PITSIPAITA

Pitkästä aikaa asukuvia, jotka on rehellisyyden nimissä viime vuodelta… Ajattelinkin kuitenkin julkaista kuvat, koska pidän tästä asusta tosi paljon. Koko musta on aina toimiva ja tyylikäs kokonaisuus. Erittäin ihastunut olen tuohon pitsiseen paitaan, josta onkin tullut yksi suosikki vaatekappaleistani. Paitaa voi yhdistää niin housujen, kuin hameidenkin kanssa. Viime viikolla yhdistin pitsipaidan housujen kanssa ja sain mies kollegalta vuolaasti kehuja paidasta ja mikä parasta tuo samainen mies kollega nappasi nopeasti minusta asukuvatkin, mutta ne esittelen teille myöhemmin. Ennen sitä olkaapa hyvät: viime vuoden viimeiset asukuvat ja samalla tämän vuoden ensimmäiset asukuvat.
 
takki – Zara
hame – Zara
paita – Mango
panta – BikBok
kengät – Nelly
Ihanaa keskiviikkoa ja iiik, kun tämä vuosi on lähtenyt nopeasti liikenteeseen. <3

9 kommenttia artikkeliin “PITSIPAITA

  1. Voi kiitos ihanasta kommentista. <3 Hauska kuulla "pitäis opetella pitämään mustaa", koska usein kuulee sanottavan "pitäisi opetella käyttämään värejä" ja ehdottomasti minunkin pitäisi opetella. Varsinkin, kun nyt on niin pimeää niin kaupungillakin tulee huomattua heti ihmiset, joilla on värikkäitä vaatteita tai edes vaaleita sävyjä . 🙂

  2. Todella kaunis asu 8) Hauska kun kellohame mätsää jotenkin nuihin hihoihin. Tuo paita näyttäisi tiukemman hameenkin kanssa todella hyvälle, etenkin nahkahameen! Upea kokomusta look:)

Vastaa

Siirry sivun alkuun