ÄLÄ KÄVELE ONNESI OHI

 
Tämä vuosi on lähtenyt rullaamaan erinomaisesti eteenpäin. Olen kokenut itseni tosi onnelliseksi. Vuosi vaihtui ja on tuntunut kevyeltä. Voiko oikeasti vuoden vaihtuminen vaikuttaa näin paljon? Loppu peleissähän se on, vain päivän vaihtuminen. Isompi on muutos on mielestäni kesän ja syksyn vaihtumisella, silloin maisemakin muuttuu. Onko vuoden vaihtumisessa jotain taikaa, vai olenko vain itse alkanut kiinnittämään huomioita, vain onnellisiin tapahtumiin. Aloin miettimään mistä asioista itse olen onnellinen juuri nyt. Minusta on hyvä sanonta, ettei pidä kävellä oman onnensa ohi. Moni ajattelee tuon sanonnan, että kävellään jonkun  suuremman onnellisen tapahtuman tai ihmissuhteen ohi, koska ei osata arvostaa sitä sillä hetkellä tarpeeksi. Minusta oman onnen ohi voi kävellä ihan, koska vain. Eikä sen onnen tarvitse pulputa mistään suuremmasta asiasta. Arjen keskellä usein suoritetaan sitä arkea eteenpäin. Herätys, aamupala, koulu/työ, ruoka, sali, ruoka ja kotiin. Kotona telkkari päälle tai kirja auki ja nukkumaan. Seuraavana päivänä sama kuvio ja odotetaan viikonloppua. Minäkin harrastan tuota, mutta olen aina karsastanut ajatusta, että ”eläisin vain viikonloppuisin”, joten pyrin myös nauttimaan arjesta! Löytämään arjesta onnen hetkiä. Minulle onni syntyy aika pienistä asioista. En halua kävellä onneni. Älä kävele sinäkään onnesi ohitse. 
 
Minä tunnen oloni onnelliseksi ja onnekkaaksi tällä hetkellä, koska…
 
Mr. Bear herättää minut joka aamu ennen, kuin hän lähtee töihin

Saan nukkua pidempään, koska uudessa koulun lukujärjestyksessäni ei ole yhtään kahdeksan tai yhdeksän aamua. 

Saan viettää pitkiä aamuja, sillä oikeasti en nuku pidempään, vaan heräilen kuuden seitsemän aikaan ja aloitan aamuni omalla ajalla.  

Vihdoin  on satanu lunta ja maisema on muuttunut valkoiseksi myös pääkaupunkiseudulla
 
 
 
 

Voin lähteä extempore ystävän kanssa kahvittelemaan tai iltalenkille

Kaapissa on vielä laatikollinen Pandan juhlapöydän konvehteja

On ystävä, joka suostuu napsimaan minusta kuvia keskellä lumimyrskyä
 
Minulla on fiilis, että ensi kesästä tulee mahtava
 
Ennen kesää on paljon mahtavia juttuja ja hyviä hetkiä edessä
 
Olen selättänyt ennen Joulua vaivanneen väsyneen olotilan
 
Löysin kauniin ja sievän alusvaatesetin Lindexiltä
 
 
 
Olen oppinut hyväksymään omat heikkouteni
 
Olen löytänyt selkeämmin omat vahvuuteni
 
Olen löytänyt tasapainon syömiseen
 
Koen oloni hyvinvoivaksi
 
Oloni turvallinen ja rakastetuksi

Elän ihanaa aikaa, jossa kaikki ovet ovat avoinna
Mitkä pienet tai suuret asiat tekevät sinut tällä hetkellä onnelliseksi? Ihanaa tiistaita <3

10 kommenttia artikkeliin “ÄLÄ KÄVELE ONNESI OHI

 1. Kiva tunnelma kuvissa. Mistä toi takki on? Aivan törkeän magee! : )

 2. Pitää olla onnellinen pienistä asioista, mutta se on varmasti helppoa, kun olet töissä, hyvä kroppainen, ystäviä ja parisuhde. Pystyy nauttimaan teekupista ja ottamaan kuvan Ig:n. Toista se on jos ei ole töitä. Silloin kaikki asiat ovat pieniä ja ei niistä pysty nauttia!

 3. Ihanat kuvat! <3 Mä niin tiedän ton tunteen, kun meinaa kävellä onnen ohi, onneks tajusin kääntyä takaisin ja sain sen vielä kiinni! 🙂 Hassua, kun sielä ei oo ollut lunta, kun meillä on melkein 40 cm! :O

 4. Oot oikeessa, ei pidä elää vaan viikonloppuisin. Ei pidä elää viikkoa ns. pakosti ja odottaa vain sitä viikonloppua, vaan pitää muistaa nauttia myös arjesta ja sen ihanista hetkistä. Mä nyt en sinänsä onneksi joudu tuohon kierteeseen koska oon töissä aina viikonloppuisin – ellen toisin toivo ja sekin onnistuuko se vapaatoive vielä.
  Saatan joskus kyllä havahtua että odotan tiettyä hetkeä ja muut päivät vierähtää ohi. Elämä on sinänsä lyhyt, joten pitäisi muistaa nauttia ihan joka hetkestä, joka päivästä ym. Vaikka välillä joo myönnän että itse en muista/pysty kun arki on suht. tasaista, vaikka mulla onkin epäsäännöllisesti töitä ja niitä voi olla ihan minä päivänä viikossa tahansa.

  Sekava kommentti, sori! Oon varmaan jo vähän väsynyt:')

 5. Oon ostanut sen käytettynä, mutta se on Saga Furssin eli vieläpä kotimainen. Kiitos kommentistasi! 🙂

 6. Tää on vähän ikävänsävyinen kommentti, joka huokuu sitä, että minä en saisi olla onnellinen, koska jollakin ei ole töitä. Tässä postauksessa nostin omia syitä miksi minä olen onnellinen. Silti neuvon työtöntäkin osaamaan arvostamaan elämän pieniä asioita, jotka tekevät onnelliseksi. Aina voi miettiä, että jollakin toisella menee paremmin, joten olisi hyvä keskittyä vaan omaan elämään. : )

 7. Kiitos Terhi!<3 Hyvä, että sait. Mäkin oon meinannut joskus keskittyä hassuihin juttuihin ja välillä unohtanut sen tärkeän ja onnen. <3 Täällä satoi lunta vasta viime viikolla, mutta joo se on kieltämättä hassua. Kurikassakin oli lunta 40cm. Täällä oli myös, mutta se suli eilen pois… 😀

 8. Oon niin onnellinen, että oon löytänyt mun arjet uudestaan! Nautin kuitenkin perus arjesta tosi paljon ja pienillä jutuilla oon saanut siihen kaikkea kivaa niinkuin viikonloppuihin. 🙂
  Elämä menee kyllä tosi nopeasti. Sentakia yritän nauttia siitä koko ajan ja kääntää negatiiviset asiatkin sellaisiksi, että löydän niistä jotain positiivista. 🙂

  Kiitos takin olen ostanut käytettynä ja se on Saga Fursin. 🙂 Vähän sekava vastaus. Vielä unihiekat silmissä ..:D

 9. itsekin helposti eli viikonlopulle tai seuraavalle ulkomaan reissulle, mutta viime vuonna ja tänä vuonna yritn juuri elää hetkessä ja nauttia niistä arjen hyvistä hetkistä 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun