JALKAFETISSI

 
Jalkafetissi. Tuo sana tai asia tuli mun päähän tällä viikolla. Miksi? No multa kysyttiin viime viikolla onko mulla jalkafetissi. Multa on viime aikoina kyselty vähän kaikenlaista jalkafetissistä kukkaruukkuun. Ajattelin listata erilaisia kysymyksiä, mitä multa on viime aikoina kysytty. Nämä kaikki on vähän erilaisia kysymyksiä. Osa ihan normaaleja ja osa hieman erilaisempia. Kaikki nämä kysymykset on huvittanut mua kuitenkin tosi paljon, joten lukekaa näitä huumorilla. 
 
 
 
Onko sulla jalkafetissi, kun sulla on Instagramissa paljon jaloista kuvia?
 
Mikset et käytä sukkia? (Tää alkaa olemaan jo aika vakkari kysymys. :D)
 
Miltä noi housut tuoksuu? (kuvaan kommentti, missä minulla päällä vinyylihousut…)

 

Mikä toi hattu on? (Huutonaurua perään)

Onko sulla Haribon joulukalenteri?

 
Onko sun mies ollut linnassa, kun sen kasvoja ei näy blogissa?

 

Eikö sun mies sano mitään, kun sun kädet on aina tommosen näköiset?

 
 
 
 
 

Milloin sä lopetat nauramisen?

Miksi ostit shortsit talvella?

 
Miksi käytät shortseja Joulukuussa?

 

Miksi et värjää hiuksia ollenkaan?

Käytätkö keltaisia kumihanskoja, kun peset sohvaasi?

Onko sulla marsuja kotona?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja onko mulla jalkafetissiä? Ei, minulla ei ole jalkafetissiä. On vain kiva kuvata jalkoja ja sitä, missä ne sattuu milloinkin olemaan, mutta se ei tarkoita, että minulla olisi jalkafetissi. En ole joutunut leipomaan kakkua, missä olisi viila sisällä. Eli ei, mies ole ollut vankilassa ja toivottavasti ei ole tulevaisuudessakaan. Vaikka täytyy kyllä sanoa, että repisin niin paljon hupia irti erilaisista ilmauksista, mitä voisin silloin käyttää. ”Missä sun mies on?”, ”Kiven sisässä.” Mutta painotan, vielä erikseeen, että ei ole vankilassa ja ei ole tulevaisuudessakaan. En tiedä mikä Jodelin juoru tämäkin oli ? Ja iik shortsit talvella. Suomessa ei ole kauheasti shortsikelejä kesälläkään, joten miksipä ei nahkashortseja sukkahousujen ja pitkän takin kanssa voisi pitää nytkin, kun ei vielä ole pakkasiakaan näkynyt. Oon erityisen laiska lakkaamaan kynsiä ja mun kädet on muutenkin aika pienet ja näyttää nyt ihan lapsen käsiltä.  Ja lopuksi isoin pettymus. Ei minulla ei ole marsuja. Nyyh, sillä marsuja haluaisin. No en nyt ehkä oikeasti, mutta aika symppiksiä pikku otuksia ovat. Ja  hei lämpimät suosittelut Haribon joulukalenterille. Ihan 6/5 joulukalenteri!

14 kommenttia artikkeliin “JALKAFETISSI

 1. Otsikon takia suoraan sanottuna klikkailin postauksen auki ja nauroin ääneen! Ihan mahtava postaus ja loistavaa huumoria. Jään seurailemaan sua !! 😀

 2. Ihan paras postaus!! XDV Ja mistä nuo leopardikuosiset housut on. Ne on vilahtanut täällä aikaisemminkin, mutten jaksa alkaa selaa postauksia… : )

 3. Minusta tuollainen vankilalla vitsailu on vakava asia! Eikö kannattaisi vaihtaa miestä, jos häntä luullaan linnakundiksi. Ei minusta sangen edustavaa!

 4. Juu, tokihan toki pitää vaihtaa jos joku menee noin luulemaan. Eiku.. haha, sori, mun oli ihan pakko mennä vastaamaan tähän hauskaan juttuun 😀 mä luulin, et mä mietin paljon mitä muut ajattelee. t: sun aika uus lukija, mun nimi on Heidi, moi

 5. Hahaha ihan huippuja kysymyksiä:'D Sain aamun naurut kyllä tästä ehdottomasti:DD Kyllä vaan nousee sun blogi koko ajan lempparimmaks mulla;D
  Mitä nyt puhuttiin tossa sun postauksessa, missä sulla oli ne shortsit.. Musta on niin hauskaa se kun katsotaan sarjoja joissa näyttelijät puetaan upeesti, mut sitten kun otat inspistä sieltä niin johan heti suomessa katotaan kieroon:D Ihan oikeesti, mitä ihme siinä on? Eikö joku muu uskalla repästä ja pukeutua ja sen vuoksi pitää sit niihin purkaa jotka sen uskaltaa tehdä? Oon nähnyt hirveesti näitä sukkis-shortsi lookkeja jenkkisarjoissa ja oikeesti ne on upeita ja persoonallisen näköisiä. Mäkin kohta haluan 8)

 6. Kiva, että tykkäsit! Nää pöksyt on kuule Lidlistä. 😀 Ne on niitä Heidi Klumin suunnittelemia vaatteita. 🙂

 7. Hmmm no mitä jos joku, vaikka haukkuu tai ajattelee minua huo***** blogissa? Eihän sekään kovin positiivsta ole. Pitäisikö hänen sitten laittaa minut heti vaihtoon? Ei sekään kovin edustavaa ole. 😀
  Minusta ei pidä antaa ihmisten luulojen vaikuttaa omiin mielipiteisiin. Varsinkin jos ne perustuvat ulkonäköön vai tuomitsetko itse muut heidän ulkonäön tai toisten mielipiteiden perusteella?

 8. Hei Heidi,

  Kiitos vastauksestasi. Kieltämättä vähän huumori kommentti tuo äskeinen. Repesin sun vastaukselle. 😀
  Kiva, että löysit mun blogin ja jaksoit kommentoida. :-*

 9. Joo musta nää oli niin helmiä, että ne nää piti jakaa. 😀 Voi ihanasti sanottu Kata.<3

  Tiedätkö oon miettinyt ihan samaa ja tohonkin asuun sain inspiksen Gossip Girlin Serenasta! En kyllä ymmärrä, koska mua ei kiinnosta jos joku muu pukeutuu, vaikka täysin päinvastoin, kuin minä. Esimerkiksi Sofi Oksasen rastat. En ikinä laittaisi rastoja, mutta minusta on kiva, että hänellä on rastat ja se on osa hänen tyyliään. : )

 10. Ei nää sun kuvat ainakaan tällaiselle jalkafetissin omaavalle henkilölle tuota minkäänlaista iloa. Enemmän ehkä sellaiselle kenellä on kenkä/sukkafetissi.

 11. Se olikin sarkasmia ja huvitti koko saamani kysymys. Hyvä ettei tarjonnut, koska se ei ollut tämän postauksen ideakaan. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun