LUMENE CC TÄYDELLINEN MEIKKIVOIDE

Vielä mun koko 24 vuoden ikään en ollut löytänyt sitä oikeaa ja täydellistä meikkivoidetta. Tai oikeastaan enää en voi sanoa näin, mutta vielä muutama viikko sitten olisin voinut. Minulla on ollut ihan kelpo meikkivoiteita, mutta mikään niistä ei ole säväyttänyt. Nyt olen vihdoin löytänyt sen täydellisen meikkivoiteen juuri minulle. Hassua, että edes olen kokenut tyytymättömyyttä meikkivoiteen osalta elämässäni, sillä en tunnustaudu juurikaan meikkihifistelijäksi ja omaan aika helpon ja kivan ihon. Helpolla ja kivalla iholla tarkoitan sitä, että meikkivoiteelta en vaadi juurikaan paljon. Ihoni on luonnostaan suhteellisen tasainen ja hyväkuntoinen. Eikä se tarvi paljoakaan kikkailuja. Kiiressä saataan sutia iholleni vain irtopuuteria ja sipaista peitevoidetta  silmien alle. 

 
Muutama vuosi sitten olin innokkaampi kosmetiikkakuluttaja ja ostin surutta kalliimpiakin meikkivoiteita sen kummemmin rahan menoa miettimättä. On tullut kokeiltua niin Dioria, Lancomea, Armania ja Mac:in meikkivoiteita. Ihan hyviä meikkivoiteita nekin olivat, mutta en ikinä kokenut mitään ”Wow” efektiä. Niinpä vaihdoin aina merkistä toiseen ja odotin, että seuraava putelli olisi se oikea.
 
Kahdenkymmenen kahden vuoden iässä saituruus kuitenkin iski ja aloinkin kokeilemaan markettikosmetiikan meikkivoiteita. Mietin miksi maksaa meikkivoiteesta maltaita, jos niiden markettien siskot ajavat saman asian? Kokeilin erilaisia edullisempia meikkivoiteita ja totesin, että ne toivat iholleni ihan saman lopputuloksen. Pitkään käytin Lorealin True Match meikkivoidetta. Se olikin ihan kelpo kapistus, mutta niinkuin sanotaan kaikkeen kyllästyy ja kesällä palasin ”vanhoihin kaavoihin” ja ostin Clarinssin meikkivoiteen. Tuo meikkivoide oli samettista ihollani, juuri oikean sävyinen ja pysyi kauniina kasvoilla koko päivän! Luulin jo löytäväni sen oikean, mutta ei. Tuo meikkivoide itsestään oli ihanaa ja itse meikkivoiteesta en löydä mitään pahaa sanottavaa, mutta pakkauksesta kyllä.

 

Clarinssin meikkivoiteen pumppupullo nimitäin falskasi ja pahasti. Joka kerta, kun kannoin meikkivoidetta meikkipussissani niin meikkivoidepullon avatestani karu totuus paljastui. Meikkivoidetta oli vuotanut ympäri pulloa. Meikkivoidetta ei ikinä tarvinnut pumpata pullosta, kun sitä oli jo valmiiksi ympäri pulloa, vaatteilla ja vessan lavuaarissa. Varmasti kyseessä oli joku maanantai kappale, mutta sen kerran, kun meikkivoiteesta maksaa melkein 50€ niin kyllä se vähän kismittää. Meikkivoide myös loppui tuon falskaamisen takia ennätys nopeasti ja onneksi vanha meikkivoide kaapista pelasti. 
 
Kun nuo vanhat meikkivoiteen jämätkin loppuivat oli aika alkaa etsiä uutta meikkivoidetta. En tiedä miksi edes päädyin Lumenen pisteelle, mutta jokin minua veti sinne ja myyjä selvästi huomasi neidon hädässä, koska riensi heti palvelemaan minua. Kerroin myyjälle mitä halusin. Kevyen meikkivoiteen, joka kuitenkin peittää ja tasoittaa joskus punoittavaa ihoani. Hän istutti minut penkkiin ja sipaisi iholleni Lumenen CC voidetta. Sävy näytti olevan oikea ja marssin meikkivoiteen kanssa kassalle sen suurempia miettimättä. En tiennyt vielä silloin kuinka helmeksi Lumenen CC eli color correcting meikkivoide osoittautuisi. 
 
Nyt olen nimittäin täysin rakastunut ja olen vihdoin löytänyt sen täydellisen meikkivoiteen. Olen löytänyt sen oikean. Rakastan Lumenen CC voiteen juoksevaa koostumusta, jota on helppo levittää sormin kasvoille. Minulla ennen jopa päivittäisessä käytössä ollut Beauty Blender on jäänyt kaappiin pölyttymään, koska meikkivoidetta on niin helppo levittää suoraan kasvoille kauniin  ja tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Meikkivoide on ihanan kevyt ja, vaikka sitä kerrostaisikin peittävämmän lopputuloksen saamiseksi se tuntuu iholla kuin kasvoille tarkoitetulta seerumilta. Meikkivoide pysyy kauniina koko päivän  näyttäen  luonnolliselta, mutta huolitellulta.  Se myös auttaa peittämään  ihon punaisuutta, johon minunkin ihollani on välillä taipumusta.

 

Mikä parasta Lumenen CC meikkivoiteen hinta ei päätä huimaa. Lisäksi meikkivoide on pakattu tuubiin, josta sitä on helppo annostella! Pisaraakaan ei siis mene hukkaan. Ja onpa kiva ajatus, että samalla tuen kotimaista yritystä tällä omalla pienellä valinnallani. 

Minun täydellinen meikkivoiteeni on Lumenen CC meikkivoide. Mikä on sinun?

13 kommenttia artikkeliin “LUMENE CC TÄYDELLINEN MEIKKIVOIDE

 1. Ihan mahtavia kuvia. Kuvaavat jotenkin niin hyvin suomalaista luontoa. näistä kuvistaa huokuu puhtaus, raikkaus ja luonnollisuus!

 2. Mukava, että välillä kosmetiikka aiheisia postauksia! Vaikka sun mielipidepostauksien takia tätä blogia tulee seurattua. Oli myös mukavaa lukea kokemuksiasi muista tuotteista. Ei sillä hinnalla tosiaankaan ole merkitystä. Usein kalliimmissa tuotteissa purkki ja brändi maksavat ja tuote sama, kuin edullisemmissa. : )

 3. Mä en meikkivoidetta käytä, kuten ehkä muistat kun tästä blogini puolella puhuttiin:) Varmaan ehkä just siks etten koskaan löytänyt sitä täydellistä. Onneksi omaan melko tasaisen ihon, en nyt ihan mutta suht hyvän. Clarinssin peitevoide on taas ihan täydellistä ja se korvaa mun meikkivoiteen tai jotain hhha. En siis koko naamaa vuoraa sillä mut u know…:D se kun on nyt loppu, pitäisi pärjätä hetki Lumenen ihan kököllä peitevoiteella, jotta pääsisin Clarinssin ostamaan:D Hauska muuten lukea blogistasi myös meikkijuttuja, lisää näitä kiitos!

 4. Hienoja kuvia ja kiva kirjoitus! Tätä täytyy itsekin testata, koska oon nyt vaalea ihollani kuin sinä ja välillä vaikea löytää tarpeeksi vaaleaa meikkivoidettta. Mikä sävy sinulle on?

 5. Oon kuullut tuosta meikkivoiteesta paljon hyvää ja ajattelinkin kokeilla tuota seuraavaksi 🙂 Missä kävit ostamassa kun pääsit samalla testaamaankin, Sokoksella? 😀 Olisi kiva jos myyjä auttaisi valitsemaan oikean sävyn. Kiva kun kirjottelit tuosta meikkivoiteesta, toivotaan että mullekki sopisi se 🙂

 6. Nyt tuli niin hyvä tuote vastaan, että oli pakko vinkata siitä. Ja ei kyllä ole. Edullisempi tuote voi olla ihan yhtä toimiva tai jopa parempi kuin kallis! 🙂

 7. Hei mulla on myös Clarinssin peitevoide käytössä ja se kyllä toimii! Käytän sitä eniten silmänalusille, punoittaville kohdille ja joskus nenään, jos haluan kestävän meikkipohjan. Nenästä minulla helpoiten "karkaa" meikki. Lumenen peitevoidetta en oo hirveästi testaillut. Paitsi joskus jotain vaaleansinisessä purkissa olevaa, mikä oli ihan jees, mutta kyllä munkin silmissä Clarinssin peitevoide on se ykkönen ! 😀

 8. Toisiksi vaalein sävy eli "light" ja tosiaan löytyy vielä yksi vaaleampi sävy "ultra light". Se oli jopa minun vaalealle iholleni hippaisen liian vaalea, että se varmasti sopisi sinulle jos sinulla on todella vaalea iho. 🙂

 9. Kannattaa, sillä sitä ei ole hinnalla pilattu. Kävin ostamassa omani Stockkalta, mutta varmasti Sokoksellakin sitä pääsee testamaan. Ainakin olen aina asioidessani Sokoksella nähnyt erikseen Lumenen myyjiä, että testailemaan vaan ! 🙂

 10. tää pitääkin ostaa ehkä seuraavaksi, mun lemppari meikkivoide on lumenen, mutta ne lopetti sen tuotannon joten sitä ei enää kaupasta saa, niin täytyy tsekata tää kunhan tuo puteli loppuu!:)

 11. Apua miks sun kommentit oli mennyt multa täysin ohi. Anteeksi! 😀 joo tää on ihan paras 🙂

 12. Hei olen lähes 60v. Ja punakkuutta iholla jo vuosia ollut..tämä voide on käytössäni ollut vuosia ja muutenkin lumenen voiteet ennen cc nimeä..suomalaiselle naiselle ja iholle suunniteltuja..alusta asti kun ovat toutteensa luoneet…äitini oli jo ensimmäisiä kokeilijoita kun ovelta tuotteita myytiin

Vastaa

Siirry sivun alkuun