SHORTSIT TALVELLA

Shortsien käyttö talvella jakaa varmasti monia mielipiteitä ja aluksia itsekin mielin sen jotenkin hassuksi. Bongasin kuitenkin nämä coolit nahkashortsit Mangosta Black fridayna ja ne oli pakko kiikuttaa kotiin. Oikeastaan sukkahousujen kanssa ne eivät juuri eroa hameen käytöstä vai mitä mieltä olette? No ovathan nämä shortsit mega lyhyet, mutta pitkän takin, paksujen sukkahousujen ja neuleen kanssa minulle ei tullut edes kylmä. Kovien pakkasten asu tämä ei tietenkää ole, mutta näin lämpötilan lähennellessä nollaa tällä asulla pärjäsi hyvin, vaikka olikin jalassa shortsit talvella. Toinen uusi muoti hairahdukseni on tämä veturin kuljettajan lakki. Taas tyylitaituri Kiviharju heräsi hieman perässä tähänkin villitykseen. Tätä heräämistä ennen oli kovasti vannottu, että ei koskaan. No nyt veturinkuljettajan hattu on ollut päässäni kuin liimattu.
 
 

 

Ja pitkästä aikaa asukuvia. Mulla on vaan ollut jotenkin sellainen kirjoitusmoodi päällä, että tekisi koko ajan mieli a) höpötellä niitä näitä tai b) ottaa kantaa, joka asiaan. Nyt laitan kuitenkin läppärin pois ja alan nauttia lauantai illasta. Piti julkaista tämä postaus jo aamulla, mutta se jäi pahasti kesken, kun tuli kiire töihin. Ihanaa viikonloppua!
 
Mitä mieltä olette voiko shortsit talvella jalassa olla vai onko shortsit vain kesän juttu? 

19 kommenttia artikkeliin “SHORTSIT TALVELLA

 1. Tosi makeet shortsit! Täytyy ehkä itsellekin hankkia samankaltaiset lyhyet pökät talvikäyttöön 😉

 2. Tosi tyylikäs asu! Mun mielestä shortsit toimii talvella ihan yhtä hyvin kuin hameetkin. Itse oon kans niitä sukkahousuihin ja villapaitoihin yhdistänyt, vaikka shortsit eivät ehkä yleisesti ole mun suosikkivaate. Tai ylipäätään suosin hameita ja mekkoja housuihin, joten siinä ehkä syy 🙈 Hyvältä kuitenkin näyttää munkin mielestä, tosi mageet shortsit!

 3. Kyllä toimii talvellaki! Itellä nahkashortsit juuri talvella sukkisten ja neuleiden kanssa:) kiva asu, mullaki toi veturihattu aina melkei päässä!:'D

 4. Todella magee look! Itse en osaisi yhdistää sukkiksia ja shortseja, mutta mun tekisi hirveesti mieli kokeilla! Ehkä yksi asia on se että ihmiset. Mä en yleensä välitä muiden mielipiteistä mutta tää Kuopio on paikkana vähän sellainen hmh..:D Saan paljon inspistä esim. sarjoista mutta ne on just sellaisia kokonaisuuksia missä ihmiset (suomalaiset) kattoo kieroon. Oon joskus pukeutunutkin erikoisiin ja voi vitsi mitä katseita siitä sai:D Oikeesti oon siis ihminen joka ei välitä mutta kyllä se välillä ketuttaa kun pitäis olevinaan pukeutumisellakin kuulua johonkin muottiin tai saat katseita perääsi. Menikö ohi aiheen taas?

  On muuten huikee hattu, itse en oo vieläkään lämmennyt nuille mutta muiden päähän ne istuu! Mä tuun aika usein joidenkin muotivillitysten kohdalla perästä päin ja sitten en löydä kyseistä vaatetta. Tällä hetkellä sellainen tiukka (ei ihan mini mutta lyhykäinen) nahkahame on kovassa etsinnöissä. Niitä kyllä löytyy mutta se on sellasta liian kiiltävää mun makuun, haluan sellasen mattasen!:D

  Oot Siiri ihana <3 huippua alkanutta viikkoa ja oottelen sun kantaa ottavia pousteja;)

 5. Mango ja H&M kannattaa käydä tsekkaa. H&M stä nimittäin blongasin tosi kivat, mutta ne jäi kauppaan, koska kovin monia talvishortseja en tarvitse. 😀

 6. Kiitos! Mäkin oon nyt lopullisesti lämmennyt tällä yhdistelmälle ja se tuo kivaa vaihteluvuutta talvipukeutumiseen. Mulle tulee aina kausia, kun käytän vain mekkoja tai housuja. Nyt on ollut hassusti shortikausi keskellä talvea. 😀

 7. Hahah veturihattu on tainnut kolahtaa moniin kovaa! 😀 Eikä niillä edes tule kylmä, jos ne osaa vain yhdistää oikein 🙂

 8. Voi kiitos ihana! <3

  Heti otan kantaa sun lauseeseen "ehkä yksi asia on se, että ihmiset". Nimittäin jep. Voi, että sain koulussakin kommenttia, miten sulla voi olla shortsit jalassa talvella. Ihmisiä kiinnostaa hirveästi toisten pukeutuminen. En tajua miksi, ei mulla ollut nahkashortseja yhdistettynä paitaan tekstillä "sunkin on pakko pitää, koska munkin"… 😀
  Ja voi, että kun menen rakkaalle mummalle tuonne Etelä Pohjanmaalle niin siellä sitten jaksetaankin tuijotella. Tavallaan ymmärrän, koska olen vieraalta paikkakunnalta niin on luonnollista katsoa, että kukas tuo on. Mutta vähänkin erilainen vaatetus kyllä triplaa tuijottelut ja hyvä, ettei paikalliset ajele ojiin, kun päät kääntyy ratissa..

  Sulle kans, ihana. <3 Kohta tuleekin postausta vähän tätä aihetta sivuuttaen.. 🙂

 9. Mun mielestä tuo asu on todella kiva! 🙂 Hyvin sopii shortsit talvellakin kun ne yhdistää oikein! <3

 10. Kiitos ihana<3 Oon samaa mieltä ja on ollut kiva kehitellä uusia asukokonaisuuksia tavallaan uuden vaatekappaleen ympärille 😀

 11. Esim. villakangasshortsit toimii talvella ihan siinä kuin hamekin. Erilaisia paksuja sukkahousuja voi yhdistellä mielensä mukaan, ja kelinkin mukaan tietysti. Itellä suosikkina (yhtenä sellaisena) yksiväriset shortsit ja palmikko tai rib-sukkahousut. Toimii!! Muitakin vaihtoehtoja olen kokeillut.

  Ihan noin mega lyhyitä shortseja en ole talvella pitänyt, mutta tosi hyvältä näyttää tuo kokonaisuus. Mun shortsit muutaman sentin pitempiä. Voi yhdistellä mielensä mukaan. Alle vaan paksut kuviosukkahousut ja nilkkurit tai saappaat jalkaan. Voi lisätä vaikka ylipolvarit sukkahousujen päälle, jos menee kelit kovin kylmäksi.

 12. Kuulostaa tosi kivalta yhdistelmältä. Itseltä puuttuu vielä ne täydelliset palmikkosukkahousut. 🙂

  Nuo mun shortsit on kyllä tosi lyhyet ja itsekin olisin ehkä toivonut, että ne olisivat hiukan pidemmät. Tykkään noista shortseista paljon, mutta apua eihän noita oikeastaan uskalla pitääkään ilman sukkahousuja, koska vilautus vaara on kyllä olemassa. 😀

 13. Kyllä palmikkosukkahousut sopii juuri shortsien kanssa hyvinkin. Mulla on useammanlaiset, kun on shortsejakin muutamat erilaiset niin helpompi yhdistellä. Tietysti joskus laitan ne paksut mustat sukkahousut shortsien seuraksi, helppo
  valinta. Mutta yleensä en yhdistä yksiväristä yksiväriseen, vaan jos on esim. shortseissa vähänkään kuviota, valitsen yksiväriset sukkahousut. Ja päinvastoin.
  Kesälläkin lyhyet shortsit mieluummin ohuiden sukkahousujen kanssa, kuin ilman. Peittää ne ohuimmatkin sukkahousut samalla vähän ihon epätasaisuuksia.

 14. Tuo kesä juttu on kyllä niin totta. Mulla varsinkin tulee helposti mustelmia yms niin sukkahousuilla ne saa helposti huijattua piiloon !

Vastaa

Siirry sivun alkuun