ANONYYMI TULIKO HYVÄ MIELI, KUN PÄÄSIT HUORITTELEMAAN

 
Julkaisin eilen postauksen missä pohdin miksi epävarmat naiset yrittävät kaataa omaa epävarmuuttaan toisiin naisiin. Lue postaus tästä ja tunne olosi vapaaksi kommentoida aihetta. Postaus selvästi kiinnosti teitä ja postausta luettiinkin eilen huimat yli 5000 tuhatta kertaa! Postaus poiki paljon kommentteja. Suurin osa kommenteista oli anonyymien kommentteja. Olen aikaisemmin puhunut paljon blogissani anonyymeista kommentoijista ja siitä miksi haluan hyväksyä anonyymit kommentit blogissani. Lyhyesti sanottuna kaikki anonyymit kommentit eivät ole ilkeiltä tai inhottavia.  Eiliseenkin postauksen anonyymeista kommenteista suurin osa oli ruusuja risujen sijaan ja moni uskalsi paljastaa omia kokemuksiaan aiheeseen liittyen. 
 
Anonyymeissa kommenteissa on ainakin itselläni on ollut koko pienen blogihistoriani aikana paljon  enemmän positiivisia ja neutraalin sävyisiä kommentteja, kuin niitä negatiivisia. Neutraalilla kommentilla tarkoitan, että kirjoittaja on kanssani eri mieltä, mutta hän vain esittää oman kantansa asiasta. Ne vasta muuten mielenkiintoisia kommentteja onkin ja aina tervetulleita.
Minulle yksi tärkeimpiä blogin pitämisen kannustimia on vuorovaikutus teidän kanssa. Olen aidosti iloinen jokaisesta kommentista, jopa niistä negatiivisistakin. Myös negatiivisen kommentin kirjoittaja nimittäin luki postaukseni ja vietti aikaa blogissani. Ehkä jopa joskus palaa takaisin ja toteaa eri aiheesta, että tästähän voi olla samaa mieltä kansani. Tai, vaikka tuo anonyymi kommentoija ei olisi ikinä kanssani samaa mieltä ja kokisi minut tyhmänä ihmisenä niin ilmeisesti, kuitenkin kirjoitan niin kiinnostavaa blogin sisältöä, että jokin saa hänet aina palaamaan uudelleen blogiini. 
 
Monesti otan blogissani kantaa minulle tärkeisiin asioihin ja arkaluontoisiin asioihin. Moni ei halua julkisesti omalla nimellään kommentoida arkaluontoisiin asioihin. Sentakia haluan antaa myös niille ujommille tai yksityisyydestään kiinni pitäville mahdollisuuden kommentoida anonyymisti. Kertoa  ja jakaa minulle omia kokemuksia ja näkökulmia. Minusta on aina erittäin mielenkiintoista nimittäin lukea teidän omia  kokemuksia ja ajatuksia. 
 
 
 
Tämä ei ole postaus siitä, että yhyy anonyymi kommentoija haukkui minua huoraksi. Siinähän haukkuu! Se ei aiheuta minussa oikeastaan mitään tunteita. Eilen kyllä vähän hymyilytti, että kuinka lapsellinen tai pieni toisen maailma voi olla. Tuli onnellinen olo, että ompas asiat itselläni hyvin. Jos minä kohtaan toisen, joka ajattelee toisin ei minulle ekaksi tule mieleen sanoa/kommentoida hänelle ”huora”. Voin sanoa, ettei tulisi pieneen mieleenikään.
 
Minä en ole huora, vaikka sinä kommentoisit niin. Minä en pukeudu myöskään huoramaisesti. Täytyy kyllä rehellisesti todeta, ettei minulla ole hajua miten huorat pukeutuvat. Leikitään ajatusleikkiä, että vaikka pukeutuisinkin niinkuin huorat niin tekeekö se minusta huoran? No ei tee. En ottanut Mr. Bearilta maksua viime yöstä enkä ota jatkossakaan. Vai pitäisikö? Nyt kun näin opiskelijana rahat on tiukilla niin pitäisikö laittaa miehelle makuuhuoneeseen hinnasto? Tämä oli sitten vitsi, että ei tarvitse kenenkään vetää hernepussia nenään. Ehkä Mr. Bear laittaa minulle hinnaston tästä läpästä, sitten on kuulkaa vitsit tällä mimmillä vähissä. Hah. 
 
Olen saanut aikaisemminkin lukea kommenttiboksistani huora kommenttia joihinkin postauksiin. Olen aina miettinyt, mitä anonyymi kommentoija saa tuosta, että haukkuu minua huoraksi?  Huoraksi haukkuminen on kuitenkin todella alhaista. Harva uskaltaisikaan omalla nimellä tulla kommentoimaan toisen blogiin julkisesti toista huoraksi. 
 
Sinulle anonyymi, joka kommentoit ”huoramaisia kuvia” tahdon sanoa, että sinulle taitaa olla huorat paljon tutumpia, kuin minulle. Mikä sinä olet ketään huoraksi haukkumaan! Toivottavasti, et käytä tuota naista alentavaa sanaa ja ainakaan sano sitä kenellekään muulle päin naamaa. Hyvä jos sinulle tuli hyvä mieli, kun sait tuon kommentin kirjoitettua. Minulle tuli, kuin luin sen. Naureskelin sitä kotona ääneen, että kuinka pikku sieluisia ihmisiä onkaan. Onneksi minulla on näin helppo elämä, kuin ei tarvitse muita kadehtia ja voin olla tyytyväinen itseeni. Ei tarvitse purkaa omaa pahaa oloa muihin. Tiedätkö vähän niinkuin osoitit kirjoittaneeni postaukseni juuri naulan kantaan, kun laitoit tuon kommentin. Sinun piti purkaa omaa pahaa oloasi ja epävarmuuttasi minuun. Ihan niinkuin joidenki naisten pitää purkaa epävarmuutta toisiin. Juuri sitä, mistä kirjoitin!
Vinkki vitonen loppuun sinulle anonyymi, joka jatkat huorittelua. Tarkista se oikein kirjoitus, jos kommentti on ensin ”huomaisia kuvia” ja korjattuna perään ”*huora” niin eihän tuota kommenttia voi Erkkikään tosissaan ottaa. 😀

 

 
 
 

16 kommenttia artikkeliin “ANONYYMI TULIKO HYVÄ MIELI, KUN PÄÄSIT HUORITTELEMAAN

 1. Pakko kommentoida. ANONYYMISTI, mutta minua niin nauratti eilen tuo ”huomaisia” kommentti. XD

 2. Hyvä eilinen ja tämä kirjoitus! Löysin blogiisi vasta nyt, mutta jään seurailemaan! 🙂

 3. Mulla on samantyylinen aihe luonnoksissa, nimittäin nämä anonyymit ja niiden kommentointi 🙂 Se juurikin että ano leimataan heti sellaiseksi että komma olisi paha, eihän se missään nimessä sitä ole! Mulla kommailee harvinaisen vähän anonyymit, nykyään on vähän enemmän ruettu anostikin kommailemaan ja oon iloinen että se on asiallista ja mukavaa 🙂 <3 Joskus blogini alkuvaiheilla hirveästi tuli vittuilua, piikittely ja sellaisia mua polkevia kommia ja hivenen outoja, outo parhain oli ehkä tyyliin "luulin et oot nelkytvee XXXDDD" ja tuo mua muuten nauratti silloin :'D

  Ja hei, hyvä postaus. Jos itse saisin tuollaisen kommentin niin kyllä se naurattaisi, mutta pistäisi oikeasti minutkin kirjoittamaan moiselle ihan oman postauksensa 😀 Koska hei.. Toi on kyllä tosi alentava kommentti ja en käsite miten jotkut voi tuollaisia toisille heitellä täällä (toki kasvottomana kaikki on mahdollista ja helppoa) mutta että ihan oikeesti.. Menee yli ymmärryksen 😀

 4. Mun mielestä oot maininnut, että oot suorasanainen niin onko miks sitten vedät itse "herneet nenään", jos joku kommentoi oman mielipiteen! Mun mielestä tuo huulitäytekin on tehnyt susta halvemman näköisen

 5. Mun mielestä sun eilinen postaus oli hyvä 🙂 Aina on joku jonka pitää tulla haukkumaan, ehkä tylsyyttään, ehkä muuten vaan. Hyvä asenne sulla kuitenkin 🙂

 6. Tuo sun edellinen postaus oli kyllä sairaan hyvi Siiri!! Ihanaa kun herätät ajatuksia ihmisissä <3 Oon aatellut aina samoin, että ilmeisesti kirjoitan kuitenkin sellaista tekstiä, että sen yhden saman anonyymin on palarrava aina uudestaan blogiini!! 😀

 7. Sulla ja mulla kyllä riittäisi puhumista. Ei ole eka kerta, kun meillä on samoja asioita mielessä. 🙂

  Voi jeesus ei tuolle kommentille kyllä voikun nauraa. XD

  Jep mutta oikeastaan oli hyvä että kommentoi noin, sainpa postauksen joka syntyi kuin itsestään. 😀

 8. Onko kommentointi "Huora" mielipide? Ei sitä oltu perusteltukaan, että mihin se perustuu. Huora tai huoraaminen on maailman vanhin ammatti, mitä en ole harjoittanut. 🙂
  Ja sinun ei tarvitse pitää huulitäytteestäni ja sinä saat olla sitä mieltä, että olen halvan näköinen, mutta ei se nyt minusta huoraa tee. 😀

 9. Kiitos paljon ja vitsi sun sanat lämmittää mun mieltä.<3:) No mutta niinhän se on ja jatketaan siis mielenkiintoisen tekstin tuottamista. ;D

 10. Voi ei! Tietysti anonyymeinä ihmiset voivat antaa kehujakin ilman google-tunnuksia, minäkin olen sallinut ne blogissa, en ole vielä saanut tosin yhtään ikävää kommenttia. Mutta kyllä me tiedetään, että kateellisia ne vaan on, eikö vaan 😉 <3

 11. Tiedän että tämä on kommentti jo melko vanhaan postaukseesi, mutta minusta tämä blogisi on täynnä hyviä huomioita ja tärkeitä näkökulmia. Olen sinua vanhempi mies, mutta arvostan ajatteluasi ja näkökulmiasi. Esim. tämä juttusi oli rautaa ja sisälsi tärkeitä pointteja.

 12. Kiitos Antero kommentistasi ja pahoittelut, että vastaan siihen näin myöhään. Blogini on ollut tauolla. Mukavaa Joulun odotusta. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun