MITÄ EN LUPAA TÄNÄ VUONNA

 
Uuden vuoden lupauksia? Sen sijaan, että listaisin teille mitä aion luvata tällä uudelle vuodelle niin ajattelin tehdä listan mitä en ainakaan lupaa tälle vuodelle! Näistä ”en lupaa” lupauksista on helpompi pitää kiinni. Eikä muuten tarvitse kokea morkkista helmikuussa, kun tipaton tammikuu oli tipallinen tammikuu, rahansäästö lupauksista ainoa säästö on, ettei tarvitse ostaa roskapusseja, kun H&M muovikassit käyvät myös tähän tarkoitukseen tai jos niin sanottu ”parempi elämä” onkin ihan oikeasti aloitettu parempana elämänä syömällä kuutena kertana viikossa ulkona. Mutta hei asiaan…
 
Minä en lupaa aloittaa tipatonta tammikuuta enkä oikeastaan edes lupaa vähentäväni alkoholin käyttöä. Alkoholin käyttöni on ihan kohtuullisella tasolla. Lasillisesta tai jopa pullollisesta viiniä hyvän ystävän kanssa illan vietossa on enemmän hyviä seurauksia, kuin huonoja.
 
Minä en lupaa vähentää kulutustani ja vaatteiden shoppailua ainakaan tammikuussa, koska hei nythän on mitä paras aika shoppailla, kun joka puolella on alet! 
 
Minä en lupaa meneväni salille kertaakaan tammikuun aikana. En ole löytänyt vieläkään uutta salia ja  olen huomannut, kuinka ihmeitä tällainen salitauko on pääkopalle tehnyt, joten en aio ottaa salista mitään paineita. 
 
Minä en myöskään lupaa ettenkö menisi takaisin salille myöhemmin. Sali on minulle tärkeä ja rakas harrastus. Helmikuu voisi olla uuden sali etsinnän paikka. 
 
Minä en lupaa kieltäytyä herkuista tai aloittaa herkkulakkoa. Olen aloittanut herkkulakon viime vuonna ja se meni suoraan sanottuna aivan pyllylleen. Kestikö peräti viikon? Mutta olen sitä mieltä, että jos syö muuten terveellisesti ja välillä tekee mieli herkkuja niin voi aivan hyvin herkutella eikä siitä todellakaan kannata kokea huonoa omatuntoa!
 
Minä en lupaa tänä vuonna, että ikäkriisi ei iske. Nimittäin 25-vuotta pamahtaa mittariin 3.3.2018 ja eihän se ole ikä tai mikään. Itseasiassa olen todella onnellinen tämän hetken iästäni ja en ole koskaan kokenut olevani yhtä sujut niin ulkonäköni kuin elämäntilanteeni kanssa. Lyön kuitenkin vetoa, että kun H hetki lähestyy niin ikäkriisiä pukkaa! 😀
 
Minä en lupaa etten ottaisi stressiä koulusta. Ihan pakostakin välillä ne deadlinet iskee päälle. Turha stressata tosin niistä erikseen tai stressata jo valmiiksi aiheesta ”stressaan tulevia stressejä”. Kyllä niistä kouluhommista selviää, vaikka päätä välillä kiristäisikin ja stressi iskisikin.
 
Minä en lupaa lukea kirjoja enemmän. Kirjojen lukeminen on oikeasti tosi terapeuttista ja varsin rentouttavaa. Rakastan lukemista ja luen todella paljon päivittäin. Ainoa miinuspuoli omassa lukuharrastuksessani on, että se on siirtynyt kirjoista koneen ja kännykän näytöltä lukemiseen. Mikä on varmasti huono asia esimerkiksi silmille, mutta pääasia, että luen. Minusta kiehtovaa luettavaa on yhteiskunnalliset, poliittiset, avaruus, luonto ja etenkin meri aiheiset artikkelit.
 
Minä en lupaa lopettaa Bubble manian pelaamista, vaikka olenkin jäänyt ihan koukkuun. 
Kotona on ihan perus näky, että minä ja Mr. Bear istumme ihan hiljaa vierekkäin sohvalla ja pelaamme tuota peliä… 
 
Huomenna naputtelen teille perinteistä kuulumis postausta ja kerron missä itseasiassa olen tälläkin hetkellä!  Olen nimittäin ihan muissa maisemissa, kuin kotona nyt. Mun alkaneesta uudesta vuodesta lisää huomenna. Ja hei jos sä oot tehnyt jonkun uuden vuoden lupauksen niin olis hauska tietää minkä ja miksi? Ehkä otan jostain hyvästä lupauksesta, jossain vaiheessa mallia tai äh mitään en lupaa!

11 kommenttia artikkeliin “MITÄ EN LUPAA TÄNÄ VUONNA

  1. Todella hauska postaus kun tää on vähän niinkun ylösalaisin u know;D Erikoisempi mitä muualla näkee! Mä en perusta itsekään uuden vuoden lupauksista, en ole luvannut mitään. Tavoitteita vain ja niistäkään en ota päänvaivaa, viime vuoden lopulla en ees muistanut niitä:D

    Tipaton, herkkulakko, saleilu "kesäkuntoon", ikäkriisin välttäminen sun muu ei todellakaan ole mulla mahdollisia, joten en lupaa itsekään mitään näitä perus juttuja mitä yleensä uutena vuotena lupaillaan:'D Tammikuu tuntuisi hirveeltä suorittamiselta ja ahdistavalta.. Näin elämä on paljon mukavampaa <3

  2. Hyvä postaus! Mä en ole myöskään luvannut mitään, mutta asettanut muutaman tavoitteen, jotka haluaisin tänä vuonna toteuttaa. Mun mielestä kaikki tuollaiset tipattomat ja muut jutut on muutenkin hölmöjä, koska mitä iloa siitä on, jos on kuukauden juomatta ja sit vetää taas entisen malliin. Jos juomisen (tai minkä vaan muun asian) kanssa ei ole edes ongelmaa, niin en jotenkaan näe mitään hyötyä tuollaisesta hetkellisestä kieltäytymisestä! Jos taas on niin ehkä ihan kunnon elämäntapamuutos on tuollaisia uudenvuodenlupauksia tarpeellisempi juttu 😀

  3. Jälleen loistava postaus ja nauroin tuolle alulle. Mä lupasin nimittäin itse, että en osta tammikuussa mitään ja sitten menin ideaparkkiin kaverin kanssa ja tuli varmaan ostettua enemmän kuin koko jouluukuuna. Ei olisi kannattanut luvat mitään…! 😀

  4. Mulla täysin sama logiikka! Tavoitteita vain eikä niistä liikaa stressiä tai päänvaivaa! 😀

  5. Just näin tavoitteita vain. Ja oon miettinyt ihan samaa. Monesti tipattoman jälkeen monelle kestääkin se ryyppy putki sitten kesään ja kesällä onkin terassikausi, josta voidaan suoraan hypätä/ryypätä jouluun. Ja sitten pidetään tammikuussa tipaton ja "nollataan tilanne".. 😀

  6. Ei kyllä olisi kannattanut, mutta virheitä sattuu tekevälle! Ja teit varmaan hyviä löytöjä ; )

  7. Hahha varmasti monelle, mutta ei nyt koko suomen kansalle. Kyllä suomessa on paljon normaaleja alkoholin käyttäjiä tai ihmisiä, joita eivät käytä laisinkaan alkoholia. 🙂

  8. Mä en myöskään tehnyt noita turhia lupauksia 😀 Vaan kaksi tärkeää lupausta eli panostan kouluun ja matkustan mahdollisimman paljon 🙂 Hyvä kun säkään et lupaa mitään, vaan otat rennosti!

Vastaa

Siirry sivun alkuun