan takana! :)<3

  3. Jälkijunassa vastauskin. 😀 Ihanaa uuden vuoden odotusta ja super ihanaa uutta vuotta! :)<3
    Sanos muuta. Tää vuosi on mennyt ihan siivillä! 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun