UUSIVUOSI

Hyvää Uutta Vuotta kaikki rakkaat blogin seurailijat! Hetkeksi hätkähdin, että oliko viimeisin kirjoitukseni blogiin joulun toivotukset ja nyt tulisi taas toivotuksia. Onneksi huomasin, että sentään yhden postauksen olen joulun ja uuden vuoden välissä saanut aikaiseksi. Täällä toivutaan selvästi joulu ähkystä tai tästä loppu vuodesta.
 
Tämä vuosi on tuntunut hurjan pitkältä ja samalla mennyt tosi nopeasti. Tämän vuoden aikana olen saanut paljon hyviä uusia ystäviä ja menettänyt yhden vanhan ja tärkeän sellaisen. Tänä vuonna kohtasin pelkoni monessakin asiassa ja huomasin, että selvisin niistä kaikista pelosta huolimatta. Tämä vuosi on ollut kuin pala toffeeta. Olen jauhanut ja jauhanut tuota toffeeta. Välillä olen meinannut tukehtua siihen, mutta nyt tuntuu, että sain vihdoin nielaistua sen. Vuosi on maistunut  makealta, mutta sitkeältä. Ehkä pala tuota toffeeta jatkaa hampaan kolossani vielä ensi vuodelle. Taitaa olla minusta itsestäni kiinni kaivanko toffeen jämät hammastikulla hampaan kolosta pois vai toivonko, että se hiljalleen sulaa hampaan kolosta pois. 
 
Kaikesta huolimatta tämä vuosi on ollut minulle tärkeä ja olen oppinut tästä vuodesta hurjan paljon. Olen oppinut itsestäni todella paljon ja hei sieltä koulustakin tarttui oppeja päähän! En ala nyt jaaritella sen enempää tästä vuodesta, vaan toivottelen teille kaikille ihan mahtavaa ja ihanaa uutta vuotta! Ja haluaisin kiittää teitä kaikkia, jotka luette mun raapustuksia ja pistää kommenttia. Ootte ihania. <3

4 kommenttia artikkeliin “UUSIVUOSI

  1. Hyvää uutta vuotta! Vähän jäi kutkuttaa että mitä sun vuosi sisälsi, mutta ehkä sä kerrot siitä myöhemmin.

  2. Ihanaa uutta vuotta Siiri! Kiitos sinulle kun pidät yllä niin mielenkiintoista blogia;) Mulla on aina ollut se tunne että vaikka uusi vuosi alkaakin, vanha jää jollain tasolla sinne hampaan koloon. No se on elämää, yksi vuosi minkä oon elänyt joten eihän sitä pidäkään heittää peränurkkaan vaikka uusi vuosi alkoikin;) Niin ja olisi kiva kuulla mitä sun vuosi sisälsi, kooste vuodestasi olis hauska lukea <3

  3. Hyvää uutta vuotta! 🙂 Myöhemmin palaan vuoteeni. Juuri nyt aloitan kirjoittamaan postausta, katsotaan mitä syntyy. 🙂

  4. Ihanaa uutta vuotta Kata! <3 Nimenomaan ja ihan oikea ajattelutapa! 🙂 Joo jonkun näköistä mitä tänä vuonna tapahtui postausta teen, vuosi on ollut itselle tosi monimutkikas ja vähän pelottaa, mitä tuosta postauksesta syntyy…

Vastaa

Siirry sivun alkuun