HUULTENTÄYTTÖ SUSANNA HANHINEVALLA

 
 
Olin jo pitkään miettinyt huulten täyttöä. Mietin uskallanko vai enkö uskalla? Tuleeko huuliin pahkuroita? Jääkö huuliin pistojälkiä. Kuinka paljon huultentäyttö sattuu? Millaista täyteainetta huuliin laitetaan? Millainen on lopputulos? Pidänkö muhkeammasta lopputuloksesta ja saanko kauniit huulet? Googlettelin pitkään erilaisia kokemuksia huulten täytöstä ennen, kuin uskaltauduin varaamaan itselleni aikaa. Internetin syövereistähän paljastui vaikka ja mitä. Google on kiva kaveri eikö? Kaikki varmasti tietävät sen fiiliksen, kun yrittää googlata, vaikka oman vähän pitkittyneemmän flunssan oireita ja syytä. Google antaa vastaukseksi kaikkea muuta, kuin flunssan oireita. Loppujen lopuksi pelottelet itseäsi jonkin sortin kurkkusyövällä. Mutta mitä se google kertoili minulle huulten täytöstä?  Jollekin oli tullut muhkuroita huuliin. Toisen huultentäyttö aine oli huvennut huulista muutamissa viikoissa. Yksi oli saanut väärennettyä ainetta huuliin ja lopulta tuo aine oli pitänyt kirurgisesti poistaa. Varmasti moni teistäkin on törmännyt kaikenlaisiin ”huulikohuihin”.
 
Google tosiaankin paljasti kaikenlaista ja hetkellisesti jo hautasinkin ajatukseni huultentäytöstä. Muhkeammat huulet kuitenkin kummittelivat mielessäni. Huultentäyttö on tänä päivänä yleistymässä hurjaa vauhtia. Hollywoodissa punaisen maton kaunottarista varmasti useampikin on tarttunut tuohon ehostus keinoon. Voihan niitä kauniita, muhkeita ja luonnollisen näköisiä huulia bongata Suomestakin! Niinpä minä fiksuna tyttönä laskin päässäni, että jos valitsen alan ammattilaisen ja hyvää palautetta saaneen tekijän olisivat pelkoni pahkuroista ja jämähtäneistä aineista turhat. Halusin tekijän, jonka työn jälkeä olen nähnyt aikaisemmin. Halusin alan ammattilaisen ja siistin paikan, jonne mennä. Huulten ulkonäkö ja lopputulos olivat tietysti tärkein asia mielessäni, mutta myös yhtä lailla turvallisuus.  Enhän ikinä ennen ensimmäistä huultentäyttöä olisi voinut tietää jos olisin ollut vaikkapa allerginen täyteaineelle. 
 
 
 
Pitkän harkinnan ja itse pohdiskelun jälkeen päätin ottaa yhteyttä Susanna Hanhinevaan. Valitsin Susanna Hanhinevan, koska olin nähnyt aikaisemmin hänen töitään tunnettujen vloggaajien videoilla ja olin kuullut hänestä paljon positiivista palautetta. Jos muuten harkitset huulten täyttöä suosittelen katsomaan noita Youtube videoita, missä Susanna Hanhineva itse esiintyy, koska videoissa avataan monia huulten täyttöön liittyviä kysymyksiä, jotka askarruttivat minuakin. 
 
Tartuin puhelimeen ja soitin Susanna Hanhinevan Esteettiselle klinikalle. Ilokseni Susanna vastasi puhelimeen itse ja sain kysellä heti ennen ajan varaamista kysymyksiä itse toimeenpiteestä. Puhelun jälkeen minulle jäi todella positiivinen ja varma olo, että olisin menossa oikeaan paikkaan huulten muotoiluun. Minua nimittäin jännitti jo pelkkä puhelu tulevasta toimeenpiteestä. Olin miettinyt huulten täyttöä jo niin pitkään ja halusin olla varma, että lopputuloksesta tulisi hyvä. Puhelun jälkeen minulle jäi mukava fiilis ja oikeastaan jännitys laski. Tuli olo, että olin menossa alan ammattilaiselle, joka tietää mitä tekee. 
 
Esteettinen Klinikka Susanna Hanhineva sijaitsee Helsingin Töölössä aivan vanhojen kotinurkkieni lähellä. Heillä on myös toimipisteitä Oulussa ja Tampereella. Perillä minua odotti kaunis, avara ja vaalea vastaanotto. Ensivaikutelmalla on minulle tälläisissä asioissa suuri merkitys, koska ensivaikutelma kielii minusta paikan hyvästä hygieenitasosta ja ammattimaisuudesta. Olin ajatellut, että jännitys, joka oli minulla varatessani aikaa Susannalle ja, (tuo sama jännitys, joka myös katosi yhteisen keskustelumme jälkeen) olisi viimeistään tässä vaiheessa palannut. Nimittäin voin rehellisesti tunnustaa, että olen juuri se henkilö, joka kammoaa neuloja ja pyörtyilee jo pelkässä verikokeessa. Oloni oli kuitenkin erittäin luottava ja innostunut. Susanna otti minut iloisesti ja rennosti vastaan. Mikä oli mukavaa, koska pystyin itsekin olla rento ja minua ei alkanut jännittämään missään vaiheessa.
 
Ennen huulten täyttöä keskustelimme perusteellisesti erilaisista huulten muotuilu aineista. Olin yllättänyt kuinka moni  sellainen asia nousi esiin, mitä en ollut edes ajatellut, vaikka olin tehnyt laajaa omaa taustatutkimusta aiheesta.
 
Kävimme läpi perusteellisesti käytännön asioita mitä jokaisen, joka on huultentäyttöön menossa (oli paikka sitten minä hyvänsä) tulisi huomioida. Esimerkiksi asiakkaan tulisi aina nähdä, kun huultentäytön laittaja avaa avaamattoman ainepaketin. Tällä voi varmistaa, että paketti on varmasti avaamaton ja juuri sitä ainetta, mistä on asiakkaan ja hoitajan välillä keskusteltu. Valitettavasti nimittäin, jopa täällä meillä koti Suomessa väärennettyjä huultentäyttöaineita ja kaikenlaisia tekijöitä on paljon liikkeellä. On tietysti tärkeä varmistaa, että täyteaineenlaittajalla on laittoon tarvittava koulutus. Huultentäytön laittajalla olisi hyvä olla sairaanhoitajan tai lääkärin koulutus. Miksi tämä on erittäin tärkeää ja mitä en itse edes ollut tullut ajatelleeksi on, että laittajalla tulisi olla myös kyky poistaa kyseinen aine. Tämä on erittäin tärkeää, koska enhän minäkään voinut tietää, jos olisin ollut esimerkiksi allerginen laitettavalle aineelle. Sen takia on äärinmäisen tärkeää, että laittajalla on koulutus takana, jotta hän osaa toimia oikein, jos aine pitää poistaa huulista. On tärkeä myös huomata, että vain alan ammattilainen voi myös saada toiminnalleen vakuutukset.
 
Keskustelumme jälkeen asetuin hoitopöydälle makaamaan ja huulten täyttö aloitettiin. Susanna kertoi koko ajan mitä oli tekemässä ja mitä seuraavaksi tapahtuisi. Tämä on ainakin itselleni tärkeää ja se teki oloni rennoksi, kun sitten Susanna alkoi töihin ja pistämään huuliani. Huulten laitto tuntui pieniltä pistoksilta aina siellä täällä mistä kohtaa neula pisti. Olin odottanut huultentäytöltä suurta kipua ja olin varma, että helposti vuotavat silmäni olisivat vuotaneet. Silmäni eivät vuotaneet tippakaan ja laitto ei tuntunut yhtään kivuliaalta. Oikeastaan ei oikein miltään, mitä nyt välillä pieniä neulan pistoja lukuunottamatta. Olin yllättynyt, kuinka kivuton kokemus oikeastaan olo ja, kuinka nopeasti koko pistäminen tapahtui. Pistämisen välissä Susanna hieroi huuliani. Tämä hierominen ja painelu on erittäin tärkeää, jotta aine saadaan huuliin tasaisesti ja juuri niitä muhkuroita ei syntyisi. Välillä sain katsoa itse peilistä miltä huuleni näyttivät ja sitten jatkettiin täyttämistä.
 

Huulet ennen muotoilua

 
 
Minulle laitettiin Juvéderm merkkistä hyaluronihappo ainetta. Hyalurinihappo on sokerimolekyyli ja hyalurinihappoa on luontaisesti omissa kudoksissamme. Juvéderm aine itsestään sisältää puuduttavia ainesosia. Aine siis itse puuduttaa huulia ja tämän takia huultentäyttöni olikin niin kivuton. Aineen laitoin jälkeen sain kylmän ”levyn” suuhuni, joka tuntui miellyttävältä ja laski huulten laitosta johtuvaa turvotusta. Viileä tuntui miellyttävältä huulia vasten ja huulet eivät tuntuneet laiton jälkeen aroilta. Sitten sain katsoa peilistä loppu tuloksen. Susanna varoitteli, että huulet ovat aluksi turvonneet ja, että lopullisen tuloksen näkisi noin viikon jälkeen.  Sain selvät kotihoito ohjeet ja minun tuli laitoin jälkeen vältellä seuraavat kaksi tuntia syömistä ja juomista. Laitoin jälkeen huulille ei voi laittaa huulipunaa, kiiltoa tai edes huulirasvaa tule levittää huulten laitoin jälkeen, koska pistoreikien kautta voi päästä bakteereja.
 
Seuraavana aamuna huulet olivat hieman jäykän tuntuiset ja hieman turvonneet, mutta tästäkin Susanna oli varoittanut minua ja kertonut sen kuuluvan asiaan. Huulet silti tuntuivat ihan normaaleilta. Muutama mustelma oli noussut mitä osasinkin odottaa, koska olen erityisen herkkä muutenkin samaan mustelmia. Olin odottanut suuria mustelmia, mutta mustelmani olivat pienet ja  huomaamattomat. Kävin ottamassa huulet päivää ennen, kuin lähdin Kurikkaan. En ollut kertonut huulien muotoilusta mummalle ja en ole kertonut siitä vieläkään. Mumma ei siis huomannut noita  pieniä laitoin jälkiä tai koko laittoa, vaikka en käyttänyt siellä ollessani juurikaan meikkiä muutenkaan. Pelko siitä, että huulten täytön jälkeen ei voisi seuraavana päivänä mennä kouluun tai töihin on turha. Uskonkin, että valitsemalla alan ammattilaisen hän osaa tehdä mahdollisimman tarkkaa ja huolellista työtä, jolloin pistojäljet ja mahdolliset mustelmat ovat mahdollisimman huomaamattomat. Monille ei edes laitosta tule mustelmia! 
 
 
 
Nyt huulten muotoilusta on kulunut noin kaksi viikkoa ja olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen! Halusin huulten muotoilulla volyymia huuliin ja korjata huulieni epäsymmetrisyyttä.  Sain juuri haluamani lopputuloksen: huuleni saivat lisää volyymia ja ne ovat muodoltaan symmetriset. Ennen muotoilua huulissani oli aika syviä poimuja ja nyt ne ovat paljon sileämmän näköiset. Olen viihtynyt ilman huulimeikkiäkin, koska pidän huulteni tasaisuudesta. Huulet tuntuvat ja näyttävät ihan omilta. Kerroin toimenpiteestä vain lähimmille ystävilleni ja kaikki ovat ihastelleet muhkeampia huuliani, jotka näyttävät kuitenkin todella luonnolliselta. Ne kenelle en ole kertonut eivät ole huomanneet muutosta ja se onkin ollut tärkeää minulle. Minä huomaan muutoksen ja minusta huuleni ovat kauniit. Minä en myöskään ole löytänyt huulistani ainuttakaan pistojälkeä, vaikka olen niitä etsimällä etsinyt. 
 
Erityisen tyytyväinen olen kuitenkin siihen ja kuka mahdollisti unelma pusuhuuleni oli, että kaiken jahkailun jälkeen varasin ajan Susanna Hanhinevalle. Hän teki loistavaa työtä ja tulen varmasti jatkossakin käyttämään hänen palveluitaan. Minulle jäi asiakkaana olo, että olin osaavissa käsissä.  Minua kohdeltiin ihmisenä! 
Tiedättekö sen fiiliksen, kun on ostanut jonkun tuotteen tai käynyt, vaikkapa kampaajalla, kun myyjästä tai palvelun tarjoasta huokuu sellainen ”tämä on vaan mun työ ja rahat pois” asenne. Lähtiessäni Esteettiseltä klinikalta minulle jäi turvallinen olo ja se on minulle erityisen tärkeää. Sain huulten muotoilulla huuliin kaipaamani volyymia ja symmetrisyyttä. Juvéderm aineen vaikutus on yksilöllistä, mutta sen kestoksi luvataan kuudesta kuukaudesta jopa yhdeksän kuukautta. Aineen keston vaikutus on kuitenkin kaikilla yksilöllistä. Tulen varmasti myöhemmin uusimaan huulten täytön, koska rakastan näitä näyttävämpiä huulia. 
 
Jos joku siellä ruudun toisella puolella on samanlainen jahkailija, kuin minä ja on haaveillut huulten täytöstä niin suosittelen varaamaan ajan Susannalle. Voin lämpimästi suositella häntä ja hänen käden jälkeään.  
 

Postaus toteutettu yhteistyössä Susanna Hanhinevan kanssa.

 
 
 
 
 
 
 
Susanna Hanhinevalle voit varata ajan heidän kotisivuiltaan
Kotisivuilta löytyvät tarkemmat hinta- ja sijantitiedot.

25 kommenttia artikkeliin “HUULTENTÄYTTÖ SUSANNA HANHINEVALLA

 1. Upeat huulet ja tosi mielenkiintoinen postaus. Olen itse arponut huulten täyttöä tosi pitkään!
  – Enni

 2. Voitko postailla myöhemmin lisää kuvia huulistasi? Musta sulla oli ennen täyttöä jo siunattu upeilla huulilla, mutta kyllä tuo täyttö vaan korostaa niitä entistä enemmän. Hyvä loppu tulos. Hyvä, että meni ammattilaiselle. Olen kuullut myös, että kaikenlaisia tekijöitä on ikävä kyllä liikkeellä..

 3. Taas yksi huono roolimalli lisää teineille… Sun huulet oli paremmat ennen

 4. Seksikkäät pusuhuulet! Mitä Mr. Bear reagoi ja antoiko hän luvan?

 5. Itse en suoraan sanottuna pidä yhtään näistä naaman täyttöjutuista, enkä sen vuoksi varmaan ikinä oo kommentoinut ainoaankaan siitä käsittelevään postaukseen mitään. 😀

  Toki itselläkin on hieman epäsymmetriset huulet ja se häiritsee esim huulipunaa laittaessa, koska se täytyy itse siitä tasoittaa ja se on välillä himpun verran hankalaa. Siitä huolimatta en oo kyllä koskaan edes harkinnut (lisäksi on neulakammo, joten se varmistaa sen etten tule täytettä laittamaan mihinkään). 😀

  Sulla oli kyllä upeat huulet ennestäänkin, mutta myönnän että hyviltä ne näyttää täytönkin jälkeen! Korostaa kieltämättä todella hyvin.

 6. Muakin kiinnostais tietää miten Mr.bear reagoi asiaan? Ja oletko ollut itse tyytyväinen lopputulokseen ja oliko kivun arvoista. : )

 7. Ihana kaunis Siiri älä ala pilaamaan itseäsi ja huuliasi. Monet kaunistuvat kyllä tuollaisten
  Operaatioiden avulla, mutta sinä kuulut juuri niihin onnellisiin, jotka eivät todellakaan tarvitse mitään huulitäytettä. Huulesi näyttävät täydellisiltä ennen täyttöä ja kasvosi muutenkin. Sulla on luonnostaan huulet täynnä volyymia!
  Saara

 8. Hei olipa kiva lukea postaus juuri Susanna Hanhinevasta, koska olen miettinyt jo pitkään pieniä kauneusoperaatioita. Itsekin olen jarrutellut ajan varausta, koska netti tosiaankin on pullollaan, vaikka ja mitä. Asiallinen ja kattava postaus.
  Ehkä sitä voisi uuden vuoden kunniaksi käydä muutamat rypyt siloittamassa kasvoilta! 😀

 9. Kaunis lopputulos. Juuri korostit huultentäytöllä huulia ilman, että lopputulos olisi ollu kovinkaan suuri. Ei näytä ankkahuulilta. Mikä tuntuu olevan ihmisten suosikki kommentti huulten täytöstä.

 10. Sun jutut on ristiriidassa. Ensin olet hoitamassa mummaa ja vaikutat tosi maanläheiseltä ja sitten käyt ottamassa botoxia huuliin. XD

 11. Yhdyn tähän ei näytä yhtään ankkahuulilta! Tosi kaunis lopputulos! 🙂

 12. Kiitos paljon! Kannattaa soittaa Susannalle ja jos sinulle on kysymyksiä hän vastaa niihin mielellään. Kerranhan tässä vaan eletään! 😀

 13. Hei kiitos kommentista. Ihan varmasti tulen postailemaan niistä myöhemmin lisää. 🙂 Kyllä kaikenlaisia tekijöitä juuri on liikkeellä. Susanna Hanhineva on ehdottomasti alansa ammattilainen! 🙂

 14. Saan tehdä omiin kasvoihini haluamiani muutoksia. Kenenkään ei tarvitse ottaa mallia minusta, mutta kiitos kommentistasi!

 15. Kiitos! 😀 Hei eihän mun pidä omien huulien muutokseen mieheltä lupaa kysyä. Varsinkin kun maksoin koko huvin itse! 😀

 16. Hei arvostan, kun nyt kuitenkin kommentoit! Ymmärrän mielipiteesi todella hyvin. Itselle vaan tuo oli tärkeä asia niin päätin olla rohkea ja kokeilla. Itse olen tyytyväinen lopputulokseen ja siihen, että uskalsin mennä piikille. Itselläkin nimittäin neulakammo ja oikeasti huimaa tuo verinäytteen otto jo todella paljon! Tämä oli kuitenkin jopa mukavempaa, kuin verikoe. 😀

  Kiitos ja oli tosi kiva, kun kommentoit tähän, koska tämä postaus niin jakaa ihmisten mielipiteitä. :)<3

 17. Voisin ehkä kirjoitella asiasta oman postauksen, koska monia tuntuu kiinnostavan sama asia. 🙂
  Olen ollut ja tulen uusimaan toimenpiteen myöhemmin! 🙂

 18. Hmm eikö ihminen voi olla samaan aikaan maanläheinen mutta toisissa asioissa pinnallinen ? : )

 19. Sinun lookkisi muuttuu koko ajan huorahtavampaan lookkiin. Huorat ottaa huulitäytettä

 20. No nythän anonyymi vitsin murjas 😀 Nykypäivänä nainen voi muokata itseään ihan itseään varten. Voisitko määritellä millainen on "huorahtava lookki"?

 21. Sulla on mun mielestä ollut tosi kauniit huulet jo aikaisemminkin, mutta myös nytkin näyttää hyvältä! 🙂 Mun mielestä tuossa asiassa ei kuitenkaan kannata mennä äärimmäisyyksiin kuten monesti näkee niitä keillä sitä täytettä on oikeesti jo liikaa :/ Toki jos se on heidän mielestään kauniin näköistä niin turhaa muiden on arvostella.. Mutta tajusit varmaan mitä tarkotit 🙂 Mä en oo koskaan mun elämässäni miettinyt mitään kauneusleikkauksia tai operaatioita, mutta mulle tuo on vähä sama asia kuin joku menee ottamaan tatuoinnin tai muuta. Jokaisen oma keho ja kasvot, tekee mitä haluaa ja jokaisella voi olla se oma mielipide, mutta pääasia että itse on tyytyväinen <3

 22. Kiitos ihana<3 Ihan oikeassa oot, vaikka myöskin oon samalla sitä mieltä, että jos joku haluaa otsansa vaikka täyteen pistellä botoxia niin, että silmät juuri vaan liikuu niin antaa mennä. 😀 Onneksi Suomessa kuitenkin juuri alan ammattialaiset nopeasti reagoivat jos potilas on menossa äärinmäisyyksiin! 🙂

  Etkä sä tarvi, oot super kaunis nainen <3<3

Vastaa

Siirry sivun alkuun