PERJANTAIFIILIS

 
Perjantai ja kunnon perjantaifiilis on tällä mimmillä! Heräsin jo ennen kuutta, kun Mr. Bear lähti töihin. Oon viettänyt ihanan laiskan aamun sängyssä. Tein hyvät aamupalaleivät ja keitin kupin kaakaota. Söin aamupalan tietysti sängyssä. Netflixistä sarja pyörimään ja oon korjaillu blogin teknisiä ongelmia ja kirjoitellut pari postausta. Nyt taas alasivun Instagram kuvat pyörivät normaalisti, jes! Kävin aamulenkillä ja vitsi miten virkeä fiilis lenkistä tuli. Oli ihana tarpoa hangessa ja ihailla peltomaisemia. Peltomaisemia Espoossa ei Kurikassa. 😉 
Tässä olis asukuvia viime viikonlopulta ja mun mies kollegan ottamat kuvat. Yhdistin saman uus vanhan pitsipaidan suoriin mustiin housuihin. Ja pidän tästäkin asukokonaisuudesta, vaikka pitsipaidalla olisi voinut vähän silitysrautaa aamulla näyttääkin. Inhoan silittämistä, löytyykö sieltä sielun siskoja? 
 
Minulla on erityisen hyvä perjantaifiilis, koska tänään on Mr.Bearin kanssa treffipäivä. Minä vien Mr. Bearin ravintola Groteskiin. Tämä on tavallaan hänen syntymäpäivä illallinen, koska emme marraskuussa tai joulukuussa ennättäneet syömään yhdessä.. Sovimme jo marraskuussa, että suosiolla siirrämme syömisen tammikuulle. Lahjan hän sai jo sentään marraskuussa.
 

Bloggaaja kollegan blogissa oli ihan mahtava tavoite vuodelle 2018! Tähän tavoitteeseen ainakin itse aion tarttua, vaikka lupailinkin, että en lupaa mitään tälle vuodelle. Tuo tavoite oli, että jokaiselle kuukaudelle järjestetään treffit kumppanin kanssa. Kannattaa lukea postaus tästä. Minusta tämä oli ihan loistava tavoite ja suloinen idea, miten saada sitä yhteistä aikaa rakkaan kanssa. Jokainenhan voi myös päättää treffien laadun itse. Helmikuussa me voisimme mennä, vaikka leffaan. Tammikuun treffit kuitataan tällä perjantailla!

Onkos siellä iskenyt perjantaifiilis ja mitä viikonloppusuunnitelmia teillä on? 
Ihanaa viikonloppua : *

9 kommenttia artikkeliin “PERJANTAIFIILIS

  1. Kauniisti yhdistetty asu. Ehkä enemmän pidin hame yhdistelmästä, mutta tämäkin toimii! 🙂

  2. Ihanaa että tykkäsit postauksestani ja linkkasit sen 8) Oon edelleen otettu;) Tuo on hyvä, johon kannattaa ehdottomasti tarttua 🙂 Ihastuttava asukokonaisuus tässä Siiri, toivottavasti teillä oli eilen ihana treffi-iltama<3

  3. Itsekin tykkäsin siitä enemmän, mutta tuulisella päivällä tämä oli käytännöllisempi! ;D

  4. Se on ihana postaus<3 Ajattelin, että voisi tehdä jonkinsortin treffipostauksiakin joistakin tulevista treffeistä. 🙂
    Meillä oli ihan 6/5 ilta<3

  5. Kiitos paljon! Joo tykkään käyttää paljon mustaa, vaikka välillä se tekee minut tosi kalpean näköiseksi. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun