RENTO ASU

Pari viikonloppua sitten käytiin Mr. Bearin kanssa pyörähtämässä Sellossa. Lähdettiin sinne hetken mielijohteesta syömään aamupalaa, kun kotona jääkaappi ammotti tyhjyyttään. Vedin kirjaimellisesti ensimmäiset vaatekaapista vastaan tulevat mukavat vaatteet päälle. Päälle päätyi leveälahkeiset trikoohousut, löysä collegepaita ja beige lentäjän takki. Ulkona tuuli mielettömän paljon ja Mr. Bear nappasi nämä kuvat alle puolessa minuutissa. Enempää kuvia ei herunut, koska nälkäisellä karhulla siinsi silmissä aamupala. 
Ihanaa kohta mäkin saan käsiini järjestelmäkameran ja kuvan laatu blogissa paranee. Kuulin nimittäin huhupuheita, että olisin saamassa lahjakorttia kamerakauppaan. Iiik ihanaa, sillä näissäkin kuvissa kuvanlaatu häiritsee itseäni. Näihin kuviin ei kyllä muutenkaan käytetty paljon aikaa, mutta halusin julkaista nämä, koska kiva näyttää blogissa rennompaakin tyyliä. Sellaista asua, mitä ei ole tarkalleen harkittu, mutta jossa viihdyn oikein hyvin. Tukkakin on kuvissa miten sattuu, mutta oikeasti ulkona tuuli niin paljon, että varmaan tiukalla ponnarillakin se olisi sojottanut joka suuntaan. Ja näytän näissä kuvissa mega lyhyeltä, mutta hei mähän oon mega lyhyt oikeastikin. Pitää muuten alkaa miettiä, miten tuota kuvaajaa voisi lahjoa vähän pidempään kameran takana viihtymään. 
takki – Zara
 collegepaita – Zara
trikoohousut – Gina tricot
kengät – ?
 
 
 
Meillä on epävirallinen tapa käydä viikonloppuisin aamupalalla yhdessä. Siitä on muodostunut kiva tapa aloittaa viikonloppu ja viettää aikaa yhdessä. Yleensä nimittäin aamupalalta suuntaamme omiin suunnitelmiimme, mutta silti on kiva päästä aloittamaan yhdessä päivä tällaisella pienellä luksuksella.
Tosiaan nää kuvat on otettu pari viikkoa (vai viikko) sitten ja lunta ei edelleenkään näy maassa. Ainakaan se ei ole pysynyt siellä, vaan sulanut aina sataessaan samantien pois. Missä lumi? Mä haluan valkoisen Joulun ja siihen on enää kaksi päivää!

4 kommenttia artikkeliin “RENTO ASU

  1. Kivan rento asu! 🙂 Mun mielestä on kiva, että näytät just myös rennompaa tyyliä! Kiva kuulla myös, että oot hankkimassa järkkäriä 🙂 Mä toivon myös niin paljon lunta jouluksi!

  2. Kiitos ja kiva kuulla. 🙂 Joo vihdoin ja viimein on kohta kamera omissa hyppysissä. Tätä onkin odotettu! 😀 🙂

    Ihanaa Joulua! :-* <3

Vastaa

Siirry sivun alkuun