MITÄ MULLE KUULUU

 
No hellou. Ajattelin kertoa vähän mun kuulumisia, kun jotenkin mun ”Miten vuosi 2017 oikeasti meni” postaus oli tyypilliseen tapaani todella rehellinen ja kaunistelematon. Ja jokunen saattoikin  jäädä miettimään onko kaikki mulla hyvin varsinkin kun tähän väliin iski pieni blogihiljaisuus.  Eilen päivitin pitkästä aikaa blogia (tai ainakin minusta viikon postaustauko tuntui pitkältä) ja kerroin teille omista ”uuden vuoden lupauksistani”. Minähän en luvannut mitään ja ajattelin jatkaa tälläistä ”rappiollista elämää” alkoholin ja herkkujen kera. Tuon saman postauksen lopussa mainitsin etten ole kotona ja en olekaan. Istun tällä hetkellä puuhellan lämpössä Kurikassa. Lähdin tänne mummaa hetkeksi taas auttelemaan ja hoitamaan. Ettei kenellekään nyt jäänyt sellainen kuva, että olen karannut pois kotoa ja parisuhde on palasina… 
 
Ja jos jäi niin se on vääränlainen kuva olotilastani, sillä fiilis on nyt niin jees! Palaset oikeasti loksahteli paikalleen tuon paremman osapuolen kanssa kotona. Tiedän oikeastaan täysin miksi ne loksahtelivat paikalleen. Tai nyt tiedän. Olin miettinyt erästä asiaa jo pitkän aikaa suhteessamme. Se oli vaivannut minua. Vasta päivää ennen uutta vuotta otin härkää sarvista ja selvitin tuon asian. En oikeastaan olisi uskonut, kuinka suuret vaikutukset tuon asian selviämisellä olisi ollut. Olo on ollut ihan erilainen. Olen ollut vapautunut ja varmaankin jopa rentoutunut? Uskon, että myös oma uusi erilainen fiilis on vaikuttanut tuohon toiseen puoliskoon, sillä niin hyvin ja onnellisessa merkeissä on tämä vuosi lähtenyt liikenteeseen. Minusta on oikeastaan tuntunut viime aikoina samalta, kuin alkuaikoina. Niitä kuuluisia perhosia on lennellyt vatsassa.
 
Nämä fiilikset on ollut ihania, koska kevään perhosia saa varmasti vielä odotella pitkään. Silti olen vain niin onnellinen, että monien ystävieni Snappchat tai Whatsapp ovat välillä pursunneet hehkutustani. Ja hei saahan sitä olla onnellinen! Ja miksi en olisi. Niinkuin tuossa postauksessa vähän availinkin olotilaani, että olin kokenut kyllästymisen tunnetta. Ja kyllästymisen tunnetta meidän suhteemme tilaan ja tappeluihin, en missään tapauksessa Mr. Beariin. 
 
 
 
Oikeastaan heti tuon postauksen julkaisemisen jälkeen jokin iso kivi vierähti rinnaltani ja kaikkia ihania asioita pulpahti mieleeni. Niitä viime vuoden parhaimpia hetkiä! Ja täytyy kyllä sanoa, että oon niin onnekas, kun mulla on niin mielettömiä ystäviä ympärillä. Sain viime vuonna vielä koulustakin erään mielettömän ihanan ja samanhenkisen ystävän. Se fiilis, kun vaan löytää ihmisen, joka ajattelee samalla tavalla elämästä ja näkee elämää melkein samalla tavalla, kuin sinä. Se on mieletön fiilis ja uskonkin, että tämän uuden ystävän kanssa tulemme pitämään yhteyttä hautaan asti. Myöskin ne vanhat ystävät ovat olleet läsnä ja monenkin kohdalla on viime vuosi ollut sellainen ystävyys suhteen lujitus vuosi. En siis ole ollut ainoa, jolle viime vuosi oli hankala ja monimutkikas vuosi. Onneksi on niitä ystäviä, joita saa tukea ja, jotka tukevat sinua hädän hetkellä. 
 
Menetin myös sen yhden tärkeän ystävän. Se sattui ja olin hajalla, mutta kaikkia ystävyys suhteita ei ole tarkoitettu kestämään hautaan saakka. Joskus on parempi päästä irti. Ja irti päästäminen ei silti tarkoita, etteikö tuota ihmistä ja yhteisiä muistoja voisi muistella lämmöllä. Tiesin, että tässäkin suhteessa tein oikean päätöksen, koska vaikka oloni oli aluksi surullinen niin aika pian se suru muuttui huojentumisen tunteeksi.
 
Mitä mulle siis kuuluu? No mulle kuuluu siis erittäin hyvää. Oon viettänyt aikaa ystävien ja Mr. Bearin kanssa. Nyt olen viettämässä aikaa mulle kaikista rakkaimman kanssa. Nimittäin mummani kanssa. Olen niin onnellinen tästä elämäntilanteesta, että opiskelu mahdollistaa minulle pitkät lomat ja pystyn tulla tänne mummaa auttamaan. Olen aina käynyt täällä muutenkin paljon jo ennen koulua, mutta kyllä se tuo mielenrauhaa, että jos nyt mummalle tulisi jokin hätä niin voisin melkeinpä heti tulla tänne. Varsinkin kun viime talvena mummaan iski flunssa ja olin tuolloin vielä päivittäisessä töissä vaati lähtö joustoa ja järjestelyä myös työnkin puolesta. Onneksi kuitenkin viime talvena pääsin lähtemään, sillä täällä oltiin kyllä todella heikossa hapessa. Nyt onkin ollut tosi ihanaa, kun mumma on voinut paremmin ja voin myös paremmalla mielellä lähteä täältä kotiin. 
 
En ole myöskään mitenkään tarkoituksellisesti vaihtanut postaus aikaa puoleen yöhön. Täällä vain päivät menevät aikalailla mumman ehdoilla ja erilaisia askareita touhuten niin yleensä olen kaivanut läppärin esiin vasta mumman mennessä nukkumaan. Halusin tulla höpöttelemään tänne virtuaalipäiväkirjaani kuulumisia ja nyt jatkan elokuvan parissa vähän aikaa ennen kuin painan silmät kiinni. Huomenna on aikainen herätys, sillä päivän ohjelmistossa ovat mumman Marevan kokeet ja kauppareissu Halpa  Halliin. Oikeasti tämä on luksusta, sillä en ole edes tämän päivän reilun tunnin mittaisella päivälenkillä onnistunut törmäämään yhteenkään ihmiseen, ainoastaan kolmeen autoon ja rusakkoon.   Myöskään Snappchat ei paikanna koko Kurikkaa, vaan väittää minun olevan Seinäjoella. Kuitenkin Seinäjoen suuri metropoli on melkein tunnin ajomatkan päässä täältä, joten joo ihan maalla taas ollaan. 
Mulle kuuluu hyvää, mutta mitä sulle kuuluu? Miten sun vuosi on lähtenyt käyntiin? <3

8 kommenttia artikkeliin “MITÄ MULLE KUULUU

  1. Musta on jotenkin ihana lukea kuinka läheinen olet sun mumman kanssa <3 Tietty itselläkin on läheiset välit omiini ja näen heitä ja menen mielellään käymään, muttei varmaan noin läheiset kuin sulla:) Mukava kuulla että siellä on muutenkin fiilis levollinen ja uusi vuosi alkoi hyvin. <3

  2. Oli ihana lukea sun kuulumisia! <3 Ja kivan kun pääsit lomailemaan mummosi luokse 🙂 Oon myös onnellinen sun puolesta kun kaikki on nyt hyvin! Ystävien menettäminen on aina rankkaa, mutta onneksi muistot pysyvät aina 🙂 Mukavaa loppuviikkoa <3

  3. Tuli tosi hyvä mieli kun luin tän kirjoituksen. Puhut niin lämpimästi sun mummasta. Sun kohdalla kyllä ulkonäkö pettää, koska ensiksi kun päädyin sun blogiin tuon stalkkeri postauksen myötä mietin vähän että onpa huomiohakuista. Mutta nyt oon kyllä tullut ihan eri ajatuksiin. Sulla on vaan aika strerotypinen ulkonäkö. Apua saako näin sanoa? 😀

  4. Symppis postaus. Hyviä ajatuksia ja laittoi miettimään omia kaverisuhteita <3

  5. Joo me ollaan kyllä tosi läheisiä. Sitä on vaikea edes selittää kuinka läheisiä, hän on mun kaikki.<3
    Ja on kyllä tosi kiva fiilis. Sellainen, että jaksaa aloittaa tehokkaasti ja iloisesti tän vuoden! 🙂

  6. Tästä on kyllä loppu peleissä loma kaukana, kun on koko ajan niin paljon tekemistä, mutta virkistävää viettää aikaa näin ja tulee itselle olo, että on tehnyt jotain tärkeää<3 Sulle kans ihana<3

  7. Hahah taisit sanoa jo. ;D Mutta ymmärrän täysin mitä tarkoitat! Kiitos kommentistasi. 🙂

  8. Kiitos kommentistasi.<3 Ajoittain tulee aikoja, jolloin on hyvä niitä vähän tutkiskella. Erottaa jyvät akanoista. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun